yazın beyler yazın... burası GalatasarayStore sayılırBurası Aslan yuvası sayılır. Yarın okul olunca benim biraz plan hazırlamam falan lazım... işler bitince oyunu açıp biraz oynamaya çalışacağım ama ara ara girip yazılanları takip ediyorum
güzel bilgi paylaşımları oluyor....
Genç oyuncu alanlara bir tavsiyem eğer 18 yaş altındaysa alır almaz adamı kiraya yollayıp ezdirmesinAlt yapıda top oynayıp biraz kulübe alışsın adam... bir de geleceği olan gençlerden ilk 1-2 sezonda hemen verim beklememek lazım
Ben Oscar'ı 6 milyon 250 bin €'ya aldım ama hala yedekte oturup son dakikalarda oyuna giriyor... yani boşuna mı bukadar para verdik,çıkıp oynasın mantıgında olmayın... Mesela Arsenal'de şu anda yıldızlaşan Walcott 16 yaşında 8 milyon pound gibi bir rakama geldi ama 5 sene boyunca hiç gördünüz mü? adamı 21 yaşına kadar eğitip sonra ilk 11'e aldı Arsen Wenger...
Sizlerin Arsen Wenger'den neyi eksik? Bence fazlamız bile var... en önemlisi sabır...bırakın bazı maçlarda çok ötü oynasın, hatta bazen mağlup olmanıza sebep olsun... ama gelişeceğine inandıgınız topçuya gözünüz gibi bakıp onu iyi eğitin...
Oyuu açtıgımda sizlere kulüp bünyesine aldıgım ve gelişmesi hızlı olan 2-3 genç göstereceğim...
Aklınıza takılan sorular varsa elimden gelen yardımı yaparım....
ilginize teşekkürler...