ayrica ben bir iki oyuncu konusunda bir elestiri yapmak istiyorum

edunun ozellikle positioningi ve agility si biraz yuksek olmus edu bence nerede durmasi gerektigini bilmeyen bu yuzden bir cok pozisyonda arkaya adam kaaciran ve agiltysinin eksikligi yuzunden geri donemeyen bir oyuncu ayrica kendi kalesine attigi gollerin tumunde pozisyon hatasi sebep olmustur.eger gereken yerde dursaydi eminimki bu goller olmazdi.ayrica teknigi niye bu kadar yuksek bunun cevabini bekliyorum cunku ben edunun pek bi topa iyi sahip olabildigini veya topu oyuna iyi sokabildigini gormedim

semihinde bence finishing decisions ve composure i dusuk olmus bence semih turkiye liglerinde son vurusu en iyi olan oyuncu semihin ardindan bence umit karan ve bobo geliyor. umut bulutun 16 finishingi var ben umut bulutu cok iyi takip etmiyorum ama semihi umiti boboyu takip ettigim kadariyla hepside umuttan fazla finshinge sahip olmasi gereken oyuncular neyse konu dagildi semihe deginmek istiyordum. semihin finishing inin en az 17 olmasi gerektigine ve composure unda 16 olmasi gerektigine inaniyorum semih kaleciyle karsi karsiya kaldiginda veya kaleyi karsisina aldiginda yaptigi bitirici vuruslar bu degerleri hakettiriyor.bunda kararlarinin da etkisi buyuk bu yzuden decisionsda en az 15 olmasi gerekti

son olarakda roberto carlosun tackling ve off the ball ozelliginde dusus gerektigine inaniyorum bence roberto carlos turkiyede izledigim kadariyla eski top kapma yetenegine sahip degil gerekli hamleyi zamaninda yapamiyor. off the ball unda bu kadar yuksek olmasini anlayamadim