Quote Originally Posted by nannar View Post
başarılar, ispanya'da değişen bir kural falan olmuş mu dikkatini çeken? yabancı sınırlandırması ya da transfer sınırı falan?
Yine kadronda 25 kişi bulundurabiliyorsun kayıtlı oyuncu olarak ve gene sadece avrupa birliği oyuncusu olmayan 3 kişi alma hakkın var.Gerçi benim öyle bir hakkımda yok,Bask bölgesi dışından birine teklif bile götürsem vururlar beni herhalde

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Abi tebrikler yahu.Ligde de senden bu performansı görmek istiyoruz
Büyük başkanım,valla Kepa'yı alırken en son cebimdeki bozuklukları da çıkardım anca transfer parasını denkleştirdik Aslında tercihimi forvetten yana kullanmayacaktım fakat hem Exteberria'nın 2 sene sonra emekli olma kararı alması (32 yaşında emekli oluyor Hakan Şükür'den hiç örnek almamış ) hemde takımda sandığım tilki golcü Aduriz'in artık takımda olmaması beni bu transfere itti.

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
maçlarda çok şut çekiyorsun bu skorlar normal.başarılar.
Sistem denemeleri yapıyorum abisi.Asistanda benim kafamda düşünmüş.Eğer bir takımı bir taktiğe kaynaştıracaksan hazırlık maçlarını antreman maçı gibi yapman gerekiyor.Sonraki senelerde çekirdek kadro oluştuğundan dilediğin takımla yapılabilir.Bu şutlar suni şutlar bence ligde yarı yarıya kesilebilir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
BuLmuş mahaLLe takımLarını 8 feLan atmış. Peh Hamdi bey kandıramazsınız bizi bu tarz fake Ler iLe.

Gerçi ben baya tırstım ama çaktırmayın
Ne yapsaydım abisi biraz göz boyamak lazım.Ligde ardı ardına mağlubiyetler aldığımızda bunlar böyle değildi yahu sahtekar futbolcular diyerek şimşekleri futbolcuların üzerine çekelim dedim

Yeste'de benimle birebir yaptığı konuşmada hoca sende gel bu maçları asistana bırakalım biraz alemlere akalım,hazır kafada saç da çıktı zaten ben ligin 3. haftasına yetişir gene takımı kurtarırım dedi Bende ona benim bu maçlarda sahada olmam gerektiğini asıl lig maçlarında ortadan kaybolmam gerektiğini ve ona göre plan yapmasını söyledim