Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Niye ? Sarı kartı oLan oyuncuLar topa daLamaz mı.

Ya pozisyonLar tartışıLır ama hakemin art niyetLi oLduğu gayet açıktı. Adam HoLosko nun pozisyonunda biLe can havLi iLe Bayrağını kaLdırıyordu, daha Bobo atmadan neredeyse kaLdıracaktı bayrağı. Hep merak etmişimdir geçen yıL Higuain e veriLmeyen ve bu yıL HoLosko ya oLan son dakika pozisyonLarı acaba Fenerbahçe ye oLsaydı hakemLer ne yapardı. Hep böyLe bir anın oLmasını bekLiyorum sonucunu çok merak ediyorum çünkü. İşte o zaman tam oLarak netLeşicek kafamda bazı şeyLer.

OLdu bitti. Ne desek boş. SakaLımızda var ama kime anLatıcaz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Cisse'nin çeviri yanlış olmuş sadece ikincisi doğru idi.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Niye ? Sarı kartı oLan oyuncuLar topa daLamaz mı.

Ya pozisyonLar tartışıLır ama hakemin art niyetLi oLduğu gayet açıktı. Adam HoLosko nun pozisyonunda biLe can havLi iLe Bayrağını kaLdırıyordu, daha Bobo atmadan neredeyse kaLdıracaktı bayrağı. Hep merak etmişimdir geçen yıL Higuain e veriLmeyen ve bu yıL HoLosko ya oLan son dakika pozisyonLarı acaba Fenerbahçe ye oLsaydı hakemLer ne yapardı. Hep böyLe bir anın oLmasını bekLiyorum sonucunu çok merak ediyorum çünkü. İşte o zaman tam oLarak netLeşicek kafamda bazı şeyLer.

OLdu bitti. Ne desek boş. SakaLımızda var ama kime anLatıcaz
    Tabii ki yapacak ama; Cisse kalkıpta hakem beni yaktı deme hakkı yok. Orada ikinci sarı kartı görürken takımını kurtarmak için görmedi kendi hırsından gördü. Bunun affedilir yanı yok sarı kartlı olan oyuncu daha dikkatli davranacak. Örnek göstermek gerekirse Hooijdonk 20 küsür hafta bir sarı kart daha görmeyip bir sonraki maça ceza çıkmadı. Üç sarı kartta kaldı. Yani gerektiğinde oyuncular sarı kart görmeyebiliyor.

Hakem art niyetli olsa Güiza'nın pozisyonuna penaltıyı çalardı... Onun yanı sıra Güiza'nın düştüğü ofsyatları çalmazdı.

Mesaj Yetkileri