1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Orjinal FM 2008 almamayi düsünenler, önce buraya bir göz atin

Hybrid View

Hatasız bi oyun çıkartmış olsalardı Orjinalini alacaktım genelde Korsan alır bi dener bakar sonra orjinal alırdım ama bu sefer aynı enayliği yapmıcam adam gibi hatasız bi oyun çıkartsınlar 100 ytl vermeye hazırım ama crash dumps muş go on holiday miş birsürü hata bide üstüne Ligimizi en b#ktan liglerden biri yapmışlar yine. Adam benim ligimi önemsemiyecek benim ligimin gerçeklerini yansıtmayacak bir sürü dil koyup benim dilimi koymayacak (Neredeyse Çinceyi Koyacaklar) bende gidip o oyunu 80 lira para verecem dediğim gibi biraz bize hitap etmesi lazım gel beni al demesi lazım

Quote Originally Posted by myeren View Post
    Hatasız bi oyun çıkartmış olsalardı Orjinalini alacaktım genelde Korsan alır bi dener bakar sonra orjinal alırdım ama bu sefer aynı enayliği yapmıcam adam gibi hatasız bi oyun çıkartsınlar 100 ytl vermeye hazırım ama crash dumps muş go on holiday miş birsürü hata bide üstüne Ligimizi en b#ktan liglerden biri yapmışlar yine. Adam benim ligimi önemsemiyecek benim ligimin gerçeklerini yansıtmayacak bir sürü dil koyup benim dilimi koymayacak (Neredeyse Çinceyi Koyacaklar) bende gidip o oyunu 80 lira para verecem dediğim gibi biraz bize hitap etmesi lazım gel beni al demesi lazım
    Katılıyorum.
    Bu şuna benziyor sen satıcısın bir şey satıyorsun benimle ilgili ama bir yandanda habire bana sövüyorsun ben gelip senin malını alırmıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by myeren View Post
    Koyuyla işaretllediğim yer için söylüyorum.

Türkiye Liglerini bizim araştırmacılar yapıyor Sigames değil.Ayrıca bence gerçeğiyle tam uygun şekilde yapıyorlar.Sonuçta Türkiye Ligi,Bi Fransa veya bi Almanya ligi gibi kaliteli bir lig değil.

Mesaj Yetkileri