1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar Keirrison diye bir herif var, benden söylemesi, almayan çok şey kaybeder, alan sadece 3.8 M euro kaybeder..
    şu an global kriz bizi de vurdu para kalmadı ama önceden aldığım türk genç yıldızlar beni kurtarmaya devam ediyor
    Bursa - Sercan yildirim çok iyi bir golcü olacak birkaç maç şans verin ne dediğmi anlayacaksınız
    beşiktaş - batuhan karadeniz bu da iyi bir golcü beklenmedik zamanlarda iyi goller atıyor ama biraz daha pişmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

arsenal fena dagıttı evimde beni ya 1-4...abi hadi senden maç bekliyoruz
    adebayor 3 tane attı

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    şu an global kriz bizi de vurdu para kalmadı ama önceden aldığım türk genç yıldızlar beni kurtarmaya devam ediyor
    Bursa - Sercan yildirim çok iyi bir golcü olacak birkaç maç şans verin ne dediğmi anlayacaksınız
    beşiktaş - batuhan karadeniz bu da iyi bir golcü beklenmedik zamanlarda iyi goller atıyor ama biraz daha pişmesi lazım
    abi senin hangi takım?

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    abi senin hangi takım?

Galatasaray tabi başka olsa burda işim ne

bu arada uğur uçar çok iyi yerine transfer yapmayın
    kaliteli ama çok ucuz bi scout da yazayım size Aldo Franca bu adam dünya klası gibi ama çok ucuz ve fazla tanınmamış hemen hemen her oyuncu izlemeye onu yolluyorum ve %100 başarıyla izliyor açılmayan bire özellik kalmıyor adamlarda

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Galatasaray tabi başka olsa burda işim ne

bu arada uğur uçar çok iyi yerine transfer yapmayın
    kaliteli ama çok ucuz bi scout da yazayım size Aldo Franca bu adam dünya klası gibi ama çok ucuz ve fazla tanınmamış hemen hemen her oyuncu izlemeye onu yolluyorum ve %100 başarıyla izliyor açılmayan bire özellik kalmıyor adamlarda
    anladım...bu scout bende çıkmıyo neysee..

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Quote Originally Posted by alisefer View Post
    anladım...bu scout bende çıkmıyo neysee..

sorry aldo frança olacak ç ile Bahia takımına bak orda olması lazım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak kardeş benim gibi yap.Kariyerime bakarsan anlarsın tüm aldığım oyuncular bedavaSezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve de kulubünde mutlu olmayan oyuncuları bedavadan aldım..Sözleşmeleri bitince hepsi benim oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    yazın beyler yazın... burası GalatasarayStore sayılır Burası Aslan yuvası sayılır. Yarın okul olunca benim biraz plan hazırlamam falan lazım... işler bitince oyunu açıp biraz oynamaya çalışacağım ama ara ara girip yazılanları takip ediyorum güzel bilgi paylaşımları oluyor....

Genç oyuncu alanlara bir tavsiyem eğer 18 yaş altındaysa alır almaz adamı kiraya yollayıp ezdirmesin Alt yapıda top oynayıp biraz kulübe alışsın adam... bir de geleceği olan gençlerden ilk 1-2 sezonda hemen verim beklememek lazım Ben Oscar'ı 6 milyon 250 bin €'ya aldım ama hala yedekte oturup son dakikalarda oyuna giriyor... yani boşuna mı bukadar para verdik,çıkıp oynasın mantıgında olmayın... Mesela Arsenal'de şu anda yıldızlaşan Walcott 16 yaşında 8 milyon pound gibi bir rakama geldi ama 5 sene boyunca hiç gördünüz mü? adamı 21 yaşına kadar eğitip sonra ilk 11'e aldı Arsen Wenger...

Sizlerin Arsen Wenger'den neyi eksik? Bence fazlamız bile var... en önemlisi sabır... bırakın bazı maçlarda çok ötü oynasın, hatta bazen mağlup olmanıza sebep olsun... ama gelişeceğine inandıgınız topçuya gözünüz gibi bakıp onu iyi eğitin...

Oyuu açtıgımda sizlere kulüp bünyesine aldıgım ve gelişmesi hızlı olan 2-3 genç göstereceğim...

Aklınıza takılan sorular varsa elimden gelen yardımı yaparım....

ilginize teşekkürler...
    Çok doğru söylüyorsun abi.Bu arada senin Borgesı bu seferde ekonomik bütçemiz nedeniyle alamadımYapçak birşey yok
    Last edited by LifeYourself : 23.Kasım.2008 at 23:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri