Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç için kendi takımım adına taktik hataLardan da bahsetmek istiyorum. Maça Nobre HoLosko ikiLisi iLe başLasaydık o iLk dakikaLarda ki baskı iLe rahatça öne geçerdik. Hatta maç içerisinde bütün maç boyunca uyuyan Fenerbahçe orta sahasını daha da zor durumda bırakıp çok farkLı bir gaLibiyet de eLde ederdik. Bazı FenerbahçeLi arkadaşLar takımLarının oyunundan memnun. İyi siz hep böyLe oyuna memnun kaLın, sezon sonu nerede oLurLar göreceğiz. Biz ise yağ var yumurta var yoğurt var ama yapacak adam yok misaLi takıLıyoruz. Şu kadroyu adam gibi biri yönetse eLini koLunu saLLaya saLLaya Şampiyon yapar Ligde. Ama maLesef hocaLarımızın fantaziLerine kurban oLup yar yine bize hüsran geceLer demek zorundayız.

Hakemi eLeştirmeyin diyorLar. Ben geçen sayfaLarda bir soru sordum kimse çıkıp cevap vermedi. HaLa bekLiyorum. Son üç yıLdır Kadıköyde yaşadığımız o son dakika goLLerinden birini Fenerbahçe yakaLamış oLsaydı hakemLer yine aynı yönetimi göstericekLermiydi ? cevap veremezsiniz çünkü cevabı beLLi. Sivok un goLünü yiyen, Cisse yi boş yere harcayan bir hakem var sahada, FenerbahçeLi oyuncuLarın bırakın yaptıkLarı fauLLerden sonra sarı kart vermeyi fauLü biLe verirken ici acıyan bir hakem suçLu oLamaz zaten. Biz aLıştık bu durumLara 2004 ten beri böyLeyiz. BöyLe geLmiş böyLe de gidecek.

11 Puan önde iken oLanLarı, Tarihte görüLmemiş 5 kırmızıyı geçen sezon göz göre göre 10-11 puanı çaLınmış bir takımın taraftarı bu oLayLar karşısında daha soğukkanLı oLabiLiyor artık. O yüzdende artık yine aynı deyip geçiyoruz. Yapacak birşey yok.

Fenerbahçeyi tebrik ederim tekrardan. Tekrar paçayı kurtardıLar. Ama önLerinde uzunca bir süre derbi maçı oLmayacak, bakaLım o zaman neLer yapacakLar. Birdaha ki derbiye kadar çoktan havLu atma ihtimaLi de var beLkide birdaha ki derbide biz onLarı geçmek için çabaLıyor oLucaz. İnş da öyLe oLur o zaman daha rahat oynayabiLiriz. SabırsızLıkLa bekLiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maç için kendi takımım adına taktik hataLardan da bahsetmek istiyorum. Maça Nobre HoLosko ikiLisi iLe başLasaydık o iLk dakikaLarda ki baskı iLe rahatça öne geçerdik. Hatta maç içerisinde bütün maç boyunca uyuyan Fenerbahçe orta sahasını daha da zor durumda bırakıp çok farkLı bir gaLibiyet de eLde ederdik. Bazı FenerbahçeLi arkadaşLar takımLarının oyunundan memnun. İyi siz hep böyLe oyuna memnun kaLın, sezon sonu nerede oLurLar göreceğiz. Biz ise yağ var yumurta var yoğurt var ama yapacak adam yok misaLi takıLıyoruz. Şu kadroyu adam gibi biri yönetse eLini koLunu saLLaya saLLaya Şampiyon yapar Ligde. Ama maLesef hocaLarımızın fantaziLerine kurban oLup yar yine bize hüsran geceLer demek zorundayız.

Hakemi eLeştirmeyin diyorLar. Ben geçen sayfaLarda bir soru sordum kimse çıkıp cevap vermedi. HaLa bekLiyorum. Son üç yıLdır Kadıköyde yaşadığımız o son dakika goLLerinden birini Fenerbahçe yakaLamış oLsaydı hakemLer yine aynı yönetimi göstericekLermiydi ? cevap veremezsiniz çünkü cevabı beLLi. Sivok un goLünü yiyen, Cisse yi boş yere harcayan bir hakem var sahada, FenerbahçeLi oyuncuLarın bırakın yaptıkLarı fauLLerden sonra sarı kart vermeyi fauLü biLe verirken ici acıyan bir hakem suçLu oLamaz zaten. Biz aLıştık bu durumLara 2004 ten beri böyLeyiz. BöyLe geLmiş böyLe de gidecek.

11 Puan önde iken oLanLarı, Tarihte görüLmemiş 5 kırmızıyı geçen sezon göz göre göre 10-11 puanı çaLınmış bir takımın taraftarı bu oLayLar karşısında daha soğukkanLı oLabiLiyor artık. O yüzdende artık yine aynı deyip geçiyoruz. Yapacak birşey yok.

Fenerbahçeyi tebrik ederim tekrardan. Tekrar paçayı kurtardıLar. Ama önLerinde uzunca bir süre derbi maçı oLmayacak, bakaLım o zaman neLer yapacakLar. Birdaha ki derbiye kadar çoktan havLu atma ihtimaLi de var beLkide birdaha ki derbide biz onLarı geçmek için çabaLıyor oLucaz. İnş da öyLe oLur o zaman daha rahat oynayabiLiriz. SabırsızLıkLa bekLiyorum.
    Böyle kötü Feneri bulmuşsunuz yeniliyorsunuz. Golde buz gibi ofsayt var senden başka gol diyen Hayrettin vallahi şaşırıyorum sana. Hiç Cisse'ye kızmıyorsun sarı kartı olduğu halde gidip arkadan çelme takıyor sarı kart göreceğini bile bile bu kadar sorumsuz davranan furbolcun var hala hakem diyorsun. Mağdem bu kadar iyi oynadınız mağdem bu kadar kötüydü fener neden sizden daha fazla pozisyon yakaladık neden sizden daha fazla gol attık.

Ben sizin yerinizde olsam kahrolurdum bunlara nasıl yenildik diye. Hakemi suçlayarak bir yere varılmıyor. Hala eski maçlardan bahsediyosun o zaman bende sana derimki 2 sene önceki türkiye kupasında kadıköyde hakemle turu atladınız ondan önceki sene finalde hakem sayesinde kupayı kazandınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem art niyetli olsa Güiza'nın pozisyonuna çalardı penaltı ve rahatlatırdı tüm Fenerlileri ama çalmadı.

Sivok'un kendisine bile sorsanız ofsayt der, çünkü pozisyon net ofsayt, kural böyle diyor. Cisse topu kaptırdığı için sinirlenip sallıyor çelmeyi sarı kartı olduğunu bile bile hiç suçu yok, hakem suçlu.
    Last edited by Sekopej : 30.Kasım.2008 at 23:54
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Böyle kötü Feneri bulmuşsunuz yeniliyorsunuz. Golde buz gibi ofsayt var senden başka gol diyen Hayrettin vallahi şaşırıyorum sana. Hiç Cisse'ye kızmıyorsun sarı kartı olduğu halde gidip arkadan çelme takıyor sarı kart göreceğini bile bile bu kadar sorumsuz davranan furbolcun var hala hakem diyorsun. Mağdem bu kadar iyi oynadınız mağdem bu kadar kötüydü fener neden sizden daha fazla pozisyon yakaladık neden sizden daha fazla gol attık.

Ben sizin yerinizde olsam kahrolurdum bunlara nasıl yenildik diye. Hakemi suçlayarak bir yere varılmıyor. Hala eski maçlardan bahsediyosun o zaman bende sana derimki 2 sene önceki türkiye kupasında kadıköyde hakemle turu atladınız ondan önceki sene finalde hakem sayesinde kupayı kazandınız.

Cisse iLk gördüğü kartta da hataLıydı hakem Tarıkcım. Niye adam sarı kartı var diye saha içerisinde gezicek mi. İkinci gördüğü sarı kartta Cisse nin müdahaLesi varmı BoraL`a ? Bu kadar basit mi yahu futboL. Madem BeşiktaşLı oyuncuLara bu kadar koLay kart veriyor DeLgado ya arkadan giren GönüLe kart nerde ? Peki ya Lugano? Bu adamLar neden eLini koLunu saLLaya saLLaya geziyor. 10 kişi kaLana kadar oLan oyuna bak. Maç 2-1 di ama pozisyon buLan yükLenen bizdik. FEnerbahçe iki kez geLdi ve goL yaptı yaLanmı ? Ee kırmızıdan sonra bırakta takım şaşırsın artık. Oyun hakimiyetini kaybetsin, kontra yesin. Maçın 70 dk oLmuş ALex cıkıyıyor Josico giriyor ama bizden oyuna biz 10 kişiyiz Bobo ve HoLosko giriyor. Sanki biz İnönü de oynarmışcasın. Bırakta bunLarda oLsun biraz be Tarıkcım.

Ve son oLarak sen benim sorduğum soruya hiç bir zaman cevap veremezsin çünkü cevabı beLLi. Evet aynısı oLsa hakemLer bütün hepsinde goL verirdi. Var veya yok. Bende senin sorun cevap vereyim. Bırakta arada bizde o kadar kayırıLaLım. Şurada kaç tane var topu topu kayırıLdığımız. )

ÖyLe işte Tarıkcım

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hakem art niyetli olsa Güiza'nın pozisyonuna çalardı penaltı ve rahatlatırdı tüm Fenerlileri ama çalmadı.

