1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Tottenham Hotspur İle Premier Macerası...

Hybrid View

Sercan Yıldırım, Gökhan İnler, Gökhan Töre, Batuhan Karadeniz, Deniz Naki, Mehmet Ekici, Ömer Toprak,Sinan Bolat,Mevlüt Erdinç,Serdar Taşçı,Mesut Özil,Arda Turan gibi gençlerimizin İngiliz takımına katkısı olacağı düşüncesindeyim...
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Sercan Yıldırım, Gökhan İnler, Gökhan Töre, Batuhan Karadeniz, Deniz Naki, Mehmet Ekici, Ömer Toprak,Sinan Bolat,Mevlüt Erdinç,Serdar Taşçı,Mesut Özil,Arda Turan gibi gençlerimizin İngiliz takımına katkısı olacağı düşüncesindeyim...
    Gökhan Töre'yi 2. Devre Alt Yapıya Almayı Düşünüyorum.
    Sinan Bolat-Mevlüt Erdinç-Mehmet Ekici Bunlarıda 2. Sezon Almayı Planlıyorum.
    Bu Arada Mete.
    İspanyadan Gelecek Sürprizi Bozmasan Olmaz Mı
    Madem Açıkladın Duyurayım Bari
    Şok Şok Şok....
    İspanya'da Türkiyeyi Başarı İle Temsil Eden Gururumuz Nihat İngiltere'de...
    Nihat-30M $(10M$ Peşin Kalanı 24 Taksit) Karşılığında Spurs'a İmzasını Attı...

Çok Mutlu Olduğu Gözlenen Nihat İlk Açıklamasında Beni Yanında Görmek İstediğini Belirten Hocamız Özerk Işık'ı Kıramazdım.Onun İçin Buradayım,Her Zaman Yanındayım Dedi...
    Bu Arada Didier Zokora-8M $'a Kendisini Stoke'a Bağlayan Anlaşmayı İmzaladı.
    Teknik Direktör Özerk Işık'tan Basın Açıklaması :
    "Tottenham Hotspur Olarak Transfer Çalışmalarımızı Noktaladığımızı Belirtmekten Mutluluk Duyuyorum.Bir Aksilik Olmazsa İlk Dönemi Bu Kadro İle Geçirmeyi Planlıyoruz.Duruma Göre Gelen/Giden Oyuncular Olabilir.
    18 Yaş Altı Takıma 1 Tane Takviye Yapmayı Düşünüyoruz.Araştırmalarımız Sürüyor.
    Ayrıca Yetenekli Staff'larlada İlerleyen Günlerde Sözleşme İmzalayacağız.Teşekkürler..."

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    çok transfer yapmışsın takım zaten yenı uyum sorunu oluyo sende daha yeni simler katınca dahada uyumsuzluk olacak
    Uyum Sorununu Zamanla Atlatacağımızı Düşünüyorum.Dediğin Gibi Takım Zaten Yeni.Uyum Sorunu Zaten Olacaktı.Yeni Transferlerle Uyum Sorunu Biraz Daha Artsada Çok Fazla Artacağını Düşünmüyorum O Sebeple Transfer'e Ağırlık Verdim.

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Bryan Ruiz González (Gent) bir bakmanı öneririm.İyi bir oyuncu olabilir.
    Baktım.Gerçekten Güzel Bir Oyuncu Ama Şu Anda Bile 3 Tane Kaliteli Kanat Oyuncum Var.İleride Olabilir Ama.Teşekkürler.

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Keşke Alex Witsel yerine mehmet ekici,yoon bit-garam,mata,diego capel, mauricio gibi gençleri alsaydın
    Axel'den Çok Şeyler Bekliyorum.Geleceğe Yatırım Olarak Aldım Ama Bu Demek Değilki Şimdi Faydalanmayacağız
    Diğer Oyunculardan'da Güzel Olanlarını İlerleyen Dönemlerde Kadromuza Katabiliriz.
    Ayrıca Başarılar Dileyen Tüm Arkadaşlara Ayrı Ayrı Teşekkür Ediyorum.
    En Kısa Zamanda Lig Maçları İle Sizlerle Olacağız.Son Transfer Tablosu Şu Anda Böyle.
    Last edited by vuque : 30.Kasım.2008 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri