Avrupa'nın belalısı döndü
Bu arada bi şikayetim olacaksenden kopya çekip sezon başında cristaldo'yu almıştım gol makinası diye aldım çamaşır makineysi çıktı
devre arası nilmarın gelmesini 4 gözle bekliyorum ayrıca yeni statta ilk maçım birazdan![]()
Avrupa'nın belalısı döndü
Bu arada bi şikayetim olacaksenden kopya çekip sezon başında cristaldo'yu almıştım gol makinası diye aldım çamaşır makineysi çıktı
devre arası nilmarın gelmesini 4 gözle bekliyorum ayrıca yeni statta ilk maçım birazdan![]()
iyi de ben size ne diyorum? ben geleceğe yatırım yapıyorum! Stancu ve Fenin'de ilk sezon çok kötüydü.Cristaldo onlardan da kötü oldugu için onu Büyükşehir belediye'ye kiralık verdim. şu anda hala ordaFenin ve Stancu bu sezon bile istediğim gibi değiller. Bazen coşup 2-3 gol atıyorlar ama bazen de çok kötü oynuyorlar
ya sabredeksin, ya da kiraya vereceksin onu
bence 2 forvetli oynuyorsan yanına kaliteli bir adam al ve Cristaldo'yu oynatmaya devam et...
VS
...GALATASARAY..........PANATHINAIKOS
Hafta sonu ligde Kocaeli deplasmanından 0-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray UEFA kupası maçına çıkıyor.İlk maçta deplasmanda Yunan ekibini dize getiren Cimbom Ali Samiyen Sport Complex'te çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.Biletler şimdiden tükendi!
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc