herkezin emeğine saygı duyuyorum eminim uzun mesailerinizi harcadınız bu işe şunları konuşmak istiyoru; Biz euro 2008 te ilk dörte girdik değil mi bu oyunda türk oyuncuları yaparken hala bir kendini küçümseme görüyorum sanki özellikle Srna yı görünce ne yapmış kardeşim Srna adamı neredeyse oyunun en iyi sağ kanat elamanı yapmışlar onu kabul ediyorlarsa (benim görüşüm:Bizim Servetin kafası ,Ardanın çoğu özelliğinin dribling ve teknik hariç biraz yükseltilmesinin gibi gibi... çoğu Türk futbolcusnunda biraz daha şişirilmesi(doğru olduğuna inanıyorum) sanki bizde bir küçüklük kompleksi var avrupada şişirilen oyuncuları görünce kusura bakmayın sizin işinize sonuna kadar saygı duyuyorum ama burda görüşümü belirtmek istedim.(Ayrıca sayın "perpetua" biraz öfkelene bilir amakonun ilk başlarında yazdığı Volkan yamanı dc oynatırım tekniğide iyi ve Barışın Lincoln den iyi korner attığı düşüncesine kesinlikle katılmıyorum.. ama bunları tartışalım diye yazdım ben son sayın perpetua eleştiremem kesinlik saygı duyuyorum kendisinin ilimlerimiz tartışılamazdır zaten.. saygılar iyi çalışmalar..