Originally Posted by
Coupet
oyun yüklenirken çıkan kullanıcı sözleşmesinde bu yazıyormuş denilene göre fakat şöyle bir sorun var; sen 80 ytl verdin aldın oyunu, eve getirdin kuracaksın ama baktın ki sözleşme şartları arasında bu dedikleri şey var ve sen böyle bir şeye izin vermek istemiyorsun. izin vermek istemediğin için de kabul etmiyorum tuşuna basacaksın. peki sonra ne olacak? kurulum tamamlanmadan çıkacak ve sen kurup oynayamadığın bir oyuna 80 ytl vermiş olacaksın. benim bildiğim oyunu iade edip paranı da alamıyorsun.
reklam yapılmasına bir şey demiyorum çünkü fifa serisi vs oyunlarda bu reklamlar yıllardır var, 3d yapılmış ve reklam panoları eklenmiş olduğundan reklam alınması doğaldır (daha 2d doğru düzgün işlemeden 3d çıkarılması da bence bu reklam panoları yoluyla reklam alma çabasıdır ama o konuya girmiyim). yapılan açıklamada bir dahaki yamada bunun tercihe bağlanacağı söylenmiş.
resmi sitesinde bu olayı savunanlar gerçekçilik katacak vs diyorlar ama ben ingiliz premier liginde bütün reklam panoları almanca reklamlar ya da bizim ligimizde italyanca reklamlar ne kadar gerçekçilik katar orasını bilemiyorum. hem zaten bukadar mantık hataları, gerçek dışı olaylar varken reklam panosunda gerçek reklam olunca mı her şey gerçekçi olacak.