Serkan Balcı'nın alternatifi olarak Uğur Kavruk'u düşün orada iyi işler yapıyor. Ayrıca Yattara'yı da düşün. Ama ozaman taktiksel değişiklik yapmalısın. Tek forvet oyna Yattara'yı AMR'ye koy sağdan geliştir ataklarınıda.![]()
Serkan Balcı'nın alternatifi olarak Uğur Kavruk'u düşün orada iyi işler yapıyor. Ayrıca Yattara'yı da düşün. Ama ozaman taktiksel değişiklik yapmalısın. Tek forvet oyna Yattara'yı AMR'ye koy sağdan geliştir ataklarınıda.![]()
teşekkürler toprağam yapacaz bişeler
elimden geleni yapacam kupa almak zorundayız.taraftara sözümüz var
sol kanat yoktu onu oynatma planım yok.yaptığım taktik ıyı bakalım ilerleyen dömede neler olacak
tabiki şans verecem takımın yıldızı o
teşekkürler
teşekkürler..
teşekkürler.
ali bzde dolu dizgin başlar dolu dizgin devam ederiz ersun yanaldan aşa kalır bi yanımız mı var
teşekküreler..
teşekkürler..
sağol yunus
takımda bolca forvet mevcut o nedenle aklıma hıc tek forvet oynamak gelmedı elımızde varken kullanalımserkana antrenmanla beck rolu verdım orda çok ıyı oynuyor artık şağ kanat tamamen onun elinde
yattara sadece kanat oynuyor azda olsa bi fporvet arkası felan oynasa oynatırım ama alakası yok
Gimnasia artık Trabzonsporun kardeş takımı
Şaban Özdoğan trabzonsporda..
Kobenhaan'ın gelecek vaadeden türk uyruklu danimarkalı yıldızı şabanı bonservis bedel ödemeden kadromuza kattık.
ve Bilal Kısa'da trabzonda
Ankaraspor'un genç yıldızı Bilal Kısa'yı 500bin euroya trabzonspora kazandırdık sol kanattaki boşluğu onunla doldurmayı planlıyorum ne kadar yararlı olur bılemem ama 2008de cok ısıme yarıyordu.
hazırlık maçlarımız
hazırlık maçlarının gayet verimli geçtiği kanaatindeyim.
ligdeki ilk 5 haftamız
ilk 2 haftayı kayıpsız gecersek sonrakı 3 maçta puan kaybetmeyiz dye düşünüyorum
idman
takımımız Antep maçına hazırlanıyor.
takımımız ligin ilk haftasında oynayacağı zorlu antep macına dün aksam yaptğı antrenmanla hazırlandı.
.................................................. .................................
Takımımız Gaziantep’e gitti
![]()
Takımımız yarın cuma türkcel süper ligdeoynayacağı Gaziantepspor maçı için Gaziantep'e gitti.
Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçakla bugün 09.45'de İstanbul’da, oradan da 12.45’de Gaziantep’e geçecek olan takımımızın Kafile Başkanlığı'nı Sağlık ve Futbol Sorumlumuz İhsan Alioğlu ve Genel Koordinatörümüz Kenan Sönmez yapıyor. Kafilede tüm oyuncular yer alıyor.