Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Forvetlerin gol atamama sorunu?

Exclamation Forvetlerin gol atamama sorunu?

Galatasarayla başladım taktigimi takım komutlarını personal komutları falan ayarladım fenada değildi hatta forumda bir arkadaşta aynı taktikle başarılı oldugunu yazmış gayette güzel sonuçlar almış görmüştüm fakat benim takımımda bir sorun var en kötü takımı bile yenemiyor ya 0-0 bitiyor ya 1-0 kazanıyorum o gollerde penaltıdan olursa forvet oyuncularım hiç gol atamıyor ve hep 5.2, 5.4 ortalamayla oynuyorlar baros, nonda, ümit hadi bunların özellikleri kötü diyelim obinna'yı kiraladım o da atamıyor toto tamuz aldım oda atamadı fm 2008 de bu tür sorunlar olmuyordu sorun takımdan diyebilirsiniz ama aynı şeyi 4 takımda denedim hep forvetler 5 oynuyor denedigim takımlar: bayern, barcelona, leverkusen, hamburg hic bir türlü maç kazanamıyorum her taktigide denedim yardımcı olabilecek birisi varsa veya akıl verebilecek?

Question gollllll

forvetlerin kisisel direktiflerini yanlis yapmis olabilir misin ? athletico madrid le oynuyorum nihati aldim ve bi macta 5 gol attigi da oldu ya da forlan o da iki mac ust uste 3 - 4 gol atti ...

ben 4-4-2 attacking oynuyorum fenerbahceyle.zaten taktigin kendisi kurulmus oldugundan oyunculara ekstra bir taktik vermiyorum.hic boyle bir sorunla karsilasmadim desem yalan olmaz.semih ve guiza her macta gol atiyorlar.ama penalti isinde haklisin alex le penalti kacirma rekoru kiriyorum.2 penaltidan biri kaciyor ;-)

Yeni oyun başlatacagım simdi belki dediginiz gibi benden kaynaklanıyordur tamamen

sana tavsiyem 4-4-2 attacking.bunu bir dene. g.saray ile oynayacaksan hakan balta ve sabrinin uzerindeki oklari kapat.lincoln u de free rol yap , yaninada mehmet topali koy.ama sunuda soyliyeyim bu taktikte sol icteki adam defansif , sag icteki adam ofansif oluyor.ben mesela sol ice alexi sag ice josicoyu koydum.ozelliklerini tam tersi yaptim sende oyle yap.bak sana bu taktikle fistik gibi ilk 11 ;
    de santchis
    sabri servet meira h.balta

arda m.topal(dmc) lincoln(amc) kewell

baros umit karan

dedigim taktigi uygula.lincoln ve mehmet topalin oyun zihniyetlerini tam tersi yap.eger basarili olmazsan ben burdayim.(avrupayi bilmiyorum ama cunku ben hep tokezliyorum) haydi iyi oyunlar. gfb

Bu sorun bende de var.Hangi takımı alırsam alayım forvetler 6 ratingi sadece gol attıklarında geçebiliyor.Taktikle ilgisi olduğunu sanmıyorum.

walla benim guiza 7 nin altina dusmuyor.herhalde kanimiz uyustu :-)

bitek bizmiyiz be gol atamayan ozaman ne kadar taktik denediysem olmuyor sıyırcam valla takımdan kovcaklar

bende galatasaray da aynı sorunu yaşıyorum ilk başta 4-2-3-1 ile başladım sonra 4-4-2 attacking ile oynadım oscar cardozo yu transfer ettim
    bi maçta 5 gol attı fln ama fm 2009 da maçta gol atamayan forvetin puanı hep 5 civarında oluyo
    2008 de puanının 5 olması için çok kötü oynaman lazımdı

Bende tekrar başladım shadowluck07 nickli arkadasın dedigi taktigi yaptım hazırlık maçlarında asistan menajere verdim maç kontrolunu her hazılık maçımda 4-1 3-0 gibi skorlarla galip geldim sonra barcelonayla 1-1 kaldım ama hala ratingleri rezalet forvetlerin sadece nonda gol atıyor bide defanslar atarsa yoksa gene 0-0 bi kaç kişide daha aynı sorun var sanırım taktikle falan ilgisi yok sürüm sorunu olabilir belkide gol atmayı zorlaştıralım derken bu tür bi yanlışlık yapılmıştır belki goller hep 35 metreden geliyor kaleciler miyop

evet arasira acayip goller oluyor.geneli uzaktan ve kornerden atiyorum ben ;-) Diger taktikleri denemedim ama bu 4-4-2 attacking taktigi fenerbahcede super oluyor.

volkan
    gokhan lugano edu r.carlos

deivid josico(dmc) alex(amc) u.boral

semih guiza

Evet hocam senin soledigin taktik iyiymiş cidden 7 maçta 6 galibiyet 1 malubiyet aldım fc moscov du sanırım bıde bunu eledim uefa elemesinde

de sanctis

hakan balta, servet, meira, sabri

leonardo(kewell), linderoth, lincoln, arda

ümit karan, nonda(baros)

bu sekilde dedigin taktikle oynuyorum tavsiye ederim herkesede

...teşekkürler sanada hocam taktik tavsiyesi icin

rica ederim , ne kadar fanatik bir fenerbahceli olsamda az cok galatasarayin 11 ini sayabiliyorum.football manager saolsun ;-)

gol atamama soruu bendede var maçta gol yemiyorum ama atamıyorumda 1-0 zor zoruna alıyorum okdar para harcayıp oyuncu topladım ama yok ilk sezonda ts ile 4. bitirdim ikinci sezon takımın yarısını satıp değiştirdim ama yok olmuyor goll olmuyor . 4 4 2 oynuyorum tüm ayarları yapiorum ynede yok
    tolga
    eder granja X ignasevic x miranda x malik fathi

mehmet topuz x mehmet ekici x riquelme x d'alessandro

mevlüt erdinc x nilmar

bu takım gol atamıyor anlamıyorum

emrecihan61 , masallah kadroya bak.nasil kurdun birader sen bu kadroyu? baya bir masrafa girmissin.gercekten ilginc bu kadroyla turkiyede sampiyon olamaman.

ailton nordstrand ve renjıc kral adamlarım

Quote Originally Posted by shadowsluck07 View Post
    emrecihan61 , masallah kadroya bak.nasil kurdun birader sen bu kadroyu? baya bir masrafa girmissin.gercekten ilginc bu kadroyla turkiyede sampiyon olamaman.

birsürü borca girdikk oyuncuların çogunu sattın zaten tsnim kadrosu genşti biraz.aldıgım oyuncular hep kötü takımlardaydı zaten bi ikisini sözleşmesi bitiyordu imzallattım hemen

borc yigidin kamcisidir bosver

evett kamçım olduuD: takım dehşet yerine oturdu D: riquelme 13 10 gol attı . gol atıyorum hermaç 2 tane

evet aynı sorun bendede var maalesef

nedense bendede var guiza nın 17 maçta ortalaması 5.72 oldu bu kadar rezalet olamaz.17 maçta 4 golü olur mu yani bir oyuncunun ? Semih de aynı şekilde 15 maç 2 golle oynuyor.Çift oynasalar daha mı rahat olurlar dedim.Şekil yine aynı.Tek tek oynatıyorum.Yine berbatlar.Bence oyunla ilgili bir sorun var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende TSL'de Güiza leblebi gibi gol atıyor.Durdurabilene aşk olsun.

Ama Semih hiç gol atamıyor.

Onun dışında gözlemlediğim birşey daha var.Volkan'ın degaj yaptığı her top asist oluyor ve gol atıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim bütün arkadaşlarımda Güiza'dan şikayetçi durumda.
    Delgado #10

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güiza bende de atamıyor deli oldum en son bursa'yı 6-0 yendıgım macta 4 gol attı sonra sustu

ne guizayi nede semihi tek forvet oynatmayin.guiza ilk sene berbat oynuyor ama ikinci senesinde cosuyor resmen.bide sizlere tavsiyem 4-4-2 attacking oynatin,semih ve guizayi yer degistirerek oynatin.(swap position-bunuda dun ogrendim nefis oluyor).ben guizayi 31 yasinda west bromwiche 15 milyon euro ya sattim.yerine 18 yasinda santos dan "bruno dos santos" diye birini aldim :-)

Burda yazılanlar sadece türkiye ligi için gecerli değil diğer tüm liglerde büyük takımlarda oynadım.Hazırlık macları dahil takım gol atamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni sezonda Holosko 26 maçta 20 gol attı.
    Delgado #10

valla ben gs nın butun kadrosunu nerdeyse sattım sadece ıbrahımovıcı aldım alt yapıdakı geclerı cıkardım sampıyonlar lıgınden elendım uefadanda elendım ama takım oturuyor hep gencler oynuyor degerlerı hızla artıyor ıbrahımovıcte leblebı gıbı gol atıyor :G

Bu forvetlerin gol atamama sorunu tamamiyle oyun sistemine uyumsuzluktan kaynaklanıyo
    ilk senemde guiza tel tel döküldü ikinci sezonda ise 35 gol atark ligin gol kralı oldu sistemim aynı oyuncularım hemen hemen aynı sadece stoper aldım ..Aynı oyun sisteminde ısrar edin , oyuncu zaman geçtikjçe buna uyum sağlayacaktır.

Quote Originally Posted by shadowsluck07 View Post
    ne guizayi nede semihi tek forvet oynatmayin.guiza ilk sene berbat oynuyor ama ikinci senesinde cosuyor resmen.bide sizlere tavsiyem 4-4-2 attacking oynatin,semih ve guizayi yer degistirerek oynatin.(swap position-bunuda dun ogrendim nefis oluyor).ben guizayi 31 yasinda west bromwiche 15 milyon euro ya sattim.yerine 18 yasinda santos dan "bruno dos santos" diye birini aldim :-)
    İlk maçlarda çift forvet oynattım hep.O zaman anladım zaten bu ikisinden de bişey olmayacagını

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri