1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Ada'da Bir TÜRK! Taşkın Mahmut M.City'de!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1. Taşkın hocam öncelikle iyi günler dilerim..M.city tüm türk halkının maçlarını dikkatle izlediği bir takım haline geldi..Yeni bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz..Bu sezonki transferlerinizi özenle ve planlı yaptığınızı biliyoruz..Ligde hedeflediğiniz nokta nedir ?

Evet değerli futbol severler , seray severler..
    Yanımda rıdvan var ve sözü ona bırakıyorum , tabi öncesinde inşallah hocamız bu mesajı okur ve duygularımıza tercüman olur..
    Evet rıdvan..

- Öncelikle taşkın hoca , fazla deneyim sahibi olmayan ama kararlı ve istikrarlı , herşeyden önemlisi teknik ve taktik kapasitesi yüksek , hırslı bir teknik adam..Fenerbahçe'nin de , Aragones'i gönderip , taşkın hocayı alma isteği vardı ama m.city kaptı..
    Benim kişisel yorumum , bu takımı ilk 4'de sokar..Uefa'da da iyi yol kateder , ama kupa olayına bu sene için fazla sıcak bakmıyorum..Taşkın hocanın kollektif oyun yapısını bozacak nadir de olsa avrupa takımı var..Mesela bu takıma bi ingiltere lig kupası yakışır..Zaten m.city taraftarı çok seviyor yeni hocayı..Aralarında yakınlık var ve destek oluyorlar..Taşkın , adapte sorunu yaşayacağını düşünmüyorum..
    Türkiye'den , ingiltere'deki hocama selamlarımı gönderiyorum..iyi günler hocam..

Quote Originally Posted by heavy86 View Post

Evet değerli futbol severler , seray severler..
    çok gereksiz ve kötü bi espri olmuş kanımca

Mesaj Yetkileri