Böyle pilot takım olmaz olsunİst Byk.şehir belediye'yi pilot takımım yaptım 4 yabancı genç verdim pişsin diye 1 maç bile oynatmadı adamlar
halbuki oynatsalar çok daha yukarılarda olurlardı ligde
Böyle pilot takım olmaz olsunİst Byk.şehir belediye'yi pilot takımım yaptım 4 yabancı genç verdim pişsin diye 1 maç bile oynatmadı adamlar
halbuki oynatsalar çok daha yukarılarda olurlardı ligde
teşekkür ederim. FM oynarken hayal kurmayı çok sevdiğim için güzel şeyler çıkıyor sanırım
takibin için teşekkürler. kafana takılan herhangi bir konuda yardımcı olmaya hazırım...
derbilerde doluyor stadzaten o yüzden ligde 18 bin civarı ortalaman oluyor. diğer türlü 14-15 bin kişi geliyor normal maçlarda
![]()
taylan'cım dogru söylüyorilk kariyer onundu... oyunun ilk çıktıgı gün öğlene dogru açtı sanırım. ya da öğlen civarı
seni de takip ediyoruz,ona göre oyna oyunu
![]()
yabancı sayısından dolayı senin yolladıklarını kayıt edememişlerdiro yüzden pilot takım seçmeden önce yabancı sayısına bakmanızı öneririm
Arkadaşlar bugün bizim günümüz oldugu için bir programımız vardı ve eve yeni gelebildimoyunu açıp biraz devam edicez kariyere hayırlısıyla...
buyrun Stada geçelim....![]()
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc