Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş
-
Eskişehirspor
-
Beraberlik
-
İlk yarının sonlanmasına 5 maç kaldı ve 5 maçın 3 ü evimizde,2 si en büyük rakiplerimizle.5 maçtada İstanbul'dan dışarı çıkmıyoruz.Sezon başından beri istikrarsız bir şekilde oynadık ve şampiyonluk yolunda bence önemli olan şu dönemde evimizdeki 3 maçı kazanıp 2 derbidende en azından yenilmemeliyiz.Bunu başardığımız takdirde bence önemli bir avantaj sağlarız.Ayrıca 2.yarıdaki ilk 2 maçta evimizde..Bu avantajı mutlaka değerlendirmeliyiz..
Eskişehir evinde Fenerbahçe ile Galatasaray'ı çok zorladı ve puan/puanlar çıkarmasını bildiler bu karşılaşmalardan.Kadrolarında etkili isimler var fakat çok iyi bir kadroları olduğu söylenemez.Ama çok iyi mücadele ediyorlar.Geçen hafta evlerinde A.Gücü'ne kaybettiler.Moralleri çok iyi diyemeyiz ama Anadolu kulüplerinin oyuncularının büyük takımlarla oynadıkları maçlarda ayrı bir motivasyon ile hazırlandıklarını biliyoruz.Bu yüzden çok etkilemez o mağlubiyet..
Ben bu maçta evimizde oynayacak olmamızın avantajıyla,daha kaliteli kadromuzla galip geleceğimizi düşünüyorum.Maç Eskişehir'de olsa farklı bir düşüncede olabilirdim.Bunuda belirteyim.Erken gol bulursak bizim için çok iyi olur.Umarım bu karşılaşmayı kazasız atlatarak hem bir seri başlatırız hemde haftaya oynanacak olan derbi öncesinde morallerimizi yükseltiriz..
Mesaj Yetkileri