Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69090
    KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM.

Yaklaşık bir ay sonra çıkacağımız sürpriz bir ortak kariyer yolculundan önce Atletico Bilbao'nun Başkanının çağrılarını gözardı edemedim ve San Mames'e doğru yola çıktım.Oyunu öğreneceğim stad burası olacak ve sevdiğim oyuncuları yeniden görme fırsatına sahip olacağım

Taraftar eski başarıları bir kez daha bekliyor ama bu sefer çok zor.İlk hedefimiz 10-12.lik bandında yer alabilmek.Bask bölgesinin gençlerini yetiştirerek bakalım nereye kadar gideceğiz?

Stadımız San Mames:

Nerden;

Nereye:

Yıllar neleri değiştiriyor

Umarım rakipleri Logomuzun ihtişamı korkutur

Bilbao'nun yolları taştan Yeste çıkardın taraftarı baştan türküsü ile şimdilik veda ediyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cok güzel bir kariyer olacagı kesin. Takipçiniz Hamdi Baba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın Emrecim.Kovulana kadar burdayız.Umarım en az 10 maç dayanırız dayandık mı önerilerinizle gerisi gelir zaten

sakary Ali Misafir

başarılar abi sen galiba Fm 2008 Bilboa ile döktürmüştün?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O sıralar işin kurdu olmuştum döktürmüştüm abisi ama şu anda FM 2009 ile yaptığım maç sayısı sadece 5 O da oyun yapasını gelişmeleri görmek için.Deneyimi bu takımla yaşayacağım bakalım iyi kötü Bilbao ile beraber bir şeyler öğreneceğiz oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım ben hafif geldim PC ye karşımı oynamaya karar verdin Başarılar Bilbaoda ne işin var şöle Mallorca dolaylarına gitsendi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu kankacım senle de başlayacaz ya arada antreman yapıyorum yoksa beni eziyosun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yandık. Efsane yine geri döndü. Yeste Hamdi ikiLisi show yapar. Bizde burda menajer diye ortaLıkLarda gezeriz.

İkinci bir emre kadar kiLitLiyorum konuyu. Yok size kariyer mariyer
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya bi de kariyer kurallarını okudum ve kabul ettim yoksa yanlış konu linkini mi kopyalayıp kabul etmişim?

Kariyerime sabotaj yapmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kapat Hayrettincim kapat gene bizim karizma yerlerde sürünecek gider 30 galibiyetle falan sezonu tamamlar şimdi

Sonra ben kendimi yırtıyorum maç kazanacam diye

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Başarılar Hamdi Bey..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de bu konu kapanmalı
    Diğer arkadaşlar da bişiler yapmaya çalışıyor , şimdi adam gelcek tüm kupaları alcak , her dalda başarı yakalayacak ,
    biz şampiyonlar ligi kupasını kaldırsak bile bi sevinç yaşayamamış olacağız

Şaka bir yana , sitede gördüğüm kadarıyla çok seviyeli ve sevimli bir insan baba hamdi..
    Takip etmek beni mutlu edecektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kariyerinde BaşarıLar DiLerim. Bilbao Takımını eski günlerine döndürürsün umarım.

Hamdi Bey başarılar.Bir sorum var.Acaba kendi kutunuza mı gidiceksiniz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam goy goy Serkancım. Biza inat oLsun diye açıyor, bir nevi bizi teşvik etme amacında ama sakın gaza geLme biz böyLe karizmamızı devam ettireLim
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kapat Hayrettincim kapat gene bizim karizma yerlerde sürünecek gider 30 galibiyetle falan sezonu tamamlar şimdi

Sonra ben kendimi yırtıyorum maç kazanacam diye
    Bu sefer sanırsam 15 maçta kapının önüne kondunuz konu kapanmıştır kariyeri olacak o yüzden bir kaç lig daha açayım kankacım

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Başarılar Hamdi Bey..
    Sağol Aykut Babacım

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Bence de bu konu kapanmalı
    Diğer arkadaşlar da bişiler yapmaya çalışıyor , şimdi adam gelcek tüm kupaları alcak , her dalda başarı yakalayacak ,
    biz şampiyonlar ligi kupasını kaldırsak bile bi sevinç yaşayamamış olacağız

Şaka bir yana , sitede gördüğüm kadarıyla çok seviyeli ve sevimli bir insan baba hamdi..
    Takip etmek beni mutlu edecektir
    Çok teşekkür ederim abisi. Umarım tutunuruz beni Yeste'mden ayırmazlar

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Kariyerinde BaşarıLar DiLerim. Bilbao Takımını eski günlerine döndürürsün umarım.
    Bakalım abisi görecez .Olmadı Bask taraftarı farketmeden kacacak bir yer aramak lazım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Hamdi Bey başarılar.Bir sorum var.Acaba kendi kutunuza mı gidiceksiniz
    Başkanım sensin galiba abisi.Yani transfer bütçesini çok beklersin diyosun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam goy goy Serkancım. Biza inat oLsun diye açıyor, bir nevi bizi teşvik etme amacında ama sakın gaza geLme biz böyLe karizmamızı devam ettireLim
    Lafa bak,bir kere karizma denince ben bir Feldkamp iki Aragones üç
    Last edited by Melekovic : 28.Kasım.2008 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Eh işte nerdeyse o yola çıkıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Başarılar abi transferin baskla kısıtlı olması başarıyı da kısıtlamaz inşallah..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Eh işte nerdeyse o yola çıkıyor
    Bari bir kaç kuruş cep harçlığı ver abiside Bask sokaklarından topçu toplayayım