Sivok'un kendisine bile sorsanız ofsayt der, çünkü pozisyon net ofsayt, kural böyle diyor. Cisse topu kaptırdığı için sinirlenip sallıyor çelmeyi sarı kartı olduğunu bile bile hiç suçu yok, hakem suçlu.

Lig TV'yi ben de 3 aralıkta kapatıyorum, kapatma sebebini de bildirdik bakalım, daha neler olacak?

Bende ona şaşırdım zaten. Hatta hayret nasıL vermedi feLan dedim yanımda ki arkadaşLara

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Demek ki art niyetli olsa verirdi, Fenerbahçe laubali oyunuyla gol yiyebileceği sinyallerini veriyordu, kurtarırdı Fenerbahçe'yi. Ben hakemin art niyetli olduğuna inanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende art niyetLi oLduğuna inanıyorum. Bu sana göre öyLe bana göre de böyLe Serkanım. O yüzden bu sabaha kadar uzar gider. OLmuş bitmiş zaten. Değişecek birşey yok. YıLLardır değişmemişte bu saatten sonra mı değişecek.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Cisse iLk gördüğü kartta da hataLıydı hakem Tarıkcım. Niye adam sarı kartı var diye saha içerisinde gezicek mi. İkinci gördüğü sarı kartta Cisse nin müdahaLesi varmı BoraL`a ? Bu kadar basit mi yahu futboL. Madem BeşiktaşLı oyuncuLara bu kadar koLay kart veriyor DeLgado ya arkadan giren GönüLe kart nerde ? Peki ya Lugano? Bu adamLar neden eLini koLunu saLLaya saLLaya geziyor. 10 kişi kaLana kadar oLan oyuna bak. Maç 2-1 di ama pozisyon buLan yükLenen bizdik. FEnerbahçe iki kez geLdi ve goL yaptı yaLanmı ? Ee kırmızıdan sonra bırakta takım şaşırsın artık. Oyun hakimiyetini kaybetsin, kontra yesin. Maçın 70 dk oLmuş ALex cıkıyıyor Josico giriyor ama bizden oyuna biz 10 kişiyiz Bobo ve HoLosko giriyor. Sanki biz İnönü de oynarmışcasın. Bırakta bunLarda oLsun biraz be Tarıkcım.

Ve son oLarak sen benim sorduğum soruya hiç bir zaman cevap veremezsin çünkü cevabı beLLi. Evet aynısı oLsa hakemLer bütün hepsinde goL verirdi. Var veya yok. Bende senin sorun cevap vereyim. Bırakta arada bizde o kadar kayırıLaLım. Şurada kaç tane var topu topu kayırıLdığımız. )

ÖyLe işte Tarıkcım
    İkinci gördüğü kartta Uğur Boral'a müdahelesi var Hayrettincim gözünden kaçmış galiba bir daha izle derim ben ayağına çelme tarzı bir müdahelesi var arkadan hemde. Lugano için haklısın ama Gökhan Gönül için bence kartlık değildi ha ama o hakem ona çıkardı buna çıkarması lazımdı dersen onda haklısın derim.

Siz 10 kişi kalana kadar 2 gol attık 2 tane de çok net pozisyona girdik. İkisinide Güiza değerlendiremedi. Peki sizin 11e 11 iken kaç tane net pozisyonunuz var?.

Ben Zaten takımımdan bu sene hiç memnun değilim daha hiç bir maçta iyi oynamadık diyorum hep ama bize karşı oynayan takımlar hep iyi oynadı çünkü biz hep müsade ettik gs ve bjk dışında. Beşiktaş dün iyi oynamadı Hayrettin valllahide oynamadı billahide oynamadı hem stadda izledim hemde gece tekrardan tvde izledim. Biz yine kötü oynadık ama en azından sizden daha çok pozisyona girdik.

Şimdi demin cevap vermediğim sorya geleyim seni mi kırcam kardeşim
    Geçen seneki maçta hava topunda faul olmuştu hakem çalmıştı düdüğünü kimse duymadı oyun devam ettide gol oldu. Bu seneki senin şu ofsayt olmadığını iddia ettiğin pozisyonda da yan hakem için çok rahat bir pozisyondu net ofsayttı bize olsa ikisinide çalarlardı yani golleri vermezlerdi.

