Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 78.57%
  • Eskişehirspor

2 14.29%
  • Beraberlik

1 7.14%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Beşiktaş - Eskişehirspor [ TSL 12. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Beşiktaş - Eskişehirspor [ TSL 12. Hafta ]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

Last edited by goosfraba : 21.Kasım.2008 at 00:11
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fark bekLiyorum. Hafta içi forvetLerin ve DeLgado nun kuLakLarı çekiLdi. Bu maçta son vuruşLarda büyük yüzde iLe oynayacağımızı düşünüyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bjk kazanır gibi duruyor.ES-ES erken gol bulup iyi kapanırsa puan alma ihtimali olabilir ama zor gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İnönü'de ki 5 maçlık seri başlıyor.Kendi evimizde 5'te 5 yapıp önemli bir konuma gelmek istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmalıyız.Deplasmanda olsaydı çok zorlanacağımız bir maç olabilirdi.Ama İnönü'de Eskişehir'e puan vereceğimizi düşünmüyorum.Bu maçta büyük ihtimalle Holosko kesik yiyecek ve Bobo-Nobre ikilisi sahada olacak.Rahat kazanacağımızı düşünüyorum...

Bu arada tribünde de güzel sürprizler olacak..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu macta yenı acıkta olacagım.. carsının forumunda sovlardan falan bahsedılıyor cok guzel olacak yanı =) bır de Beşiktaşım guzel bır galıbıyet alırsa tadından yenmez.. =)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tribünde bir aksilik çıkmazsa güzel bir sürpriz olacak , maça gelince ilk golü bulursak farka gidebiliriz tahminim 4-0 veya 4-1

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Tribünde bir aksilik çıkmazsa güzel bir sürpriz olacak , maça gelince ilk golü bulursak farka gidebiliriz tahminim 4-0 veya 4-1
    Damali bayrak olayi bu macta mi gerceklesecek?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fark beklediğiniz takım Galatasaray'ı yendi,Fenerbahçe ile berabere kaldı.

Beşiktaş zorlanacaktır.Beraberlik bekliyorum maçtan.EsEs GS ve FB'ye oynadığı gibi BJK'a da oynarsa bu maçı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Damali bayrak olayi bu macta mi gerceklesecek?
    Bu haftadan itibaren sürekli hale getirilecek.İnönü'de oynanan her maçta tribünde olacak.Ayrıca sadece damalı bayrak olmayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarının sonlanmasına 5 maç kaldı ve 5 maçın 3 ü evimizde,2 si en büyük rakiplerimizle.5 maçtada İstanbul'dan dışarı çıkmıyoruz.Sezon başından beri istikrarsız bir şekilde oynadık ve şampiyonluk yolunda bence önemli olan şu dönemde evimizdeki 3 maçı kazanıp 2 derbidende en azından yenilmemeliyiz.Bunu başardığımız takdirde bence önemli bir avantaj sağlarız.Ayrıca 2.yarıdaki ilk 2 maçta evimizde..Bu avantajı mutlaka değerlendirmeliyiz..

Eskişehir evinde Fenerbahçe ile Galatasaray'ı çok zorladı ve puan/puanlar çıkarmasını bildiler bu karşılaşmalardan.Kadrolarında etkili isimler var fakat çok iyi bir kadroları olduğu söylenemez.Ama çok iyi mücadele ediyorlar.Geçen hafta evlerinde A.Gücü'ne kaybettiler.Moralleri çok iyi diyemeyiz ama Anadolu kulüplerinin oyuncularının büyük takımlarla oynadıkları maçlarda ayrı bir motivasyon ile hazırlandıklarını biliyoruz.Bu yüzden çok etkilemez o mağlubiyet..

Ben bu maçta evimizde oynayacak olmamızın avantajıyla,daha kaliteli kadromuzla galip geleceğimizi düşünüyorum.Maç Eskişehir'de olsa farklı bir düşüncede olabilirdim.Bunuda belirteyim.Erken gol bulursak bizim için çok iyi olur.Umarım bu karşılaşmayı kazasız atlatarak hem bir seri başlatırız hemde haftaya oynanacak olan derbi öncesinde morallerimizi yükseltiriz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk 11 ler belli oldu..

BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    Zapatocny
    İbrahim Toraman
    İbrahim Üzülmez
    Gökhan Zan
    Ekrem
    Tello
    Sivok
    Delgado
    Holosko
    Nobre

ESKİŞEHİRSPOR
    Ivesa
    Nadarevic
    Tayfun
    Vucko
    Sezgin
    Doğa
    Emre
    Murat
    Serdar
    Youla
    Poljak

11 miz güzel;fakat Bobo yine yedekte.Mustafa hoca bu ısrarında hata yapıyor bence.Böyle giderse Bobo'yu kaybedebiliriz..Umarım rakiplerimizin kayıp haftasında kayıpsız geçiririz bu akşamı..
    So what?
    Saike

Trabzonspor,Sivasspor,Ankaraspor,Galatasaray ve Fenerbahce´nin puan kaybettigi haftada Besiktas´ta puan kaybederse cok acayip olur.(=
    Hicbir analize falan girmiyorum,belki yaniliyorum da olabilir ama Besiktas sanki bu macta puan kaybecek gibime geliyor.
    Kazanirsa da farkli kazanir,4-1,4-0 gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Duran top ,Sivok attı İvesa nın nasıl bi kaleci oldugunu bu pozisyondan anlayabiliriz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ah be E.şehir 10 dakika daha dayansaydın da ilk yarı en azından 0-0 bitseydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Rıza hoca ne yapmaya çalısıyor yahu ; Cumhur u oyuna aldı Es-Es şimdi kaybetti maçı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

30 dakika sürekli hücum düşündük;fakat tehlikeli pozisyon bulmakta sıkıntı çektik.Golden önce yine bir duran topta tehlikeli bir pozisyon bulduk.Kaleci İvesa çizgiden çıkardı.Bana gol gibi geldi ama geçti mi geçmedi mi çok anlaşılmadı doğrusu.Çok geçmeden yine bir duran topta arka direkte Sivok çok iyi vurdu ve kalecinin bacak arasında top ağlarla buluştu.Bu gol kilidi açmamız açısından çok iyi oldu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarıda oyunu Es-Es'in yarı alana yıktık;fakat 30.dakikaya kadar tehlikeli pozisyon bulduğumuz söylenemez.30.dan sonrada duran toptan gelen topta tehlikeli bir pozisyon yakaladık.Kaleci İvesa çizgiden çıkardı.Top çizgiyi geçti mi geçmedimi net anlaşılamadı.Çok geçmeden gol geldi zaten.Yine bir duran top organizasyonunda Sivok arka direkte vurdu ve kalecinin bacakları arasından top ağlarla buluştu.Bu gol gelmesi iyi oldu çünkü Es-Es savunmasını maçı onların yarı sahasında oynamamıza rağmen aşmayı başaramıyorduk.Golün gecikmesi stresi artıracaktı ilerleyen dakikalarda.Ayrıca golle birlikte maçın 0-0 bitmeyecek olmasıda bir başka sevindirici nokta. Golden sonra bir orta ile etkili pozisyon bulduk.Fakat Zapotocny bu şansı değerlendiremedi.Atsa maçı büyük oranda kazanmayı garantileyecektik.İlk yarıda en çok göze çarpan isim Tello idi.Sivok'ta gayet iyi.Savunmamızdaki oyuncularda çok dikkatli oynuyorlar.Diğer oyuncularımızda gayretli.Delgado yine beklentileri karşılayacak bir performansla sahada değil..Umarım 2.yarıda daha çok gol bulup bu haftayı kayıpsız geçiririz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2.yarıdada bastıran taraf biziz.Delgado'nun pasında Nobre kaleci ile karşı karşıya kaldı.Kaleciyi geçti fakat yere düştü.Hakem devam dedi.Kalecinin bir hareketi var fakat Nobre ile temesı var hareketin demek yalan olur.Baskılı oyunumuz sayesinde bizi iyice rahatlacak golü bulduk.Tello sol tarafa doğru bir pas attı.Es-Es savunması dağınık yakalandı.Holosko topla beraber kaleye kadar ilerledi ve yanındaki Nobre'ye bıraktı.Oda dokunarak golü yaptı.Bu arada Youla ile Zapotocny arasında bir pozisyon vardı.Bana penaltı gibi geldi ama hakem aynı görüşte değildi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

F.Bahçe maçına gönderme

Beşiktaşlı taraftarların aklı, Eskişehirspor maçı öncesi, gelecek hafta karşılaşacakları ezeli rakipleri Fenerbahçe'ydi. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi sık sık ezeli rakipleri aleyhinde, küfür içerikli tezahüratlar yaptılar.

23.11.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ve maç bitti.Rakiplerimizin puan kayıbı yaşadıkları haftayı kayıpsız geçmeyi başardık.Evimizde açıkcası rahat bir galibiyet aldık.Aslında geçen haftaki Bursa maçından çok farklı bir maç değildi.Sürekli hücumu düşündük.Üstün olan taraf bizdik.Geçen haftadan farkı gol bulmamızdı.Bu maçı kazanarak hem haftaya oynayacağımız derbi öncesi moral depolamış olduk hemde rakiplerle puan farkını açtık/indirdik.Çok karlı bir hafta oldu yani.Ayrıca değinmek istediğim 2 konu var.2.yarıda Holosko boş alanı bulunca maşallah çok iyi oynadı.Ve uzatmalarda Bobo o tek başına oluşturduğu pozisyonu golle sonuçlandırsaydı harika olacaktı.Sahada elinden geleni yapan tüm futbolcularımıza teşekkürler ve tebrikler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    F.Bahçe maçına gönderme

Beşiktaşlı taraftarların aklı, Eskişehirspor maçı öncesi, gelecek hafta karşılaşacakları ezeli rakipleri Fenerbahçe'ydi. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi sık sık ezeli rakipleri aleyhinde, küfür içerikli tezahüratlar yaptılar.

23.11.2008

Kaynak : AA
    Ben geçen fener maçında bu yönde mesaj yazınca topa tutuyordun beni Aykutcum hatırlatırım

Süper hafta oldu bizim için ne denebilirki.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Oyun oLarak Eskişehir den daha iyi oynadık, güzeL goLLer buLduk. Tek yandığım Bobo nun son dakikaLarda o güzeL hareketLerini goL iLe süsLeyememesi oLdu. HoLosko nun yükseLen formu da beni Fenerbahçe maçı öncesi ümitLendiriyor. Bu şekiLde oynarsa hafta ya çok can yakabiLir.

RakipLerimizin puanLar kaybettiği haftada kendi sahamızda iyi bir oyunLa 3 puan çok iyi oLdu. Artık haftayı bekLiyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben geçen fener maçında bu yönde mesaj yazınca topa tutuyordun beni Aykutcum hatırlatırım
    Yani Bunlar Tek Taraflı olmuyor değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bana o zaman verdiğin tepkiyi vermiyorum sende farkındaysan

Herneyse bu haftaki puanlar herşeye bedel.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İyi oynamışız cidden Özellikle Nobre ve Holosko'yu çok beğendim. Zapo ve Bobo'nun pozisyonlarında da golü bulsaymışız güzel olacakmış özellikle Bobo'nun son dakikalardaki pozisyonu.

Nobre'ye ve Youla'ya yapılan penaltıları es geçmiş hakem, birde Tello'nun kornerden kaleye giren topunda golü vermemiş. Serdar'ın Rüştü'ye savurduğu tekme ki kırmızı karttan başka bir karar nasıl verilir anlamış değilim, insan olan yapmaz o hareketi. Hakem kötüydü sonuç itibarı ile.

Kazandık haftaya Fenerbahçe deplasmanına gidiyoruz. Fenerbahçe haftaiçi Porto ile oynayacak bundan faydalanarak haftasonu Kadıköy'den galibiyetle dönersek işler tam anlamıyla yoluna girecek.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Valla güzel oldu bu galibiyet, ayrıca Nobre'nin ve Youla'nınkiler penaltıydı , kornerden gelen topda goldü Haftaya Fenerbahçe deplasmanından da bir galibiyet harika olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İyi oynadık.Tello, Mustafa Denizli geldiğidnen beri bir başka oynuyor.

Bobo son dakikada o golü atsaydı çok daha fazla sevinirdim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beklediğim gibi kolay bir maç oldu.Ekişehir'in pozisyonu yok denecek kadar azdı.Onlarada pozisyon denirse tabi...

Bu takımın 10 numarası bence Tello'dur.Ayağına gelen her topu olumlu kullanıyor,her verdiği pas açtığı orta tehlike oluyor.Toraman Youla'ya adım attırmayarak kaliteli bir stoper olduğunu bir kez daha kanıtladı.F.Bahçe ve G.Saray savunmasını hallaç pamuğu gibi atan Youla'yı dün sahadan sildi resmen.Sivok ve Cisse ise orta sahada ne kadar önemli olduklarını gösterdiler.Geçen hafta Bursa deplasmanında en az biri oynasaydı kazanabilirdik maçı.Holosko özlediğimiz performansını sundu dün gece.Attı attı geçti sürekli.Zayıf görüntüsüne rağmen çok güçlü bir fiziği var.Nobre bildiğimiz Nobre...

Bobo'nun mükemmel hareketleri sonrası direği yalayan vuruşuna çok üzüldüm.Maçı kaybetsek bu kadar üzülmezdim...

Eskişehir çok sert oynadı.Emre,Doğa ve Serdar.Üçününde kırmızı kart görmesi grekiyordu.Hakem çok müsamaa gösterdi.Emre ve Doğa sürekli çift daldılar zaten.Serdar ise Rüştü'ye attığı tekmeden direk atılmalıydı...

Nobre'nin ve Youla'nın pozisyonları penaltı değildi.Youla'nın pozisyonunda Zapo olduğu yerde kalıyor.Youla topun açıldığını görünce bırakıyor kendisini.Nobre'nin pozisyonunda ise,İvesa Nobre kendisini geçince tekme sallıyor Nobre'de bundan sakınmak için atıyor kendini.Teşebbüs var ama temas yok,devam...

Tello'nun korneri ise bana göre gol.Zaten çizgiyi 8 cm geçmiş ölçümlerde.Az değil 8 cm...

Mesaj Yetkileri