Takımda bir sürü DM Olmuş Yahu Schneiderlin'e gerek yoktu bence![]()
Takımda bir sürü DM Olmuş Yahu Schneiderlin'e gerek yoktu bence![]()
Lyon'u yenebilseydin gruptan çıkabilirdin ama olmamışaş.Yinede çok iyi gidiyorsun Umut abi.
Eduardo Bedavaya Çok Güzel Olmuş.Ondan İyi Verim Alacağını Düşünüyorum.
Schneiderlin İse Geleceğe Güzel Bir Yatırım Olmuş
Tebrikler....
aslında gelceğe yatırım olarak Fm 2008'de Sankhare vardı PSG'de DM oynuyodu oda bilmiyorum bu oyunda ne durumda ama bi göz aat istersen.
Transfer döneminde aklımdaydı aslında ama fiyatı el yakıyor o yüzden de Nigel de Jong'a verdim parayıNigel de Jong da nokta atışı oldu bence. Bu tabloyu ortasahaya borçluyuz. Ayrıca Morgan Schneiderlin'den çok umutluyum. 2 yıla kalmaz teknik özellikleri 16'ya vurur
diye umuyorum.
(/s)
Umut abi geleceği düşünerek oynaman kariyerin konusunda beni umutlandırıyorkariyerini takip ediyorum ama pek yorum yazmıyorum kusura bakmassın artık
![]()
![]()
orda sakarya maçı vardı sakarya bank asyada değilmi??
pardon türkiye kupasıymış![]()
Evet orada bir yanlışlık vardı, düzelttim şimdi
TSL 13. Hafta
Şampiyonlar Ligi Gruplar, 5. Maç
TSL 14. Hafta
TSL 15. Hafta
Şampiyonlar Ligi Gruplar 6. Maç
TSL 16. Hafta
TSL Puan Durumu
Fenerbahçe Uefa'da
Bakalım Uefa'da ne yapacağız. Eduardo Costa takıma dahil olunca daha derli toplu olacağımızı düşünüyorum. Sırada Galatasaray maçı var, bu maçı da alıp devreyi tamamlayacağız.
(/s)
UEFA'ya kalman daha iyi abi.Kupayı alabilirsin
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
UEFA ya düşmen daha güzel olmuş.Daha fazla ilerleyebilirsin ŞLye göre.
Ligde duruma baktığım zaman açıkara domine ettiğin ortada.16 maçta 5 gol yemiş olman çok iyi.Başarılarının devamını dilerim.
Kaka'yı getir Kaka'yı![]()
Hadibakalım bol şans deplasmanda, en az beraberlikle bekliyorum![]()
Cimbomum yenmiş Fener'iHamburg'u rahat geçersin tabii bence
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasaray mağlubiyeti üzücü olmuş.Aradaki farkı kapatmışlardır biraz ama sen gene açarsın ligde çok istikrarlı gidiyorsun.Hamburg'ta tam dişine göre.
Hamburg çok iyi bir rakip,zor maçlar olacak.Turu geçmeni,UEFA'da tüm hızla yoluna devam etmeni istiyoruz.
Hamburg'u yenersin Umut abi.Ligdede takım rayına oturmuş bu seneyi güzel bitirceksin bence.![]()
Last edited by Deniz : 22.Kasım.2008 at 00:29
Teşekkürler arkadaşlar. Hamburg deplasmanında beraberlik alabilirsek çok iyi olacak.
Bu gece 1. sezonu bitirmeyi planlıyorum, herhangi birşey olmazsa tabi![]()
(/s)
bu gecemi hadi bakalım biz burdayız
HSV elersin ya takımmı HSV?
hadi gelsin artık maçlar)
Toplu,olarak vericek arkadaşlar ScreenShootları.
FTK ' de Gruptan çıktık...
Sonra ki turda rakibimiz Kocaelispor oldu...
4 Büyükler Fortis için yarışacaklar
TSL 18. Hafta
TSL 19. Hafta
TSL 20. Hafta
Uefa Kupası 1. Maç
Ne yazık ki elimiz boş döndük
TSL 21. Hafta
Uefa Kupası 2. Maç
Bir mucize beklemiyordum zaten...
TSL 22. Hafta
TSL 23. Hafta
Bu maçı alsaydık Galatasaray ile aramızda 1 puan fark kalacaktı. Galatasaray şuan lider ve arada 5 puan fark var
Devamı geliyor birazdan...
(/s)
En azından Ftkyı al usta25 yıl olmasın:d
Hamburg maçı moralleri bozmuş Umut.FTK'ya bence pek önem verme.Lig'e odaklan.
Scout'lar güzel Umut,bu arada lig bitince gol krallığı,asist krallığı tablolarını unutma Umut.Galatasaray'lı olmama rağmen,şampiyon olmanı istiyorum,sevdiğim bir kardeşimsin.
![]()
lig için de zorla abi bence herşey bitmiş değil
Avrupa defterinin kapanması kötü olmuş
1puan hiç bişey Gs yi yakalayıp ipi göğüsleyeceğinden şüphem yok, bu arada scoutlar süper. Ben de bi bakim![]()
Galatasaray'ı kendi sahanda yenmek zorundasın geriye kalan 2 puanı nasılsa kaybederler.