-
Arkadaşlar oyun bence çok kolaylaşmışş
oyuna FENERBAHÇEYLE başladım. GUİZA zaten inanılmaz leblebi gibi gol atıo guiza nın aksine semihi çok kötü yapmışlar ayrıca ikisini birarada oynatınca guiza da gol atamıyor bu oyunu yapanlar hiç mi fener maçlarında guiza ve semihin ne kadar ii anlaştığını görmemiş
ayrıca semih geçen senenin gol kralı avrupa şampiyonasında 3 gol attı ve bu adam 11 maç yaptım bi tane bile gol atamıoo çok komik yaa
oyunda 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik aldım bu maçların içinde barcelona ve werder bremen maçlarıda var
bu sezonu denemek için açtımm ama bu kadar ii gidince devam ettim. Size tavsiyem transfere para harcamayın eski senelerin aksine çok fazla futbolcuu transfer listesine koyuluo ve transfer listesine koyulan futbolcular çok kolay kiralanıyor.
ben transfer listesinden milandan emerson u zaragoza dan gabi yi zenitten fatih tekke yi kiraladım eski versiyonları gözünüzün önüne getirin ve bu isimlerin türkiye ligine kiralık gelmelerinin zorluğunu düşünün
türkiye lginden çok komik fiyatlara özer hurmacı, ibrahim akın ve serca temizyüreği aldım
dış transferim eren derdiyok ve ljungberg (26K)
ortaya ii bi takım çıktı ligde ii gitmem çokta tesadüf deil ama iş şampiyonlar ligine gelince barcelona yı içerde 2-1 devirdim hemde ezerek werder bremenle dışarda 1-1 berabere kaldım. Bu sonuçlar eski fm lere göre ilk sezonda bana inanılmaz gelen sonuçlar
yani diceğim oyun çok kolay olmuş bence ve yeni maç moduyla takımın sahaya yayılışını ii görebildiğimizden oyunun gidişatına önlem almakta kolaylaşmışş
Mesaj Yetkileri