1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Porto [ Şampiyonlar Ligi 5. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben nedense bu savaşıp kazanmalıyız kelimesine sinir oluyorum. Milli dava falan değil canım futbol bu... Mücadele etmeliyiz desek tamam ama Savaşmak deyince. Hemen kendimizi belli ediyoruz. Açıkçası ben sadece zevk almak istiyorum çünkü bu Futbol bu Spor bu Oyun.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Ben nedense bu savaşıp kazanmalıyız kelimesine sinir oluyorum. Milli dava falan değil canım futbol bu... Mücadele etmeliyiz desek tamam ama Savaşmak deyince. Hemen kendimizi belli ediyoruz. Açıkçası ben sadece zevk almak istiyorum çünkü bu Futbol bu Spor bu Oyun.
    Bende zevk almak isterim ama; Fenerbahçe kazanacaksa zevk almasamda olur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bende zevk almak isterim ama; Fenerbahçe kazanacaksa zevk almasamda olur.

Ooo.Biraz tarafsız ol abi.

Hakeden kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Galiba bu mesajı benim mesajı okuyunca yazdın.Eğer öyleyse ben cevabımı vereyim

Aslında bende bu tarz kelimeri sevmem olaya böyle bakmam ama takım sene başından beri mücadele etmediğinden dolayı eğer maça bu bakış açısıyla bakarsa başarılı olabilir diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Galiba bu mesajı benim mesajı okuyunca yazdın.Eğer öyleyse ben cevabımı vereyim

Aslında bende bu tarz kelimeri sevmem olaya böyle bakmam ama takım sene başından beri mücadele etmediğinden dolayı eğer maça bu bakış açısıyla bakarsa başarılı olabilir diye düşünüyorum
    yanlış anlama bende seni kırmak istememiştim. Görünce öyle yazayım dedim dostum. Kusura bakma.
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri