1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Forvetlerin gol atamama sorunu?

Hybrid View

Anlatamadığımız olay şu sanırım.Aynı taktikte ısrar ederek 3 sezon oynayarak ve eskisinden daha kaliteli oyuncular alarak gol atamıyoruz.

Anlatmaya çalıştığım şu: Neden sadece fotvetlerin ratingi düşüyor ? ve neden her mac %80 oranında 1-0 1-1 ve 2-1 gibi skor ile bitiyor.Süper ligin iyi takımlarıyla oynadığımızda 1-0 öndeiken gol yedik diyelim.2. lig takımı içinde gecerli bu ve hep aynı şekilde gol oluyor.Kaleci degajı forvetin önüne düşüyor forvet gol yapıyor.Ya da kaleci degajı birisinin kafasından sekiyor forvet gol yapıyor.

bütün maclar 1-0 biter güiza atar butun golleri 30 golle gol kralı olur bu zor deil.diğer forvetlerde sazan gibi bakar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konu teknik bir sorun ile alakalı değil. O yüzden olması gereken yere taşıyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by northstar View Post
    Anlatamadığımız olay şu sanırım.Aynı taktikte ısrar ederek 3 sezon oynayarak ve eskisinden daha kaliteli oyuncular alarak gol atamıyoruz.

Anlatmaya çalıştığım şu: Neden sadece fotvetlerin ratingi düşüyor ? ve neden her mac %80 oranında 1-0 1-1 ve 2-1 gibi skor ile bitiyor.Süper ligin iyi takımlarıyla oynadığımızda 1-0 öndeiken gol yedik diyelim.2. lig takımı içinde gecerli bu ve hep aynı şekilde gol oluyor.Kaleci degajı forvetin önüne düşüyor forvet gol yapıyor.Ya da kaleci degajı birisinin kafasından sekiyor forvet gol yapıyor.

bütün maclar 1-0 biter güiza atar butun golleri 30 golle gol kralı olur bu zor deil.diğer forvetlerde sazan gibi bakar.
    benim saydığın skorlarda biten maçlarım çok az
    şuan oynadığım sezonda 3 maçı 5-0 yendim(napoli,zilina,kocaeli) kayseri lens maçlarım 3-0
    diğerleri de 2-2 3-2 en az 3 gol oluyo maçlarda.
    zor maçlar da dahil(gs maçı 2-2)

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    benim saydığın skorlarda biten maçlarım çok az
    şuan oynadığım sezonda 3 maçı 5-0 yendim(napoli,zilina,kocaeli) kayseri lens maçlarım 3-0
    diğerleri de 2-2 3-2 en az 3 gol oluyo maçlarda.
    zor maçlar da dahil(gs maçı 2-2)
    benim 9 maçımdan 5'i 1-1 bitti, forvetlerim toplam 2 gol attı. hepsinde de öne geçip sonradan gol yedim.
    Last edited by Coupet : 05.Aralık.2008 at 11:21

Mesaj Yetkileri