Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kırmızı kart çok ağırdı.Özellikle de ilk sarı....Bünyamin Gezer hiç uyarmadan 2 sarı kart çıkardı.Sarı kart olan bir adama az da olsa müsamaa gösterilmez mi :S

10 kişi oynamamıza rağmen iyi oynadık, Delgado böyle maçları iyi oynuyor.Mustafa Denizli'nin taktiksel hataları ve yanlış kadro seçimi, Cisse'nin gereksiz kartı ve biraz da şanssızlık bize maç kaybettirdi.Sağlık olsun.Şampiyonluk inancım bir gram bile eksilmedi...

Bu arada iki golde de Rüştü hatalı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Kırmızı kart çok ağırdı.Özellikle de ilk sarı....Bünyamin Gezer hiç uyarmadan 2 sarı kart çıkardı.Sarı kart olan bir adama az da olsa müsamaa gösterilmez mi :S

10 kişi oynamamıza rağmen iyi oynadık, Delgado böyle maçları iyi oynuyor.Mustafa Denizli'nin taktiksel hataları ve yanlış kadro seçimi, Cisse'nin gereksiz kartı ve biraz da şanssızlık bize maç kaybettirdi.Sağlık olsun.Şampiyonluk inancım bir gram bile eksilmedi...

Bu arada iki golde de Rüştü hatalı bana göre.
    Bence 2.Golde Rüştü'nün bir hatası yok.Güiza klasını konuşturdum.Ayrıca Mustafa Denizli Sol Kanatta tel tel dökülen Ekrem'i dakika 84'te çıkardı.Bence Dk 60'ta falan çıkarması lazımdı.

Mesaj Yetkileri