1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: oyuncu kaydetme

Default oyuncu kaydetme

arkadaşlar fm 2009 da galatasarayla lig açmıştım şuanda 2. sezonum bitti.2. sezonun ortasında bi kaç futbolcu aldım ve takımımdan bi kaç futbolcu gönderdim yeni aldığım adamları ara transfer zmanında kaydemediğim için oynatamadım şimdi sezon bitti 3. sezon için transfer dönemi başladı fakat ara trasferde aldığım yabancı oyuncularla şuanda aldığım oyuncuları yine kaydedemiyorum.Eskiden kayıtlı oyuncularımıı seçebiliyorum ancak maça girerken bi yardımcı olurmusunuz nerden kayıt yaptırmam lasım???

Devre arasında kayıt yapamadım ben de, sanırım bu da sonsuz sayıdaki bug dan biri.

Ayni Sorun Su anda Bende de var... Yabancilarimin performansimdan hic memnun degildim ve 3 yabanci transfer ettim digerlerini transfer sezonu baslamadan sattim.. ama simdi kalakaldik boylece

bende ispanya liginde sadece a takıma 25 oyuncu kaydettim b takımından yada 19 yas altından kimseyi kaydedemiyoorum vrde oynatamıyorum.lütfen yardım edin.(oyunum orjinal 79.99 a internetten kargoyla aldım)

9.01 yamayı nereye kaydedeceğim

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Direk tıkla kendi kendine kuruyo 9.01

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kadronuzda kaydedebileceğiniz sayıdan fazla yabancı oyuncu olabilir mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Valla daha oynayamadığım için tam bilmiyorum ama geçen senelerde alabiliyorduk ama sözleşmesi biten yabancılarla sözleşme yeniliyemiyorduk.

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Ayni Sorun Su anda Bende de var... Yabancilarimin performansimdan hic memnun degildim ve 3 yabanci transfer ettim digerlerini transfer sezonu baslamadan sattim.. ama simdi kalakaldik boylece
    Bende DuzeLdi.. 13 Ocak ( oyun gunuyle) ta oyuncu Kaydedebilirsiniz tekrar dedi

Quote Originally Posted by IsPRaNo View Post
    arkadaşlar fm 2009 da galatasarayla lig açmıştım şuanda 2. sezonum bitti.2. sezonun ortasında bi kaç futbolcu aldım ve takımımdan bi kaç futbolcu gönderdim yeni aldığım adamları ara transfer zmanında kaydemediğim için oynatamadım şimdi sezon bitti 3. sezon için transfer dönemi başladı fakat ara trasferde aldığım yabancı oyuncularla şuanda aldığım oyuncuları yine kaydedemiyorum.Eskiden kayıtlı oyuncularımıı seçebiliyorum ancak maça girerken bi yardımcı olurmusunuz nerden kayıt yaptırmam lasım???

oyunculara forma numarası vermeniz gerekiyor öncelikle arkadaşlar..
    forma numarası vermeden kaydedemiyorsunuz.

"squad" ekranına gelip en alta inin, sağda forma numarası vermek için bir düğme var...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Centurion View Post

"squad" ekranına gelip en alta inin, sağda forma numarası vermek için bir düğme var...
    Hocam çok sağol.Valla az daha devre arasında aldığımız adamları kaydedemiyorduk.

Eyw ya harbı bende kaydedemıyordum

bazen düğme çıkmıyor bende çıkmadı mesela hemen hazırlık maçı düzenleyin kaydedemediğiniz oyuncuları oynatın maça girmeden kadro numarası ekranı çıkıyor

benim squad ekranında niye öyle bişey yok sadece en altta şu kadar oyuncu kaydedebilirsiniz diyor ama herhangi bi buton yok

arkdaşlar şimdi hallettim
    tatile çıkın bir maçı asisran manages yapsın o oyuncuları kaydediyo

Default nerde tam olarak o sağdaki yerr

arkdaşım o dedigin yeri bulamıyorum lütfen acilll teşekkürderimm

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by hansbey View Post
    benim squad ekranında niye öyle bişey yok sadece en altta şu kadar oyuncu kaydedebilirsiniz diyor ama herhangi bi buton yok
    Transfer dönemi geçmiş olabilir mi acaba.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pardon halletmişsin görmedim
    Last edited by cess41 : 03.Şubat.2009 at 14:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Turksportal Masaüstü Yazılımı 2009 abi walla burda çıkmıyo o dedğin düğme ya walla son anda normalden girdimde yapabildm yoksa gidiodu walla bi sürü oyuncu çok saol yinede

Mesaj Yetkileri