1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Avrupa'nın belalısı döndü

Bu arada bi şikayetim olacaksenden kopya çekip sezon başında cristaldo'yu almıştım gol makinası diye aldım çamaşır makineysi çıktı
    devre arası nilmarın gelmesini 4 gözle bekliyorum ayrıca yeni statta ilk maçım birazdan

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    Avrupa'nın belalısı döndü

Bu arada bi şikayetim olacaksenden kopya çekip sezon başında cristaldo'yu almıştım gol makinası diye aldım çamaşır makineysi çıktı
    devre arası nilmarın gelmesini 4 gözle bekliyorum ayrıca yeni statta ilk maçım birazdan

iyi de ben size ne diyorum? ben geleceğe yatırım yapıyorum! Stancu ve Fenin'de ilk sezon çok kötüydü.Cristaldo onlardan da kötü oldugu için onu Büyükşehir belediye'ye kiralık verdim. şu anda hala orda Fenin ve Stancu bu sezon bile istediğim gibi değiller. Bazen coşup 2-3 gol atıyorlar ama bazen de çok kötü oynuyorlar ya sabredeksin, ya da kiraya vereceksin onu bence 2 forvetli oynuyorsan yanına kaliteli bir adam al ve Cristaldo'yu oynatmaya devam et...

VS

...GALATASARAY..........PANATHINAIKOS

Hafta sonu ligde Kocaeli deplasmanından 0-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray UEFA kupası maçına çıkıyor.İlk maçta deplasmanda Yunan ekibini dize getiren Cimbom Ali Samiyen Sport Complex'te çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.Biletler şimdiden tükendi!

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri