-
fm 2009 da transfer sisteminin değişmesi ile transferler daha kolay yapılır hale geldi.özellikle bir çok oyuncuyu bonservis civarı bir fiyata alabiliyorsunuz.fakat emre güngör,tuncay gibi bazı oyuncuların bonservisleri gerçekten çok az isteniyor.
oyuna fenerbahçe ile başladım tuncay ı scoutlara arattım.bonservisi 5.5 m euro scout bana 4.3 ün yeterli olacağını söyledi.birkaç pazarlıkla 3.1 i peşin olmak üzere 4.7 m euro ya kaubl ettiler.aynı şekilde emre güngör ün bonservisi 650 k olarak gözüküyordu ve scout a sorunca aynı fiyatı istedi.teklifi yaptım ve burada muhtemelen ezeli rakibi olmamdan dolayı 850 yükselttiler ve sonra kabul ettiler.aynı şekilde kaleci aykut için 450 k istediler.
tuncay geçen sene transfer oldu ve takımın en iyi oyuncusu olmasa bile en iyi oyuncularından biri şu anda.ve bonservisi 5.5 gözüküyor.ama oyunda bonservisinin bilr altında istiyorlar.emre güngör de geçen sene devre arasında transfer edildi ve az sayıdaki iyi türk stoperlerden birisi.bence bu genç,yeni transfer olmuş ve özellikleri vasatın üstünde olan bu oyuncuların bu kadar ucuza gitmemesi gerekir.benim bildiğim galatasaray zaten bonservisini 1 m euro ya aldı niye daha ucuza satsın ki.ben hiçbir zaman tuncay ın veya emre güngör ün gerçekte nromal şartlarda bu fiyatlara trnasfer olacağını sanmıyorum.
bunun dışında 1.2 milyon euroya hugo viana ve 5.5 milyon euro ya marcelo yu aldım ama onlar transfer listed durumdaydılar.
Mesaj Yetkileri