1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: FM2009 - Oyuncu Eğitimi (Yeni Özellik)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Yeni Özellik ekleme kısımındaki seçeneklerin Türkçe lerini yazabilirmisiniz...

İlk defa oyuncularımdan birisi istediğim özlliğe çalıştı ve o özelliğe sahip oldu
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Arkadaşlar Yeni Özellik ekleme kısımındaki seçeneklerin Türkçe lerini yazabilirmisiniz...
    Ben Yazdım O Kadar Türkçesini Benim Konuma Baksan Görürdün

Oyuncumuz özellik kazandığında yeniden özellik kazandırma seçenekleri açılmıyor.

Acaba sadece 1 kez mi kazanıyorlar bu özellikleri yoksa senede bir kez falan mı? tecrübe eden oldu mu?

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Oyuncumuz özellik kazandığında yeniden özellik kazandırma seçenekleri açılmıyor.

Acaba sadece 1 kez mi kazanıyorlar bu özellikleri yoksa senede bir kez falan mı? tecrübe eden oldu mu?
    ben bazı oyunculara iki özellik yükledim.bir özelliği kazandıktan sonra üzerinden zaman geçmesi gerekiyor.yaklaşık olarak yılda 1 özellik kazanıyor ,tabii daha erken de olabilir.ben genelde sezon başında yeni bir özellik söylüyorum sezonun ikinci yarısında öğreniyor ve sonra sonraki sezon başı tekrar yeni bir ppm öğretiyorum.

bazen oyuncular öğrenemiyor,özellikle genç oyuncularda çok oluyor,onun dışında ppm çalıştırdığınız oyuncu eğer uzun sakatlık geçirirse onun da ppm eğitimi yarıda kalıyor.

eyvallah alparslan..

Mesaj Yetkileri