1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Srna'yi gorunce sadece siz sasirmadiniz. Ingilizler de sasirdi. Almanlar da sasirdi. Hatta Hirvatlar bile isyanda, bu adami Ukraynalilar nasil abartmis diye..
    Yeri değil biliyorum ama bu arkadaşlar CSKA'daki Zhirkov'u da inanılmaz abartmışlar, 2008'le karşılaştırmadım ama Fener'in CSKA maçlarından sonra bakmıştım 2008'de, CA bu kadar yükseltilir mi adamı uçurmuşlar ayıp resmen ya

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Kafkafxer View Post
    Yeri değil biliyorum ama bu arkadaşlar CSKA'daki Zhirkov'u da inanılmaz abartmışlar, 2008'le karşılaştırmadım ama Fener'in CSKA maçlarından sonra bakmıştım 2008'de, CA bu kadar yükseltilir mi adamı uçurmuşlar ayıp resmen ya
    Onun da farkindayim.

Ama tabii olaya bir de soyle bakin. Bu forumlara gelip, Euro 2008'de yari finalist olduk, Fenerbahce sampiyonlar liginde ceyrek final oynadi. Nasil olur da bizim oyuncularimiz daha iyi olmaz seklinde elestiren kisiler bizde de pekala var..

Bir bakis acisi onlari memnun etmek icin butun veritabaninin dengesini alt ust etmek..

Diger bakis acisi da sezar'in hakkini sezar'a teslim edip makul gelistirmeler yapmak. Hic kimsenin tepkisini de cekmeden, veritabaninin dengesini de bozmadan.

Ama tabii futbol ulkesi olarak ufak ulke olunca, basariya aclik, sevdigi oyunculari kanitlama sevdasi buna surukluyor. Bir nevi zafer sarhoslugu. Biz de bunu yasamadik degil, yasadik. Ama biz 15 puan-20 puan oynama yapmak yerine daha makul en fazla 5-10 puan oynama yaptik. Ileride dusurmek zorunda kalmamak icin.. Tepki cekmemek icin..

Mesaj Yetkileri