Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

6 37.50%
  • Sivasspor

2 12.50%
  • Beraberlik

8 50.00%
1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Trabzonspor - Sivasspor [ TSL 12. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Son 3 maçı stattan takip etmedin zannediyorum ya da iyi gözlemleyememişsin ..

Taraftar hiç olmadıgı kadar hazır bu maça .. Sivas ile hiçbir sorunumuz yok hatta çiçeklerle karşıladık ama Musa Aydın denilen zat-ı unutamıyorum ..
    Bu Kadar Emin Konuşmayın Futbol Bu Ayrıca Musa Aydın Denilen Zat Sana Ne Yaptıda Unutamıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Bu Kadar Emin Konuşmayın Futbol Bu Ayrıca Musa Aydın Denilen Zat Sana Ne Yaptıda Unutamıyorsun
    uzatmaya gerek yok .. Trabzonspor'a olan antipatisini kendide dile getiriyor .. Şimdi burada ben şöyle yaptı desem konu dahada uzayacak .. Ayrıca bu kadar emin konuşmayın derken neyi kastettin anlamadım ..? Takımımın kazanacagına inanıyorum ve bunu dile getiriyorum bunu belirtirkende bazı verileri ortaya sunuyorum .. Bunu kastediyorsan evet eminim .. Sende diyebilirsin.. Sivasspor kazanacaktır diye bunda bi engel göremiyorum ..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

uzatmaya gerek yok .. Trabzonspor'a olan antipatisini kendide dile getiriyor .. Şimdi burada ben şöyle yaptı desem konu dahada uzayacak .. Ayrıca bu kadar emin konuşmayın derken neyi kastettin anlamadım ..? Takımımın kazanacagına inanıyorum ve bunu dile getiriyorum bunu belirtirkende bazı verileri ortaya sunuyorum .. Bunu kastediyorsan evet eminim .. Sende diyebilirsin.. Sivasspor kazanacaktır diye bunda bi engel göremiyorum ..
    3-1 Falan Diyorsun Ya Ayrıca Bizim Takımda Ne Musa Aydının Nede Başka Bir Futbolcunun TSye Antipatisi Yok Balilininde

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    3-1 Falan Diyorsun Ya Ayrıca Bizim Takımda Ne Musa Aydının Nede Başka Bir Futbolcunun TSye Antipatisi Yok Balilininde
    3-1 görüşümdür ne yani yazmayayım mı ..?

Ayrıca Musa'nın antipatisini ben değil kendi söylüyor .. Bende kendisini sevmedğimi belirtiyorum bunda ters olan bir şey yok ..

Balili'yi sona eklemen buradaki amacını ortaya koyuyor ki kusura bakma uyarı almaya pek niyetli değilim ..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

3-1 görüşümdür ne yani yazmayayım mı ..?

Ayrıca Musa'nın antipatisini ben değil kendi söylüyor .. Bende kendisini sevmedğimi belirtiyorum bunda ters olan bir şey yok ..

Balili'yi sona eklemen buradaki amacını ortaya koyuyor ki kusura bakma uyarı almaya pek niyetli değilim ..
    Bir Amacım Yok Kardeş Balili İle İlgili Musayı Senin Sevmemen Normal Sivasta Seyirciler Bile Bazen Musayı Yuhluyor Maça Gelirsek Umarım Güzel Bir Maç Olur Ve Bol Gollü Olur

Mesaj Yetkileri