Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yok Hayrettin abi arkadaş aklınca Fenerbahçe'yi küçümsüyor.Geçen seneki olaylı maç dediğide şu son dakikada verilmeyen golle ilgili ama 10 yıldır yenemiyor kelimesini pek çözemedim.Kadıköy'de geçen seneki maçtan önce 5 senedir yenemiyiroduk.İnönüde'ki son 3 maç zaten bizim orda neden bahsediyor merak ettim doğrusu?

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maç Kadıköyde arkadaşım İnönüde değiL.
    BiLiyorum.
    Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Yok Hayrettin abi arkadaş aklınca Fenerbahçe'yi küçümsüyor.Geçen seneki olaylı maç dediğide şu son dakikada verilmeyen golle ilgili ama 10 yıldır yenemiyor kelimesini pek çözemedim.Kadıköy'de geçen seneki maçtan önce 5 senedir yenemiyiroduk.İnönüde'ki son 3 maç zaten bizim orda neden bahsediyor merak ettim doğrusu?
    Hayır küçümsediğimden değiL;İnönüde size karşı oynayamadığımızı biLdiğim gibi Kadıköyde başka oynadığımızı en azından ben biLiyorum.
    Bu tip durumLarda derbi yetişmez gibi bir durum yok.Fenerbahçe GaLatarasarayı başka bir hava sayesinde yendi,fener o gün son sırada biLe oLsa sonuç değişmeyecekti.Ancak bizim için böyLe bir durum yok.Biz formsuzken Kadıköy bİze yetişir.Son 10 yıL oLayı Lig+kupaymış.Ligde son maç hariç 6,5 maçtır yeniLmeyen bir Beşiktaş var karşınızda unutmayın.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Kasım.2008 at 20:22 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edersek sevinirim..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Hayır küçümsediğimden değiL;İnönüde size karşı oynayamadığımızı biLdiğim gibi Kadıköyde başka oynadığımızı en azından ben biLiyorum.
    Bu tip durumLarda derbi yetişmez gibi bir durum yok.Fenerbahçe GaLatarasarayı başka bir hava sayesinde yendi,fener o gün son sırada biLe oLsa sonuç değişmeyecekti.Ancak bizim için böyLe bir durum yok.Biz formsuzken Kadıköy bİze yetişir.Son 10 yıL oLayı Lig+kupaymış.Ligde son maç hariç 6,5 maçtır yeniLmeyen bir Beşiktaş var karşınızda unutmayın.
    Seninde dediğin gibi son maç hariç.Gelenek bozulmuş yani

Neyse bizim bu tarz konuşmalrımız bişey değiştirmeyecek bırakalımda sahada konuşmak için para alanlar konuşsun...

Mesaj Yetkileri