Tebrikler Ferdi seneye çok zorlu bir sezon olacak ama sen altından kalkarsınseneye başarılar.
Tebrikler Ferdi seneye çok zorlu bir sezon olacak ama sen altından kalkarsınseneye başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
teşekkür ederim seneye de Sakarya çıkar lige
teşekkür ederim arkadaşım elimden geleni yapacağım
saol Berkay.Şanssızım olm turnuvalarda işler kötü oluyor
250 k bütçe verdiler.Ben de ona göre bedavaya aldım taksit yaptım geniş bir kadrom yok ama
Desteğinle kalkarım Yunus
Arkadaşlar dalgınlığıma geldi ve hazırlık maçları yapmayı unuttumTransfere kendimi çok kaptırdım sonra bir baktım lig başlamış
Transferlerim
Milenko Acimovic
Sloven oyuncu takımın beyni olacak.Tecrübesi sayesinde takıma çok şey katacağına inanıyorum
Raffaele De Martino
Raffaele çalışkan ve agresif yapısıyla orta sahamıza Airton ile birlikte dinamizm katacak
Jason Wyatt
Kamerun'lu sol bekten ileride çok şey bekliyorum.Kendisini geliştirirse çok iyi bir oyuncu olabilir
Antonio Diakite
Mali'li sol kanat oyuncusundan da ileride çok şey bekliyorum.Potansiyel var bunda
Sener Özcan
Transferler sonunda para kalmayınca idarelik kaleci bunu aldım
Batuhan Karadeniz
Açıklamaya gerek yok bildiğin Beşiktaş'lı Batuhan işteMustafa Denizli'yle kavga etmiş satılık listesindeydi ben de hemen bastım teklifi aldım
Ve lig maçları
1.maç
2.maç
Türkiye Kupası 1.Ön Eleme Turu
3.maç
hazırlık kampı yapmadığımız için lige hazırlanamadık.İlk haftalarda tökezleriz ama sonradan düzeliriz...