Sivasımı Tebrik Ediyorum Yine Trabzon Deplasmanından Yenilmeden Döndük Maça Gelirsek İki Takımda İyiydi Biz Biraz İyi Olsaydık Yenerdik Trabzonu Ama Buda İyi Oldu Sivasspor İçin Bu Maçtan Sonra Daha Kolay Kolay Puan Kaybı Yaşamayız Diye Düşünüyorum
Trabzonspor
Sivasspor
Beraberlik
Sivasımı Tebrik Ediyorum Yine Trabzon Deplasmanından Yenilmeden Döndük Maça Gelirsek İki Takımda İyiydi Biz Biraz İyi Olsaydık Yenerdik Trabzonu Ama Buda İyi Oldu Sivasspor İçin Bu Maçtan Sonra Daha Kolay Kolay Puan Kaybı Yaşamayız Diye Düşünüyorum
Last edited by bugra 1905 : 23.Kasım.2008 at 18:51
Tempo yüksekti maçta fakat iki takımda gole erişemedi.
Trabzonspor 0-0 Sivasspor.
-+tempo ıyı ama hava sartları cok zorladı ayrıca yıne umut ve gokhan mutlak goller kacırdı hele gokhan nasıl kacırır onları anlamıs değilim.
ayrıca hakeme cok sınırlendım umuta yapılan bır penaltı vardı vermedı.bir pozisyondada eline carptı dıye gordum tam dıkkatlı ızleyemedım oda penaltı gıbı duruyordu.taratfarı tebrık edıyor takıma cok ıyı destek verdıler
TS Taraftarı Takımına İyi Bir İtici Güç Gerçekten Çok İyi Destekliyor Bizim Sivastaki Gibi Çekirdek Tayfası Değiller
ozette hıc gorulmedı ve dünlediğimdede okadar üzerınde durulmadı.tvde tartışılmasındada mehmet hiç bahsi geçmedi. ayrıca umutun pozısyona herkes penaltı dıyor
Olabilir Ama Songun Müdalesi Çok Sertti Kartlıktı Ayrıca Hakem Bizden İtiraz Edene Sarı Kart Tsden İtiraz Edenlere Uyarı Bunlarada Dikkat Etmek Lazım Ayrıca Bilica Nasıl Bir Stoper Tek Başına Tüm Tsli Forvetlere Karşı Geldi Bilicam Yavrum Bir Başına Takım Bülent Uygun 1 Puan İçin Gittik Dedi 1 Puanı Aldı Keşke 3 Puana Gitseydi Bülent Hoca
Trabzonspor un maçın başında ki penaLtısı veriLseydi pozisyon anLamında da çok daha keyifLi bir maç oLacaktı. Sivasspor gerçekten çok iyi bir fizik kapasitesine sahip, bu aLanda Ligde ki en iyi takım tartışmasız, adamLar goL yemek istemezLer ise gerçekten onLara goL atmak çok zor. Trabzonsporda bastırdı ama bir kaç pozisyonda buLdu ve değerLendiremedi. Fizik açıdan iyi bir maç izLedik diyebiLiriz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
maçın berabere biteceğini söylemiş üstüe birde maçta pozisyon bile olmaz demiştim ama galaba yanılmışım.Trabzonspor bir kaç pozisyona girmiş okuduğum kadarıyla.
Beklediğim gibi berabere bitti.İddaa'da da 0-2 çş oynamıştım.Bu hafta Beşiktaş'ın haftası olacak gibiUmarım bu fırsatı iyi değerlendirip, liderle farkı 2'ye indiririz.
Hakem 2 pozisyondan en az birine penaltı verse yada Gökhan o golleri kaçırmasa ne olacaktı ki yine aynı yine aynı Ersun Hocamız .. Dakika 80 olunca Çık olum Yattara gir Isaac . Bir kere de bu kadar beceriksiz olan Gökhan ya da Umut'u alsana be hocam dışarı. Maç nerdeyse Yattara'nın tarafında Yattara tarafından oynandı , o kadar baskıda golü bulamadık ve bu kadar kötü bir Sivas'a beceripte 1 gol atamayıp Gs ve Fb nin puan kaybettiği bir haftada çok önemli bir 2 puanı bıraktık.
Haftaya yine aynı senaryo Kayseri'de , eğer maç eşit gidiyorsa dakika 80 e gelince çık Yattara gir Isaac ve tek kanadı olan bir takım kanatsız bir şekilde ilerde 3 forvetle gol arıyacak.
Yazık oldu 2 puana.
Ayrıca Umut - Gökhan Ünal'ın yerinde bir tane ayağında top tutabilen forvetimiz olsa Fatih Tekke gibi güle oynaya yolumuza devam eder olurduk.
Takım son 20 dakika neden yoruluyor ? Bunun sebebi ilerde top saklıyamayan Umut ve Gökhan'ın aynı anda oynamasıdır. Çünkü ileriye atılan her top duvara çarparmışcasına tekrar geri geliyor ve ortasahamız belli bir süreden sonra yorgun düşüyor.
Yani Sivasspor bu maçta şanssızdı öylemi ? Ne diyim sana.
E Bende bu kadar Kötü Sivas'a dedim . Genel anlamda Sivas kötü oynuyor demedim. Şu maçta Umut - Gökhan yerine bırak Tekke'yi , Ersen bile olsaydı kazanırdık. İlerde top tutamadıkları gibi girdikleri pozisyonları da değerlendiremiyor forvetlerimiz.
Zaten Gökhan Kayseri'de ki Gökhan Ünal gibi oynasa gol sıkıntısı yaşamayız. Trabzonspor'un sol kanadı yok ama en verimsiz bölgesi de forvet mevkii.
@bugra 1905
Olayları sürekli saptırıyorsun.Emrah abi orada Sivasspor bu sezon kötü oynadı diye bir şey söylememesine rağmen olayı yanlış anlıyorsun.Ki söylediklerinde haklı bence.Bugün Sivas hiç iyi değildi.Sonrada bu maçta top tutmasını beceren,en azından bulduğunu atan bir forvet olsa maçı büyük ihtimal kazanacaklarını söylüyor.Bundada haklı bence.Sende Gökhan Ünal'ın gol kralı olmasından bahsediyorsun.E Gökhan gol kralı oldu diye ömür boyu eleştirilemeyecek mi? Çok heyecanlı bir arkadaşsın.Her şeye atlıyorsun.Daha dikkatli olman bence senin faydana olacaktır.
So what?
Saike
trabzonspor ilk dakikalar iyi başladı oyuna.gökhan ünalın golü olsa sivas üzerimize gelecek diğer golller için şans olacaktı.tek kanat oynamamızın da sorunu var hucum hattında.sivasspoda zaten buraya beraberlik için geldi istediğini aldı biraz açık oynasalardı kötü olurdu onlar için.
m.yıldızı canlı seyrettim bugun adam tank gibi ya topu öyle bir saklıyorki bi pozisyonda 3 kişi topu alamadı.
son olarak maç sonları biz taraftarlar için eziyet oluyor stadyumdsn çıkamıyoruz yarım saatte çıktım caddeye hastahane tarafındaki kapılar kapalı zaten tek bi kapıdan koca maraton tribünü çıkıyor bu nereye kadar gidecek yarın zaten trabznspor bilgi işlem müdürlüğünü arıyacam sorunları dile getirecem böle olmaz
İşte maçın özeti
![]()
emrah resmı ıyı bulmussun![]()
Gerçektende öyLe cömertce harcanan pozisyonLar çok aradık çook.
Biz herhafta hakeme sinirleniyoruz ama olmuyor artık rakipten başka hakemide yenmek gerekiyor anlasılan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçın henüz başları..
Ayrıca son dakikalarda da cezasahası içinde elle oynama vardı.
Net bir penaltı topu kurtarıyor sanırım.Ama dedigim gibi emrah abi her hafta g.saray mçlarında oluyor ama vermiyorlar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hakem bunu çalmadı mı cidden?![]()
Pozisyonu bende izledim, Umut topu kurtario ve faul direk ona yapiliyo. Trt dekiler penalti dedi
Bi pozisyonda Abdurahman yere dusuyo, Umut topu kapio ve Gokhana verio, orda plase vurulurmu ya, Allah ne verdiyse o topu do$icen kaleye.
Sivas pres yapamadi, macin ozelikle bazi bolumlerinde cok iyi cevirdik topu, ama herkesin dedigi gibi forvetler bisiy yapamiyorr.
Emrah kardes Yattara yi transfer olayindan sonra ilk defa bukadar iyi gordum. Yane biraz condisyon eksikligi var, mactan koptu 70 ci dakkadan sonra.
Kotu oynayinca kazaniyoruz, iyi oynayinca puan kaybedioz Nasil bi i$tir anlamadim
yattara nasıl mactan kopmasın kı sureklı ordan gırıyosun rakıp sahaya kaleye ordan gıdıyosun ısde bide sol açık olsa onun yukude hafıfler ve 90dk verım alınır
zaten o pozısyon ıcın mantıklı dusunsen bıle hayrettın vursa duz gıder taça doğru gitmez umut ayuagının dışıyla ceviriyo oda gelıo vuruyo ffanın görev verdiği bir hakemin bunu görmesi lazım