1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: 2009 da hangi taktik diziliş öne çıkacak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En güzel taktik klasik 4-4-2. Orta sahanın göbekleri fabregas, gerrard, essien, tarzı adamlar yani çift yönlü adamlar olsun. Kanatlar da dayanıklılığı olan ve defansif anlamda özelliği olan adamlar olsun. Bakın bakalım takıma top oynatıyomusunuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanBul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    En güzel taktik klasik 4-4-2. Orta sahanın göbekleri fabregas, gerrard, essien, tarzı adamlar yani çift yönlü adamlar olsun. Kanatlar da dayanıklılığı olan ve defansif anlamda özelliği olan adamlar olsun. Bakın bakalım takıma top oynatıyomusunuz

bende fabregas gerard essien tarzı adamlardan 5 tane olsun ben 2 defanslı taktikle bile her takımı deviririm senin dediğin biraz uçuk olmuş arkadasım kararına saygım var fakat o oyuncuları almak orta seviye(turkcell süper lig) takımlarıyla zor zaten fenerbahcenin bile basladıgında 8 mn bütcesi oluyor.

Bu arada ben sabah taktik arıyordum suanda elimde 4-4-2 müthiş bi taktiğim var taktikle hiç yenilmedim en büyük başarımsa atletico madrid i evimde 1-0 deplasmanda 2-1 le geçtim ve ful atak bi takım olarak oynadım ama denedikçe eksilerini artılarını tamamladıkça taktik bölümü de açılınca paylasmayı düşünüyorum arkadaslar herkes iyi oyunLar

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Slm arkadaşlar lyonla 2. sezonumdayım. Geçen yıl 2. bitirdim. Şamp. liginde 2.turda elendim arsenala. Bu sezon çok daha kaliteli futbolcular aldım. Taktik olarak 4-1-3-2 kullandım hep ama o kadar iyi futbolcularım olmasına rağmen takımdan hiç memnun değilim.Maçları zor kazanıyom, olmadık takımlara yeniliyom.Sorunun taktikten kaynaklandığı düşünüyorum. Şimdi aşağı kadromu yazcam. Taktik konusunda ayrıntılı bir biçimde yardımcı olursanız çok sevinirim.

GK: OScar Ustari, Hugo Lloris

Defenders: O'Shea, Lugano, Nelson Rivas, Paulo Ferreira, Antony Vanden Borre, Razvan Rat, Barzagli, Belleti, Gökhan Gönül

Midfielders: Pavel Pardo, Angelo Polombo, De Guzman, Juninho, Nihat Kahveci, Arshavin, Giovani Dos Santos, Diego(Werder Bremenden), Van der Vaaart, Anthony Mounier, Sivok

Attackers: Fred, Frei, Dagoberto, Liedson, Jan Vennegoer of Hesselink, Frederic Piquionne

Görüşlerinizi bekliyorum

Mesaj Yetkileri