Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

2 100.00%
  • Denizlispor

0 0%
  • Beraberlik

0 0%
1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Denizlispor [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Eskişehirspor - Denizlispor [ TSL 13. Hafta ]

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bilgilendirme:

Bu yıl ki derbiler arasında en önemlisi olan iki ezeli rakip kulübün arasında geçecek olan maç yorumlarında diğer konu yorumlarına göre her zamanki kurallarımız geçerli olduğu gibi bir takım ek kurallarda söz konusudur ve dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

Spor Taraftarlığı

- Forumlarımızda tuttuğunuz takımı holiganlık derecesinde savunmak, karşı görüşe saldırgan cevaplar vererek kişileri tahrik etmek, rakip takım hakkında aşağılayıcı sözler kullanmak, alenen küfür etmek, karşılıklı münakaşalarda bulunmak veya tartışılan konuda diğer üyeyi rencide edici davranışlarda bulunmak yasaktır.

Maç Başlamadan Önceki Yorumlar

- X Kazanır, X Yener, Kazanırız, Yeneriz gibi basit yorumlar yapmak yasaktır

- Maç öncesi tahmin yapacak üyelerimiz, tahminlerini nedenlere bağlayarak ve bu tahminlerde rakip takımı küçük görücü değil objektif olmalıdır. Objektif olamayacağı düşünen üyelerimiz yorum yapmazlarsa bu başlığın gidişatı için iyi olacaktır.

Maç Başladığı Anda ki Yorumlar

- Kesinlikle maç içerisinde hakem kararlarını sorgulamak, hakemleri aşağılayıcı mesajlar atmak yasaktır.

- Herhangi bir gol, kart gibi durumlarında sadece Gol, Gooool, Kart vb. yorum içermeyen ve maç pozisyonlarını mesaj göndermeyiniz.

Maç Sonrası

- Lütfen maçı taktik analiz olarak değerlendiriniz.

- Kazandık Yendik gibi basit yorumlar silinecektir.

- Hakem kararlarına bağlayarak sonucu eleştirmek yasaktır.

Bu kararlara uymayan mesajlar silinecek ve aşırıya kaçan üyelerimize istemesekte uyarı vermek zorunda kalacağız.

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Denizlispor 3-0 önde..Dk 25

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

denzli çoşmuş ya vay be helala olsun onlara

İddaa'da Eskişehir'e verdim aslında Denizli'ye vercektım karar değiştirdimm büyük bi hata yaptım

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Dk 58 3-2 Oldu ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

4-3 biter bu maç

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

3-3 oldu..Dk 70..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DenizLispor Ligin en garip takımı. Son haftaLarda iki kez önde iken maçı verdi, Bursa maçında yine gitti derken geri getirdi, Şimdi de rekoru kırmayı deniyorLar sanırım 4-3 aLıp Tarihe feLan geçmek niyetindeLer herhaLde
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

90.dakikada Youla'nın golüyle 3-0'dan 4-3 kazandı Eses.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yok artık ya ne sacma iş gittim geldim 3-0dan 4-3

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Eskişehir mucizesi: 4-3

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Eskişehirspor ile Denizlispor karşı karşıya geldi. Maça fırtına gibi başlayan ve ilk 25 dakikada 3-0 öne geçen konuk ekip karşısında toparlanan Eskişehirspor önce maçı dengeledi ardından da uzatmalarda kaydettiği golle 4-3 galip tamamladı.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    1. dakikada ceza sahası dışında Soner'in pasıyla topla buluşan Roberts, topu ağlara gönderdi. (0-1)
    8. dakikada Bülent Ertuğrul'un pasında ceza sahasında topla buluşan Caner, topu ağlara gönderdi. (0-2)
    25. dakikada Caner'in sağ taraftan serbest atışında top direğe çarparak ağlarla buluştu. (0-3)
    45. dakikada Emre Toraman'ın ortasında Vucka kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. (1-3)
    İkinci yarı birazdan...
    STAT: Eskişehir Atatürk
    HAKEMLER: Özgüç Türkalp, Neşet Mardin, Hakan Yemişken
    ESKİŞEHİRSPOR: İvesa, Serkan, Sezgin (Poljak dk. 30), Nadareviç, Vucka, Bülent Ertuğrul, Emre, Bülent Kocabey (Tayfun dk. 45), Serdar, Youla, Anderson
    YEDEKLER: Sinan, Lovrek, Özgür, Koray, Murat
    TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
    DENİZLİSPOR: Cenk (Vega dk. 46), Feridun, Abraham, Kratochvil, Selahattin, Roberts, Caner (Yusuf dk. 75), Lietava (İsmail dk. 70), Fatih, Çağlar, Braga
    YEDEKLER: Hernandez, Gomez, İsmail, Engin, Yusuf, Güray, Sinan
    TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhan
    GOLLER: Roberts (dk. 1), Caner (dk. 8), Selahattin (dk. 25) (Denizlispor), Vucka (dk. 45), Anderson (dk. 52 ve 60), Youla (dk. 90+3) (Eskişehirspor)
    SARI KARTLAR: Poljak (Eskişehirspor), Kratochvil, Çağlar (Denizlispor)
    KIRMIZI KART: Braga

29.11.2008
    Kaynak : İHA

Eskisehirspor mucizesi...

Ligde gecen hafta sadece 12 gol atilirken bu hafta 3 macta 11 gol atildi.Gecen haftaya oranla daha zevkli bir hafta,bol gollü gecen maclar ...

3-0 dan 4-3 maç mı verilir ya tebrikler Denizli hem iddaa yatmamış oldu

Nesil
    2006

Maç öncesi, Denizlispor'un güleceğini düşünmüştüm. Zaten maçı 3-0'da getirmişlerdi. Es Es tarihinde evinde hiç yenilmediği Denizlispor'a gene yenilmedi ve mucize yaratarak maçı kazandılar. Ümit Kayıhan maç sonunda göz yaşlarına hakim olamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Denizlispor çok ilginç takım gerçekten.2 farklı ve daha fazlası öne geçmelerine rağmen bir türlü skoru korumayı beceremiyorlar.Savunmada sıkıntı var herhalde.Maçlarını fazla takip edemediğim için bilemiyorum.Şu sorunu halledebilseler ligde çok can yakarlar daha..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    4-3 biter bu maç
    Zerre inanarak yazmamıştım şunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Maç öncesi, Denizlispor'un güleceğini düşünmüştüm. Zaten maçı 3-0'da getirmişlerdi. Es Es tarihinde evinde hiç yenilmediği Denizlispor'a gene yenilmedi ve mucize yaratarak maçı kazandılar. Ümit Kayıhan maç sonunda göz yaşlarına hakim olamadı.
    Yanlış olmasın Denizlispor'a 98 yılında zamanın 2.liginde şimdiki Bank Asya 1.ligde evimizde 7-1 yenilmiştik. Hatırlıyorum hatta maçı TRT vermişti. Fakat dün bir tarihin yazılışını izledim ve maç sonu bende tıpkı Ümit Kayıhan gibi gözyaşlarıma hakim olamadım.() Fakat skor 7-3 felanda olabilirdi Youla daha becerikli olabilseydi...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri