Batuhan'a şans vermen güzel olmuş![]()
Batuhan'a şans vermen güzel olmuş![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
evet güzel oldu.
Rakip Brondby
Uefa Kupasında Vaduz takımını eleyen takımımız bir sonraki turda rakipi Danimarka ligi takımlarından Brondby oldu.Bu kura hakkında Teknik Direktörümüz Ali Göçmen ise şunları söyledi:
"Rakibi pek fazla tanımıyorum açıkcası.Turu geçeriz diye düşünüyorum.Zorlanacağımızıda düşünmüyorum.Tek yapmamız gereken rakibi ciddiye almak"
dedi.
Bu arada ilk maç Danimarkada oynanacak.
------------------
Arkadaşlar elektrik kesintileri yuzunden devam edemedim dun aksam bugündü sınavım var 13.30 da sınavdan cıkınca oynarım buyuk ihtimal...
kolay rakip elersin hadi bekliyorum maçları
inşallah eleriz hadi bare sınava kadar iki maç yaptım..
-----------------
Turkcell Süper Lig 2.Hafta
Beşiktaş : 2 - 3 : G.Birliği
Maçın Yıldızı:Koray Avcı [7.8] (G.Birliği)
Ali Göçmen:
Şok bir sonuç.İnönüde G.Birliği gibi bir takımdan ilk yarıda 3 gol yedik.Çok bireysel hata yaptık.Ve bu hatalar 3 puana mal oldu.Maça baktığımızda daha iyi futbol oyanayan daha çok pozisyona giren taraf bizdik ancak olmadı G.Birliğini tebrik ediyoruz.
Turkcell Süper Lig 3.Hafta
Beşiktaş : 1 - 0 : Trabzonspor
Maçın Yıldızı:Serdar Kurtuluş [7.3] (Beşiktaş)
Ali Göçmen:
Ligteki ilk galibiyetimizi aldık.Bizim için iyi bir karşılaşma oldu.Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum bizi yanlız bırakmadıkları için.Maça geldiğimizde ilk yarı çok üstündük ve golüde ilk yarıda bulduk yakaladıklarımızı atsak maç daha ilk yarıda 3-0'a falan gelecekti.Ama atamadık ikinci yarı Delgadonnun hafif sakatlığı vardı oyundan aldık.Ve 2.yarı etkisiz kaldık.Trabzonada pozisyon vermedik.Kazandığımız için mutluyuz.
başarılar dilerim arkadaşım![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Başarılar ali![]()
G.Birliği yenilgisi kötü olsada genel olarak iyisin Ali![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Lige kötü başlasanda son galibiyet güzel olmuş Ali.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
saol..
saol tolga...
saol taylan iyi olmaya çalışıyoruz
saol yunus..
----------------
Uefa Kupası 1.Tur 1.Maç
Brondby : 0 - 1 : Beşiktaş
Maçın Yıldızı :Matias Delgado [7.6]
Çok güzel bir maç oldu.Çok üstündük farkı arttırabilirdik ama 1-0 da iyi sonuç avantajı yakaladık
Turkcell Süper Lig 4.Hafta
G.Antep : 1 - 4 : Beşiktaş
Maçın Yıldızı: Matias Delgado [8.7]
Farka gittik Antep deplasmanında Delgado şov vardı.Çok iyi oynuyoruz bol pozisyona giriyoruz Bobo sakat hiç daha oynamadı Bobo da gelecek mükümmel takım olacağız
Turkcell Süper Lig 5.Hafta
Beşiktaş : 2 - 0 : Antalyaspor
Maçın Yıldızı: Uğur İnceman [8.0]
Tamamen kapanan bir antalyaspor vardı.53.dakika Uğur mükemmel bir gol attı ve Antalya açıldı hemen ardından 2.gol geldi.Antalya çok sert oynadı ve 3 tane kırmızı kart gördü oyuncuları ve benim 3 oyuncum hafif bir oyuncumda oyundan cıkmak zorunda kaldı...
Bu maçlar çok iyi olmuş![]()
Futbolcu Bilgileri
taktik ne uyguluosun koyabilirmisin resmini...
ali başarılar dilerim iyi sounçlar elde etmişsin
Son maçlarda harika sonuçlar almışsın tebrikler Ali.
Güzel gitmişsin Ali.Kariyerinde başarılar.Fırsat buldukça yazarım.![]()
Tebrikler Ali son sonuçlar gayet güzel,böyle devam![]()
evt güzel oldu inşallah gerisi gelecek
tabikide
saol abi
saol yunus
saol berkay
saol kardeşim..
---------------------
Uefa Kupası 1.Tur Rövanş Maçı
Beşiktaş : 2 - 1 : Brondby
Maçın Yıldızı : Andersen [7.9] (Brondby)
Rahat bir maçtı.İlk maçın rahatlıyla çıktık ve kazandık.
Turkcell Süper Lig 6.Hafta
Fenerbahçe : 2 - 1 : Beşiktaş
Maçın Yıldızı : Volkan Demirel [7.7]
Çok daha iyi oynadık.Ama deplasmanda oynamanın verdiği zorlukla kaybettik.Fenerden daha üstündük.bu mağlubiyet inş. pskiliojik olarak takımı etkilemez.
Turkcell Süper Lig 7.Hafta
Beşiktaş : 2 - 2 : Eskişehirspor
Maçın Yıldızı : Bülent Kocabey [7.6] (Eskişehir)
Şanssızlık.Pek iyi oynadığımız söylenemez ama bunu haketmedik.Youla yı durduralım derken diğeri cıktı.Bircok oyuncumuz sakattı Zapo-Sivok-Nobre-Bobo-Serdar Özkan gibi.Diğer haftalar bu kayıpları atlatacağız inş.
Fortis Türkiye Kupası Grupları Belirlendi...
Beşiktaşın Maç Fikstürü
A.Demirspor (E)
Trabzonspor(D)
Antalyaspor(E)
Ankaraspor(D)
Uefa Kupasında Gruplar Belli Oldu...
Beşiktaşın Maç Fikstürü
Valencia (E)
Twente(D)
Saint Etienne (E)
Man City (D)
ah be Fener'e yenilmeseydin süper olurmuş
Fener yenilgisi hariç iyisin. Ayrıca UEFA grubun çok zor![]()
Futbolcu Bilgileri
Ali batuhan nasıl ya Bjk benim destekleyen kulüp kiralık alııyım iyiyse,bu arada logoları nerden buldun söylersen sevniirm.
UEFA grubun cidden çok zor.Umarım gruptan çıkarsın.![]()
fenere kaybetmen kotu olmus ali.uefa gurubuda cok zor
Derbi mağlubiyeti kötü olmuş Ali ayrıca Uefada en zorlu gruplardan birine düşmüşsün.
güzel oynadık ama olmadı...
Grup çok zor ama elimizden geleni yapacağız
Batuhan mükemmel ben çoğu zaman şans veriyorum.
inşallah...
zor ama imkansız değil...
en zorlu gruplardan biri değil en zorlu grup
-------------------------
Uefa Kupası 1. Grup Maçı
Beşiktaş : 0 - 2 : Valencia
iyi oynadığımızı düşünüyorum.rakip yakaladılarını attı.bir topumuz direkten döndü ama olsun.en azından 1 puan alsak çok iyi olacaktı.
[Uefa Kupası Grubumuzdaki Diğer Sonuç]
[Twente : 1 - 5 : Man City]
Turkcell Süper Lig 9.Hafta
Beşiktaş : 2 - 0 : İst. Büyükşehir Bld.
pek te iyi oynamasakta 3 puanı aldık.Mutluyuz.
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
Hedef belli şampiyonluk.Ligte iyi yerdeyiz.kazanıyoruz.Takibimiz sürüyor.Fenerden en azından beraberlik alsaydık süper olacaktı ama olmadı...
başarılar dostum
saol...
--------------
Fortis Türkiye Kupası B Grubu 1.Hafta
Beşiktaş : 3 - 1 : A.Demirspor
Kolay maçtı kazandık daha çok gençlere şans verdim.Ve Batuhan 2 gol attı.Gerçekten çok iyi oyuncu olacak Batuhan Necip te oynadı ondan da memnunum.
Turkcell Süper Lig 10.Hafta
Beşiktaş : 2 - 0 : Denizlispor
Kazandık.Mutluyuz güzel maç oldu.3 puanı almak güzell
[Uefa Grubumuzdaki Maçlar]
[Man City : 1 - 0 : Saint Etienne]
[Valencia : 2 - 0 : Twente]
Turkcell Süper Lig 11.Hafta
Kocaelispor : 0 - 0 : Beşiktaş
kötü oynadık.Kötü bir kayıp bizim için bu puan kayıplarını nasıl telafi edeceğiz bilmiyorum...
Fortis Türkiye Kupası B Grubu 2.Hafta Maçı
Trabzonspor : 2 - 1 : Beşiktaş
olmadı olmaz...1-0 öne geçtik ama kaybettik toparlanmamız lazım...
Turkcell Süper Lig 12.Hafta
Beşiktaş : 3 - 1 : Ankaraspor
uzun zaman sonra bekledimiz futbolu 50 dakika oynadık.50 dakikada maçı 3-0 a getirdik sonra durduk.Ama 3 puanı aldık...
Turkcell Süper Lig 13.Hafta
Ankaragücü : 1 - 2 : Beşiktaş
genel olarak iyi oynadık.Ama galibiyet golü çok geç geldi.kazandığımız için mutluyuz.kazana kazana iyi oyunda gelecek inşallah.
iyi şanslar kardeş umarım uefa grubundan çıkarsın...
Ligde iyi gidiyorsun Ali Valencia mağlubiyeti normal ama beraberlik maçın tam hakkıymış.
Ligde Trabzon mağlubiyeti hariç iyi gitmişsin.Senden TSL Kupası ve UEFA'da EN AZ Çeyrek Final bekliyorum.![]()
inşallahh..
evt macın hakkı beraberlikti bir topumuzda direkten döndü zaten 1-0 ken ama nabalım şanssızlık işte
EN AZ çeyrek final mi biz en az final bekliyoruz
----------------------
Turkcell Süper Lig 14.Hafta
Bursaspor : 1 - 2 : Beşiktaş
Bursada 3 puanı almak güzel.İyi oynadık kazandık.Bursa 10 kişi kalıncamaçı rolantiye soktuk ve kazandık.
Uefa Grubu 3.Hafta Karşılaşmaları
Twente : 0 - 4 : Beşiktaş
mükemmel bir sonuç.bu sonuç bizi uefada bir üst tura çıkardı gibi.Mükemmel bir oyun oynadık.Maça süper başladık ard arda golleri attık ve net bir skorla kazandık mutluyuz...
[Grubumuzdaki Diğer Sonuç]
[Saint Etienne : 1 - 0 : Valencia]
bu sonuç ortalığı karıştırdı Valencia yenseydi çok daha rahat olacaktık ama olmadı.biz Saint Etienneyi İnönüde yenip turu geçeceğiz...
Turkcell Süper Lig 15.Hafta
Beşiktaş : 3 - 0 : Konyaspor
güzel futbol net skor ve 3 puan.iyi oynadık çıkışımız sürüyor...
Hakan'a Talip Var!!
JUVENTUS ve Caen takımları Hakan'ı İstiyor!!
Uefa Kupası B Grubu 4.Hafta Maçları
Beşiktaş : 1 - 2 : Saint Etienne
şokkkkk.şokkk böyle birşey olmaz ya...Mükemmel oynuyorduk ama Saint Etienne ye yenildik.İşimiz artık çok zor .. Bu mağlubiyet olmadı.Kötü oynadık.İstediklerimizi sahaya yansıtamadık ve 4-0 lık twente galibiyeti boşa gitti diyebilirim.
Uefa Kupası Puan Durumu
Bizim için tek umut İngiltede Man City'i yenip yolumuza devam etmek.İşimiz gerçekten zor ama imkansız değil.
Birde UEFA'da En az Final bekliyorsun.
Ligde ilk 3'e girersin.UEFA'da Çeyrek Final oynarsın.Türkiye Kupasıda senindir.Bence böyle olacak bu sene senin için.![]()