1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Bir Şarkısın Sen, Ömür Boyu Sürecek [ 2. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

FM 2008'in mucize adamları Goitom ve Wijnaldum'u baya ucuza almışsın.Yoksa 2008'deki kadar iyi değiller mi?

Takımda galiba büyük maçlar için bir problem var.Yanılmıyorsam ligdeki ilk derbi galibiyetini 7.Haftadaki GS maçında aldın,Beşiktaş'ı hala yenemedin,Avrupada işler iyi gitmiyor.Bunun nedenini araştırdın mı hiç?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ancar View Post
    güzel gidiyorsun sezonu okudum devamıda guzel olur ıns
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Umut abicim kariyerine yeni bakabildim.İlk sezon çok iyi gitmişsin.Gerçektende Henok Goitom efsanesi geri mi döndü acaba?Bence Buonanotte transferi bir hataydı.Vukcevic'ten uzun zamanlar verim alabilirdin ve mükemmel performansıyla da cebinide doldururdu.Tam bir gol makinesi oluyor.
    Keşke dün Buonanotte'yi almadan önce görseydin bu konuyu sen Benimde aklım özelliklerine gitti Vukcevic'in fakat daha çok Buonanotte'nin hızlı olması ağır bastı Tabi bir de geçmiş performansları da var.

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Abi skinin çok hoşuma gitti adını öğrenebilir miyim ?
    Skinin adı Dark Horizon

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Bu sezona da mükemmel başlamışsın ŞL hariç ŞL de işin çok zor uefaya gidersin
    Uefa yolu göründü evet

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Resimler net görünüyor bende .Güzel gidiyorsun Umut abi .
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    Aldığın oyuncular güzelmiş Umut.Başlarda beğenmemiştim sonradan senin gibi bir hocanın onlara bu kadar güvendiğine göre,bişeyler var bunlarda dedim.Bu arada bazı maçlar için üzülme takımın birbirine uyması uzun sürebilir. Kolay gelsin..
    Özellikle Henok Goitom'dan çok şey bekliyorum, FM2008 de ki gibi olabilirse tabi.

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    alexin değeri 5m görünür ama en az 9 a satabilirdin. ben 9.5 e 7-8 tane talip buldum.
    Oyunu daha yeni yeni tanıyorum, nedir ne nasıldır Ders olsun bu da bana Teşekkürler.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Abi 2.sezonda uefada nasıl bir sistem var yeni sistem falan diyolardı duyduğuma göre yeni sistem varmış oyunda ss gönderirmisim?
    Sanırım 10 grup var ve 4 lü takımlardan oluşuyor. Sanırım diyorum, çünkü pek emin değilim. Oyuna girince araştırır yazarım

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    FM 2008'in mucize adamları Goitom ve Wijnaldum'u baya ucuza almışsın.Yoksa 2008'deki kadar iyi değiller mi?

Takımda galiba büyük maçlar için bir problem var.Yanılmıyorsam ligdeki ilk derbi galibiyetini 7.Haftadaki GS maçında aldın,Beşiktaş'ı hala yenemedin,Avrupada işler iyi gitmiyor.Bunun nedenini araştırdın mı hiç?
    Wijnaldum her maçta sağ kanadı çökertiyor. Goitom da gelen ortalara muhakkak kafa vuruyor, ki ondan beklediğim tek şey de bu Taktiği biraz daha ellemem gerek sanırım. Sonra futbolcular birbirlerini tanısınlar, onun içinde zamana ihtiyaç var. En az 4 hafta daha.

Kariyer birazdan devam edecek arkadaşlar. Teşekkürler hepinize.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim... ezeli rekabete kariyerde de devam
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri