331 ile 360 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Threaded View

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Deza'nin Arda'nin PA'yi hakkinda yaptigi yoruma bende katiliyorum PA kesinlikle 175-180 arasi olmali. 178 gayet makul bi rakam.

Bu arada biraz konu disi olucak ama su Gokhan Inler konusunda bisey yapilmali su ana kadar gordugumuz en buyuk rezaletlerden biri bence. Mehmet Topal'dan asiri bi fazlasi olmayan sadece mac tecrubesi olan bi oyuncuya 802'de 130 CA sahibi birisi Euro 2008'den sonra 158 CA'ye sisiriliyor (PA 160'di bu arada 802'de).

Yani bir turnuvada bir ay icersinde bu oyuncu PA'sine ulasiyor. Ben gecen sene 160'i bile fazla bulmustum 155 olmasini daha dogru buluyordum bu sene belki 160 olabilir ama daha fazlasi Gokhan Inler icin asla ama asla olamaz CA de 140'i zor assr ama asla su anda 145'i asmicak bi oyuncu.

Su anda 180 PA ile biz Turkiye olarak ne oyuncu kacirmisiz tarihimizin gelmis gecmis en buyuk yildizimizi kacirmisiz dedirticek kadar yuksek ama 24 yasinda bi oyuncu nasil bu akdar gelisme gostericek 32 CA'lik gelisme onu merak etmiyor degilim ha bi de onu gectim zaten 158 CA almasi yanlis.

Demek Gokhan Inler -10 PA'lik oyuncuymus da bizim 3 buyukler bunu fark edememis. Hepsinde denndi ve hicbirinde begenilmedi hadi 3 buyukler begenmedi Turkiye'den hic bi kulup bu oyuncuyu almadi Anadolu kulupleri bile. Tamam Gokhan su anda Serie A da oynuyor belli ki kendisini gelsitirmis cok calismas ama bu ne ya bu CA ve PA nedit bole. Biri solesin su Italyan arastirmacisina Gokhan bole olucaksa Arda Turan 175 CA ve 195 PA olur bu da hic gercekci olmaz yani yapmis oldugu profil bunu yapmaktan farksiz degildir bu kadar yani.
    gökhan inler benim oyunumda ilk sezon sonunda 23 m euro ya chelsea ye transfer oldu.hem kritik özellikleri hem de çift ayaklı olması sayesinde oyunda mevkisinin tartışmasız en iyilerinden.

ayrıca fellaini nin pa oyuna başlarken ca sını öğrenebilir miyim?

fm 2009 da 2 sezon oynadım ve çok sayıda harika oyuncular var.fenerbahçe oyunumda 8 tane scout aldım ve dünyanın her yerini tarattım.hemen hemen her ülkede çok iyi oyuncular var.özellikle almanya,isviçre ve amerikalı gerçekten çok iyi genç oyuncular var.dortmund da amerikalı subotic diye bir defans var.sezonun başında nasıldı bilmiyorum ama ilk sezonun ortalarına doğru wonderkid oldu.acaba gerçekten o kadar iyi mi?

oyunun başında bolivyalı stoper carlos tordoya yı aldım.ilk sezonun ilk yarısında sivasspor a kiraladım.ikinci yarıda kendi kadromda tutup ikinci sezon ilk 11 oynattım.çok iyi olmasa da vasat üstü bir performans gösterdi.ikinci sezon bittiğinde talipleri arttı ve 15 m euro nakit para ve sonraki satıştan %50 para ile sporting lizbon a sattım.özellikleri de çok iyi bir biçimde gelişti.zaten oyunun başında özellikleri gayet iyiydi.gerçekte ben o kadar potansiyelli olacağını sanmıyorum.nette kendisi arastırınca sadece fm forumlarında bulabildim.bu adam türkiye de olsaydı kafadan bütün özellikleri 2-3 düşerdi.biz servet in heading i mehmet yıldız ın strength i derken adamlar bol keseden dağıtıyorlar.

fm 2008 de lazio lu gabi mudingayi vardı.adamın maşallah neredeyse vieira gibi mental-fiziksel özellikleri vardı.neredeyse hepsi koyu renkliydi.gerçekte bir dalgasını göremedim.milli takımda da bize karşı yedekti,üstelik deplasmanda 1 puan almaya gidilen maçta.bir de 188 pa lık valon behrami vardı,bu sürümde düzelttiler onu galiba.

yabancılar pa vermeye çok cömert davranıyorlar.sorun bizde değil,si de ve bu forumdaki tartışmalara bakıyorum,araştırma konusundaki belki de en iyi ülkeyiz.özellikle perpeutua çok ilgileniyor.bir şey verirken düşünüyoruz.

si nin geçen seneki israil araştırma forumunda israil araştırmacıları bir çok oyuncuya basmıştı -9 pa yı.nedeni sorulduğunda israil çok iyi bir jenerasyon yakaldı,biz onların çok başarılı olacağına inanıyoruz gibi şeyler söylemişlerdi. -9 verdikleri adamların bazıları takımlarında kadroya giremeyip kendi yaş grubunda dahil hiç bir şey başamamışlardı.
    Last edited by mgokalparslan : 24.Kasım.2008 at 04:39

Mesaj Yetkileri