Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Ankaraspor

3 15.00%
  • Galatasaray

8 40.00%
  • Beraberlik

9 45.00%
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Ankaraspor - Galatasaray [ TSL 12. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baran Skibbe'yi şu dönemde yolladığımızı varsayalım, kimi getirebiliriz ki. ancak seyyar hocalardan birini getirebiliriz, Yılmaz Vural tipi...

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Baran Skibbe'yi şu dönemde yolladığımızı varsayalım, kimi getirebiliriz ki. ancak seyyar hocalardan birini getirebiliriz, Yılmaz Vural tipi...
    Sirf motivasyondan anlayan bir hocayi basa getirseydik biz su anda bu durumda olmazdik.Skibbe cok kücük düsünüyor ve takimi da kücük düsürüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Theo Weeks denilen adamı maçta çok takdir ettim, hele bir de şimdi 18 yaşında olduğunu öğrenince şaştım kaldım. Çok sağlam oyuncu, inşallah eriyip gitmez.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Skibbe'den daha iyi yönetirler.Skibbe bundan önceki Türkiye Kupası Ankaraspor maçından sonrada beraberlik bizim içi ligin 2.'lik koltuğunda oturan bir takıma karşı demişti.Yılmaz Vural diyorsunuz,Yılmaz Vural mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor Skibbe'de bi ürkeklik var.Leverkusen'in gönderdiği adamı alırsak..

Mesaj Yetkileri