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Başarılar abi transferin baskla kısıtlı olması başarıyı da kısıtlamaz inşallah..
    Valla abisi olumlu yanıda oluyor.Aynı yerden adamlar olması takımda daha hızlı kaynaşmayı sağlıyor.Tabi arada kaynaşıp teknik direktörede topluca hucum ettikleri oluyor Öbür takımlarda hiç değilse bir kac oyuncu yanında yer alıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ben bu BASK'ıyı kaldıramazdım abi, ama sen başa çıkarsın
    başarılar
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ben şu kankam La Porta ' yı arayayım da (Şu Bimde satılan sarı gazozla karıştırmayın sakın ) Yesteyi transfer etsin yada kafasını karıştırsın. Bu kariyeri durdurmamız lazım

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi en azından yıldızların belli demi.. Yani 2 oyuncudan hangisini alsam diye 2 arada kalmazsın..D eğitim tadındaki bu kariyeri takip etmemek olmaz..

Transfer politikan ne olucak?Tam transfer bütçen ne?Serbest oyuncular üzerinden yürü çünkü gelecek sezona hem para da aktarırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Abi en azından yıldızların belli demi.. Yani 2 oyuncudan hangisini alsam diye 2 arada kalmazsın..D eğitim tadındaki bu kariyeri takip etmemek olmaz..
    Benden uyarması kardeşim yanlış yerdesin eğitimi burda alırsan 4-4-2, 3-5-2 gibi aklı başında taktikler hayatından silinir 0-5-5, 4-6-0, 1-5-4, 0-0-10 gibi neidüğü belirsiz adamı deli eden talktiklerle uğraşmaya başlarsın ki buda akıl sağlığı açısından zararlıdır Yıllardır 4-4-2 ile paşa paşa oynayan ben şu an en aklı başında dönemimde bile anca 4-3-3 ile oynuyorum ona göre

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    ben bu BASK'ıyı kaldıramazdım abi, ama sen başa çıkarsın
    başarılar
    Hakkımda sırf Bask kızları için geri döndü diyolar abisi tamamen basının uydurması.Yok gece hayatım varmış yok şuymuş yok buymuş ,ne iftiracı medya bunlar böyle .Bizimkiler melek

Ben şu kankam La Porta ' yı arayayım da (Şu Bimde satılan sarı gazozla karıştırmayın sakın ) Yesteyi transfer etsin yada kafasını karıştırsın. Bu kariyeri durdurmamız lazım
    Yeste'nin saçı uzarsa kafasını karıştırır kankacım

Galiba ilk ders nasıl dalavere çeviripte küme düşecek gibi olsan bile kulupte kalabilmeyi başarabilmek olacak abisi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

@king_theoden
    Abi onları biliyoruz zaten bilmediklerimi öğrenmiş olurum hiç olmazsa.. Her bakımdan faydalı..

Baba Hamdi;

Evet abi bekliyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

başarılar dilerm abi güzel bi kariyer olcak kesnlikle bakalım 2008deki gibi başarı olacakmı sana güveniyoruz abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Transfer politikan ne olucak?Tam transfer bütçen ne?Serbest oyuncular üzerinden yürü çünkü gelecek sezona hem para da aktarırsın.
    İlk seneki transfer politikam takım kadrosuna bir kaç genç Bask'lı yerleştirmek olacak abisi.Artık ne varsa TV gelirlerinde var senden hayır yok gibi büyük başkan

Benden uyarması kardeşim yanlış yerdesin eğitimi burda alırsan 4-4-2, 3-5-2 gibi aklı başında taktikler hayatından silinir 0-5-5, 4-6-0, 1-5-4, 0-0-10 gibi neidüğü belirsiz adamı deli eden talktiklerle uğraşmaya başlarsın ki buda akıl sağlığı açısından zararlıdır Yıllardır 4-4-2 ile paşa paşa oynayan ben şu an en aklı başında dönemimde bile anca 4-3-3 ile oynuyorum ona göre
    Oyunu düzgün yaptılar da ben mi düzgün taktik yaptım

Şimdi düzgün taktiğe dönebilir miyim bilemem ki? Alnımın yazısıydı ne yapsan silemem ki.Hemen aklıma sarkı geliyo bugun

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bilin bakalım bu sayfada kim eksik daha maç oynanmadan bir dünya mesaj Hani kariyer açıp 3 maç yapıp 30 sayfa mesaj olan bir kardeşimiz var sitede

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

@king_theoden
    Abi onları biliyoruz zaten bilmediklerimi öğrenmiş olurum hiç olmazsa.. Her bakımdan faydalı..

Baba Hamdi;

Evet abi bekliyoruz..
    Önce bir eve gideyim de abisi Birazdan çok konuştun bir ss koymadın diye Başkandan önce yöneticiler tekmeyi basacak benim kariyere

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    başarılar dilerm abi güzel bi kariyer olcak kesnlikle bakalım 2008deki gibi başarı olacakmı sana güveniyoruz abi
    Çok teşekkür ederim Mustafacım.Bakalım iç saha maçlarını kazanmaya çalışıp deplasmanda voodoo büyüsü yapacağız

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri