Evet nedense resimler bi gidip bi geliyo, şuan ben de göremiyorum
Bu arada kadroda 12 yabancı var
Daniel Güiza
Alex de Souza
Nigel de Jong
bu üçlüyü çok arayacaz gibime geliyor ama bakalım hayırlısı![]()
Evet nedense resimler bi gidip bi geliyo, şuan ben de göremiyorum
Bu arada kadroda 12 yabancı var
Daniel Güiza
Alex de Souza
Nigel de Jong
bu üçlüyü çok arayacaz gibime geliyor ama bakalım hayırlısı![]()
12 yabancı var ama sadece 8 tanesinden yararlanabiliyorum
Bu arada saydığın 3 futbolcuyu da aramayacağız bence
TSL 3. Hafta
Şampiyonlar Ligi Gruplarda 1. Maç
TSL 4. Hafta
FTK Gruplar
TSL 5. Hafta
TSL 6. Hafta
Şampiyonlar Ligi Gruplarda 2. Maç
TSL 7. Hafta
TSL 8. Hafta
Şampiyonlar Ligi Gruplarda 3. Maç
TSL Puan Durumu
Resimleri görmeyen arkadaşlar F5 yapmayı denesinler birkaç kez. Olmadığında yazabilirsiniz
Şimdilik bu kadar arkadaşlar, daha sonra tekrar devam edeceğim.
(/s)
resimler görünüyo şuan
Aristen 3puanla dönseydik süper olurdu.
Roma ve Chelsea deplasmanları kaldı şamp liginde, korkarım uefa yolu göründü gene![]()
Sanırım öyle olacak, benim de işime gelir Uefa'ya gitmek. ŞL'de 1 tur atlayabiliriz en fazla. Ama Uefa daha farklı, en az 2-3 tur atlayıp yarı final veya final oynayabiliriz. Takım tam oturmadı daha. 3 kilit oyuncuyu gönderdik yerlerine genç ve potansiyelli oyuncular aldık. Uefa göze daha hoş geliyor, kulağa da öyle![]()
(/s)
güzel gidiyorsun sezonu okudum devamıda guzel olur ıns
Umut abicim kariyerine yeni bakabildim.İlk sezon çok iyi gitmişsin.Gerçektende Henok Goitom efsanesi geri mi döndü acaba?Bence Buonanotte transferi bir hataydı.Vukcevic'ten uzun zamanlar verim alabilirdin ve mükemmel performansıyla da cebinide doldururdu.Tam bir gol makinesi oluyor.
Abi skinin çok hoşuma gitti adını öğrenebilir miyim ?
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Resimler net görünüyor bende.Güzel gidiyorsun Umut abi
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Aldığın oyuncular güzelmiş Umut.Başlarda beğenmemiştim sonradan senin gibi bir hocanın onlara bu kadar güvendiğine göre,bişeyler var bunlarda dedim.Bu arada bazı maçlar için üzülme takımın birbirine uyması uzun sürebilir.Kolay gelsin..
alexin değeri 5m görünür ama en az 9 a satabilirdin. ben 9.5 e 7-8 tane talip buldum.![]()
Abi 2.sezonda uefada nasıl bir sistem var yeni sistem falan diyolardı duyduğuma göre yeni sistem varmış oyunda ss gönderirmisim?
FM 2008'in mucize adamları Goitom ve Wijnaldum'u baya ucuza almışsın.Yoksa 2008'deki kadar iyi değiller mi?
Takımda galiba büyük maçlar için bir problem var.Yanılmıyorsam ligdeki ilk derbi galibiyetini 7.Haftadaki GS maçında aldın,Beşiktaş'ı hala yenemedin,Avrupada işler iyi gitmiyor.Bunun nedenini araştırdın mı hiç?
Teşekkür ederim
Keşke dün Buonanotte'yi almadan önce görseydin bu konuyu senBenimde aklım özelliklerine gitti Vukcevic'in fakat daha çok Buonanotte'nin hızlı olması ağır bastı
Tabi bir de geçmiş performansları da var.
Skinin adı Dark Horizon
Uefa yolu göründü evet
Teşekkür ederim.
Özellikle Henok Goitom'dan çok şey bekliyorum, FM2008 de ki gibi olabilirse tabi.
Oyunu daha yeni yeni tanıyorum, nedir ne nasıldırDers olsun bu da bana
Teşekkürler.
Sanırım 10 grup var ve 4 lü takımlardan oluşuyor. Sanırım diyorum, çünkü pek emin değilim. Oyuna girince araştırır yazarım
Wijnaldum her maçta sağ kanadı çökertiyor. Goitom da gelen ortalara muhakkak kafa vuruyor, ki ondan beklediğim tek şey de buTaktiği biraz daha ellemem gerek sanırım. Sonra futbolcular birbirlerini tanısınlar, onun içinde zamana ihtiyaç var. En az 4 hafta daha.
Kariyer birazdan devam edecek arkadaşlar. Teşekkürler hepinize.
(/s)
başarılar dilerim... ezeli rekabete kariyerde de devam![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
abi iyi gidiyorsun tebrikler.
rica etsem Goitom'un profilini ekleyebilirmisin ? merak ettim.![]()
Umut abi,yanlışlıkla Aris maçını 2 kez koymuşsun.Tsl 14.Haftaya koymuşsun bide.Ama toplu koyduğun için karışıklık olabilir.![]()
İnter hem başkan değiştirmiş hemde Mourinhoyu kovmuş2 sezondur Bursaya puan kaybediyorsun sanırım
Neyse Başarılar
![]()
Bakıyorum olmaz dememişin, yorum yok demişin. Yani olabilir mi?![]()
Yine mi Goitom ....![]()
Severek ve ilgiyle takip ediyoruz efem. Tam kadroya baktım da bu arada oyuncular niye unhappy idi ya
Alex'e falan mı üzüldüler
![]()
kardes ılk sayfalardakı resımler gozukuor 3ten sonra yok acaba resım yukledıgın sıteyı mı dgıstırdın
hocam gaLatasaray kimLeri aLdı ?
[geçen sezon ve bu sezon]
oo abi bekleme git intere ya![]()
Galatasaray
Geçen sene Kayserispor'dan Fatih Ceylan'ı almışlar. Bu sezonda İsrailli oyuncu Moar Bozaglu'yu kadrolarına katmışlar.
Beşiktaş
Geçen sezon Mehmet Yıldız ve İstanbulspor'dan Ali Uyanik (Alioum Boukar) 'ı almışlar. Bu sezon da Konyaspor'dan Kaue da Silva'yı almışlar.
Trabzonspor
Geçen sezon Fatih Tekke'yi almışlarBu sezonda Christian Brüls adında bir genci almışlar.
Kayserispor
Fredrik Ljungberg
Mehmet Ali Tunç
Bu sezon;
Figueroa Maynor
Bülent Kocabey
Ömer Ateş
Devran Ayhan
Sivasspor
Ariza Makukula
Bieinuk
Bu sezonda
Kemal okyay ve Kerem şeras
2012'ye kadar Fenerbahçe'deyim, sonrası Allah Kerim![]()
(/s)
sağolasın![]()
benim fenerbahçe oyunumda da sivasspor makkula yı kiralamıştı.gençlerbirliği de ali karimi ve ljungberg i almıştı.