1 ile 30 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

bu ne yaaa . Arkadaşlar resim hatası deil ordaki 2 alexide yerinden oynatabiliom guizayıda başka mevkilere koyulabiliolar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kocari View Post
    bu ne yaaa . Arkadaşlar resim hatası deil ordaki 2 alexide yerinden oynatabiliom guizayıda başka mevkilere koyulabiliolar

bu hata bendede var babacan.sinir bozucu gercekten.bug mu yoksa normal mi anlamadim

+ forumdaki diger arkadaslariminda dikkatini cektimi bilmiyorum ama klüplerin Information bölümünde stadyum adi ,kapasite yazmiyor artik. sizdede böyle mi?

ve menajerimizi tatile yollayamiyoruz nedense. go on holidaye tikliyorum STATUS bölümüne giriyor

Quote Originally Posted by Metin85 View Post
    bu hata bendede var babacan.sinir bozucu gercekten.bug mu yoksa normal mi anlamadim

+ forumdaki diger arkadaslariminda dikkatini cektimi bilmiyorum ama klüplerin Information bölümünde stadyum adi ,kapasite yazmiyor artik. sizdede böyle mi?

ve menajerimizi tatile yollayamiyoruz nedense. go on holidaye tikliyorum STATUS bölümüne giriyor
    Aynen öyle kardeş. Ne stad kapasitesi yazıyor, ne tatile gidebiliyorsun, ne information yazıyor, ne altyapı durumunu görebiliyorsun... Yamasız oynanmıyor bu oyun. iyice hevesimiz kursağımızda kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kocari View Post

Hep mi böyle yoksa ara sıra mı?

Mesaj Yetkileri