1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: Çakma Research Sitesi

Hybrid View

TuNdRaLoWeR Misafir

Eleştri kabul ediyorsanız sizlere bir takım eleştirilerim olacak.Ben koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım, takımımı her daim desteklemişimdir.Alex benim örnek aldığım, en değerli futbolcular arasınadır.Amma velakin, kendisinin özelliklerine göz attığımda inanamadım, dedim ki hemen Alex'i transfer etmem lazım her takıma, baksana şuna, yok LeBron James ! İşte bunu dedim kendi kendime, eğer eleştri kabul ediyorsanız bu sözümü dikkate almanız gerekir.Sonrasında gelen Lincoln var.Lincoln'ün teknik bir futbolcu olduğunu biliyoruz ama sahada ruh gibi dolaştığı maçlarıda göz ardı etmediğimiz sürece onun da özelliklerinde bir kanatlanma olduğunu fark ettim.Sizin bu işi ne kadar özveri ile yaptığınızı ben bilemem, ama kimi kısımlarda fanatizme kaçtığınızı gördüm.Ne kadar haklıyım onuda bilemem ama oyunun bana yansıttığı bunlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Eleştri kabul ediyorsanız sizlere bir takım eleştirilerim olacak.Ben koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım, takımımı her daim desteklemişimdir.Alex benim örnek aldığım, en değerli futbolcular arasınadır.Amma velakin, kendisinin özelliklerine göz attığımda inanamadım, dedim ki hemen Alex'i transfer etmem lazım her takıma, baksana şuna, yok LeBron James ! İşte bunu dedim kendi kendime, eğer eleştri kabul ediyorsanız bu sözümü dikkate almanız gerekir.Sonrasında gelen Lincoln var.Lincoln'ün teknik bir futbolcu olduğunu biliyoruz ama sahada ruh gibi dolaştığı maçlarıda göz ardı etmediğimiz sürece onun da özelliklerinde bir kanatlanma olduğunu fark ettim.Sizin bu işi ne kadar özveri ile yaptığınızı ben bilemem, ama kimi kısımlarda fanatizme kaçtığınızı gördüm.Ne kadar haklıyım onuda bilemem ama oyunun bana yansıttığı bunlar.
    Eleştiri kabul etmeyip, görüşleriniz hiç umrumuzda değil havasında olsaydık zaten araştırma forumunu açmazdık.

Alex mevzusundaki düşüncelerini ve eleştirilerini Fenerbahçe Araştırma başlığına gönderdiğin taktirde sebepleriyle tartışırız.

Quote Originally Posted by makalele81 View Post
    Bu konuda belirttiğiniz kadar şeffaf olduğunuz fikrine katılmıyorum.

Hatta bu konuda çok orjinal fikirlerim var demokratik,düzgünce bir tartışma ortamı yaratılıp şu kısır çekişmelerin önüne geçilmesi ve herkesin işini daha düzgün ve seviyeli oalrak yapabilmesi için.
    Demokratik ve düzgünce ortam zaten mevcut. İngilizceniz varsa SI Games forumlarına, yoksa da Turksportal bünyesindeki araştırma forumlarına yazabilirsiniz. Burada fikrini düzgünce belirten en sert eleştirilerin bile hala forum mesajı olarak silinmeden durduğunu konuları araştırarak görebilirsiniz.

Fikrini sizin gibi düzgünce belirtenlere karşı saygımız her zaman vardır. Ama ortamı seviyesizleştiren kişilerle herhangi bir şekilde münakaşa etmeyi istemiyoruz. Site yöneticilerimizin de başka sitelere gidip münakaşa etmesine zaten izin vermiyoruz.

Mesaj Yetkileri