1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

Böyle pilot takım olmaz olsun İst Byk.şehir belediye'yi pilot takımım yaptım 4 yabancı genç verdim pişsin diye 1 maç bile oynatmadı adamlarhalbuki oynatsalar çok daha yukarılarda olurlardı ligde

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Takip ettiğim ender kariyerlerden biri ..Hasan bey son derece başarılı bir teknik adam.
    Kutluyorum , oyuna mantığı ile yaklaşıyor.Geleceğe yatırım yapıyor.
    Okurken zevk aldım , başarılarının devamını dilerim Hasan bey..
    teşekkür ederim. FM oynarken hayal kurmayı çok sevdiğim için güzel şeyler çıkıyor sanırım

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Fm 09'da ilk takip kariyer hasan abinin kariyerdi ve hala takip ediyorum çok iyi bir çizgi yakaladı.Engin bilgilerinden Boluspor adınada yararlanmak isterim hasan abi
    takibin için teşekkürler. kafana takılan herhangi bir konuda yardımcı olmaya hazırım...

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    arkadaşlar yeni stat'ta ilk kez 52,641 kişi gördüm o da ligde beşiktaş'a karşı (4-3 aldım bu arada
    derbilerde doluyor stad zaten o yüzden ligde 18 bin civarı ortalaman oluyor. diğer türlü 14-15 bin kişi geliyor normal maçlarda

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    İlk kariyer benim di Okulda dersler ağırlaştığından git gide hoca Fransızca sınavlarını zorlaştırdığından fazla oynayamıyorm ama benim kariyerde güzel

Hasan abiii devamını bekliyoruz
    taylan'cım dogru söylüyor ilk kariyer onundu... oyunun ilk çıktıgı gün öğlene dogru açtı sanırım. ya da öğlen civarı seni de takip ediyoruz,ona göre oyna oyunu

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    Böyle pilot takım olmaz olsun İst Byk.şehir belediye'yi pilot takımım yaptım 4 yabancı genç verdim pişsin diye 1 maç bile oynatmadı adamlarhalbuki oynatsalar çok daha yukarılarda olurlardı ligde
    yabancı sayısından dolayı senin yolladıklarını kayıt edememişlerdir o yüzden pilot takım seçmeden önce yabancı sayısına bakmanızı öneririm

Arkadaşlar bugün bizim günümüz oldugu için bir programımız vardı ve eve yeni gelebildim oyunu açıp biraz devam edicez kariyere hayırlısıyla...

buyrun Stada geçelim....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri