Ben kendi kariyerimde Şampiyonlar Ligi'nde çok zorlu bir guruba düştüm(Bayern,Juve,Arsenal).Umarım senin başınada böyle bişey gelmez![]()
Ben kendi kariyerimde Şampiyonlar Ligi'nde çok zorlu bir guruba düştüm(Bayern,Juve,Arsenal).Umarım senin başınada böyle bişey gelmez![]()
aaaaKKKKoooo
transferler güzel olmuş.Fuentes yaşına göre iyi durumda, De Jong'u tartışmaya gerek yok zaten.
Partizan'ı eler gruplara kalırsın kanımca.
De jong transferi çok iyi olmuş başarılar..
De jong cok iyi olmus Partizan'ıda gecersin ...
You'll Never BeatThe Irish !
De Jong Harika Olmuş Başarılar Kariyerinde
Başarılar Abi.Transferler Yerinde..
Şampiyonlar ligi 3. ön eleme 1. karşılaşmayı Partizan ile deplasmanda oynadık, avantajlı bir skor aldık.
Sonrasında lig de ilk maçımızı Konyaspor ile yaptık ve lige güzel bir başlangıç yaptık.
Deplasmanda o avantajlı skorun üstüne evimizde Partizan'ın bizi yenmesi mucize olurdu zaten. Gruplara kaldık...
Birazdan gruplar belli olacak.
(/s)
oo 3te 3 tebrikler abi
Üstüste gelen galibiyetler güzel,grubun nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum.
Şampiyonlar ligi grupları belli oldu...
Turkcell Super Lig 2. Hafta
Turkcell Super Lig 3. Hafta
Şampiyonlar ligi gruplarda 1. maç
Şu ana kadar oynanan 8 resmi maçta 21 gol atma başarısı gösterdik, ayrıca 3 gol yedik
Takımın en skorer ismi Alex - 8
Takımın en çok gol attıranı Alex - 6
Man of the match Alex - 4
ve 2 sarı kart gördük, ikisi de Emre Belözoğlu gördü![]()
(/s)
Roma maçının maç verilerini koyarmısın. ?
Şampiyonlar Ligi grubun gayet iyi abi,2.ci çıkarsın.Forvette Burak'ın performansı nasıl,maç içinde,maçın genelinde ?
ş.l de ıyı gruba dusmussun zorlarsan cıkarsın ligde de ıytı durumdasın lıgıde alırsın heralde o kadroyla
Başarılar,edu satman bana kalırsa süper olmuş,bu oyunda o kadar iyi değil![]()
Roma maçının verileri..
Burak'ı pek tercih etmedim şuana kadar1-2 kez Kazım'ın yerine aldım sadece.
Turkcell Super Lig 4. Hafta
Deplasmanda korkulacak cinsten bir takım Gaziantepspor, o yüzden bu maça temkinli çıktık. İyi ki de öyle çıkmışız
Turkcell Super Lig 5. Hafta
Bu maçtan fark umuyordum ama olmadı
Şampiyonlar Ligi Gruplar, 2. Maç
Roma yenilgisinden sonra Anderlecht galibiyeti çok güzel oldu grupta.
Turkcell Super Lig 6. Hafta
Derbiden de umduğumuzu bulduk
Turkcell Super Lig 7. Hafta
Takım rayına oturdu gibi, ama sanırım birkaç haftaya daha ihtiyacımız var.
Turkcell Super Lig 8. Hafta
Şampiyonlar Ligi Gruplar, 3. Maç
Oynayan biz, yenen onlar oldu. Maç istatistiklerinde de bunu görüyoruz zaten
Finansımız gayet iyi, daha da aşağı düşmeyiz finans olarakPuan farkı da atarsak şampiyonluğu bir nebze garantiliyebilirim.
Bu arada Josico süresiz kadro dışı, devre arasında Maldonado ile beraber satmaya çalışacağım ikisini de. Onlardan gelecek para ile genç ve potansiyelli bir oyuncu alabiliriz takıma.
...ve ortasahada ki dinamomuz Emre Belözoğlu, 4-5 ay sakat...
(/s)
maçların iyi skorlarla sona ermiş ama ŞL'de deplasman fobisini yenmen gerek.Ligin zaten tozunu atıyorsun![]()
Taktiğini istiyoruz abi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
maşallah koptun gidiyon abi![]()
Gayet güzel gidiyorsun. Gruptan cıkarsın en azından uefa kesin gibi ligdede istedigini alırsın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok iyi başlamışsın Umut abi.Gruptanda çıkıcan gibi duruyor.Roma ve Lyon evine geliyor.![]()
Gruptan cıkarsın insallah
Ligde sorunsuz devam ediyor...
Öncelikle başarılar dilerim,
Ben de fenerle başladım oyuna, josico neyse de maldonadodan para bekleme diyebilirim. Satmak imkansız(
Bende carlos tam anlamıyla harikalar yaratıyo solda ama alexden senin kadar verim alabilmiş değilim(
Kariyerini takipteyim, merakla bekliyorum maçları, bol şans
Tebrikler güzel gidiyorsun.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
TSL 9. Hafta
TSL 10. Hafta
Şampiyonlar Lig, Gruplar 4. Maç
TSL 11. Hafta
Fortis Türkiye Kupası 1. Maç
TSL 12. Hafta
Josico ve Maldonado süresiz kadro dışı kaldılar. Belki free bile bırakabilirimOnların yerine genç bir orta saha oyuncusu ve bir de tecrübeli ve Brezilyalı bir ortasaha oyuncusu ile anlaştık Emre'nin sakatlığı üzerine. Onlar geldiğinde ortasaha bolluğu yaşanacak
Birazdan anlaştığım futbolcuların ss'lerini eklerim.
Last edited by goosfraba : 20.Kasım.2008 at 23:43
(/s)
Eline Sağlık.Çok Güzel Gidiyorsun.Umarım Nazar Değdirmeyiz.
Ligde Fırtına Gibisin Ama Avrupada Biraz Sönük Kalıyorsun.Umarım Avrupada'da Başarını Arttırırsın.Sana Güveniyoruz.Bol Şans...
ABi taktiğini paylaşırsan sevinirim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Takımın form tutmuş gözüküyor abi,üst üste gelen galibiyetlerle üst sıralara oturmuşsundur ligde.Deplasmandaki Beşiktaş ve Kayseri maçları çok güzel geçmiş.Başarılarının devamını diliyorum