1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Taktik ve Antreman Programı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    .

Yeni düzenlemeler yapılınca en kısa sürede açılacaktır.Kısa vadede üstümdeki mavili şahsın dediğini yapabilirsiniz.Biraz sabır lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kısa zaman içerisinde bahsettiğiniz forumlarımız açılacaktır. Ancak taktiğinizi paylaşmak isterseniz genel tartışmalar bölümüne konu açabilirsiniz ilgili forum açıldığında oraya gönderiveririz .
    Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    Yeni düzenlemeler yapılınca en kısa sürede açılacaktır.Kısa vadede üstümdeki mavili şahsın dediğini yapabilirsiniz.Biraz sabır lütfen
    anlaşıldı,tamam konuya kilit lütfen
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Selam arkadaşlar;

ben yazar grubunda olmadığım için ayrı bir başlık açamadım;
    ancak birbirimizden taktik alıp bunlarla idare etmeyi deneyeceğimize, ben derim ki sanal zeka'nın taktik mantığını yorumlayalım aramızda,
    böylece herkes kendi oyun anlayışına göre taktiğini güzelce oluştursun..

Daha önce crusher_v4 taktiğinin konu başlığı altında da belirtmiştim,
    CM4 serisinden sonra çıkan oyun versiyonlarında taktik olayı iyice karmaşıklaştı. Gerçeğe daha yakın hale geldi.

Rakip te bizim oyun anlayışımıza göre kendi taktiğinde ayarlamalar yapmaya başladı.

Klasik kalıplara veya deneme/yanılma yöntemlerine bağlı kalacağımıza, bu konuyu uzun uzun tartışalım ve oyunun taktiksel mantığını çözelim derim..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla ben 1 haftadır geceleri taktiği oturtacağım diye canım çıktı ama sonunda mantıgı birqaz kavradım gibi... mesela defans hattını "push up" şeklinde ayarlamak bana çok riskli gibi geliyordu ancak biraz düşününce eğer küçük takımlara karşı oynuyorsanız oyunu hem enine hem de boyuna daraltarak kısa mesafede hızlı ataklara çıkabilirsiniz... ayrıca kısa paslaşmaya dayalı bir taktik isteyenler sahayı enina geniş yaparlarsa çok pas hatası oluyor... mantaliteye gelince orda da defans 4 lüsünün ve ön liberonuz varsa onun görevini çok iyi belirlemek lazım... maçı alacagız diye ailecek hücum edersek adamlar kanatlardan ve ara paslardan mükemmel geliyolar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri