Quote Originally Posted by perpetua View Post
Ote yandan kazim teknik olarak iyi, fizik olarak iyi ancak acilen gelisim gostermesi gereken bir oyuncu. Bu gelisimin ne kadar olacagini da biraz da oyuncunun ogrenmeye acligi gosteriyor. Simdiye kadar her teknik direktorunun kendisi ile calismanin ne kadar zor oldugunu anlattigi bir oyuncu icin (mesela Ibrahim Akin'da benzer bir yoldan gecmis bir oyuncu). Bu acidan bakilinca Kazim'in potansiyelinin hem biraz gelisim olabilecegini gosteriyor, ancak buyuk bir gelisim beklenmedigini gosteriyor.

Nihat'in bu saatten sonra PA degerinde oynama yapmak gayet gereksiz.. Her surumde bir indirme, bir cikartma ile lacka ettiler adami.. Ayrica bu yastan sonra o potansiyelin pek bir degeri yok zora Nihat yas itibariyle bundan sonra artik CA olarak gerileyecek bir oyuncu.
bana gore kazim teknik olarak iyi ama bunu kullanamayan bir oyuncu yani zihinsel ozellikleri cok dusuk. fizik olarak dusuk oldugu seklindeki tespitinize katilmiyorum. tam tersine kazim cabuk kuvvetli ve dengeli bir oyuncu bana gore ikili mucadelelere girdigi zaman ayakta kalmayi basariyor. fizigide gayet buna uygun kazimin fizignin dusuk degilde zihinsel olarak mesela ozellikle kararlar yaraticilik konsantrasyon saldirganliik cesaret ozellikleri cok dusuk tutulmali

ayrica nihatinda bu saatten sonra duseceginin aksine 1-2 sezon icinde kariyerinin zirvesini yapmasini bekliyorum belkide liverpool bayern munich ayarindaki takimlara gider gibime geliyor.