Beşiktaş'ın hakkı yendiği maçlar olduğunu bende hep sana söylemişimdir beraberde konuşmuşuzdur ama bu psikolojiye çok kapılmışsınız belliki kendi yaptığınız hataları bile hakeme yükler hale gelmişsiniz.
    Yapmayın Hayrettincim üzmeyin beni

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

NapaLım Tarıkcım hayat bizi buna itiyor. Yapacak birşey yok. BiLinçaLtımıza yerLeşmiş

Bu yorumumdan sonrada hakemLer hakkında düşünceLerimden vazgeçicek de değiLim

Hem teker teker geLin. Burda buLmuşsunuz tek BeşiktaşLıyı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ÖyLe işte Tarıkcım
    Kesinlikle katılıyorum.Ön libero sarısı var diye topa müdahele mi yapmayacak kaldıki kartlık değildi pozisyon..Hani nerde luganoya karşı bu esneklik?Öngörümdür holoskonun attığı gol ofsaytta olmasa hakem orda veremeyecekti bkz:geçen sene..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Kesinlikle katılıyorum.Ön libero sarısı var diye topa müdahele mi yapmayacak kaldıki kartlık değildi pozisyon..Hani nerde luganoya karşı bu esneklik?Öngörümdür holoskonun attığı gol ofsaytta olmasa hakem orda veremeyecekti bkz:geçen sene..
    Halamın bıyığı olsa amcam olurdu gibi bir şey bu öngörü herhalde.

Geçen sene daha orta yapılmadan çalınan düdüğü duymadıysanız hakemi görmediyseniz bunun ardında art niyet ararım. Gole gitmeden kaç pozisyon önce hakem durdurmultu oyunu, Beşiktaşlılar durmadıysa suç hakemin mi oluyor?

Uğur rakibi geçmiş giderken arkadan çelme takıyor, ilk ana bakın. Bunun karşılığı sarı karttır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkan geçen yıLkı pozisyonu çarpıtmayaLım. Hakem hemen vermedi fauLu adam çizgiye doğru inmiş kesmek üzere iken eLini kaLdırdı. Hemen orda yükLenme oLduğu gibi fauL çaLmadı.

İkincisi bu oLay uzar da uzar. En iyisi kapatmak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kim nasıl görmek isterse öyle görürmüş, doğru. Sonuçta biz kazandık ve 3 puanı aldık, liderle fark 5 ve içeride liderle oynayacağımız bir maç var. Devre arasında girdiğimizde bu takım yine liderin 5-6 puan gerisinde olursa bence çok iyi iş yapmış oluruz, bu kadar kötü geçen bir sezonda yukarıdan kopmamak - tabi devre arası olumlu takviyeler yapılacaksa- çok iyi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kim nasıl görmek isterse öyle görürmüş, doğru. Sonuçta biz kazandık ve 3 puanı aldık, liderle fark 5 ve içeride liderle oynayacağımız bir maç var. Devre arasında girdiğimizde bu takım yine liderin 5-6 puan gerisinde olursa bence çok iyi iş yapmış oluruz, bu kadar kötü geçen bir sezonda yukarıdan kopmamak - tabi devre arası olumlu takviyeler yapılacaksa- çok iyi olur.
    UEFA'ya kalamazsak takviye falan bekleme Serkanım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

E kalalım artık. Gerçi zor ama. Trabzonspor maçı acaba Porto maçından sonraki hafta mı? Eğer öyleyse o maçı da kaybettikten sonra kurtarıcı maçımız garanti olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerli arkadaşların TV olayından şikayet etmelerini anlıyorum.

Diyorlarki İnönü'de 20-25 bin kişi bağrıyor inanılmaz ses çıkıyor Kadıköy'de 40-45 bin kişi bağırıyor daha az ses çıkıyor.Neden daha az çıkıyor diye veryansın ediyorlar.

Ancak unutuyorlarki Beşiktaş taraftarı o stadda da olsa (Kadıköy'ün İnönü'den daha yüksek kapasiteli olmasına rağmen) bir rekora imza atmıştır.Bunu herkes bilir ve kabul etmiştir.Bu duruma isyan etmek yerine biraz daha bağırmaları gerekiyor.

Şu da var ki Lig Tv bazen hiç olmadık yerde/zamanda sesi kısıyor.Bu FB,BJK,GS farketmiyor ben izlediğim her maçta görüyorum bu durumu.

Her iki etkende geçerlidir bence.Hem sesin az çıkması hem de sesin kısılarak yayınlanması.Ancak bu kısılarak yayınlanmasının FB'ye,BJK'ye,GS'ye herhangi birisine artniyetli olduğunu sanmıyorum.

Maçla ilgili yoruma gelirsek.Daha iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.Zaman zaman defansımız saçmaladı ve topu çıkaramadık çok fazla atak yedik ancak 10 kişi kalmanın verdiği durumda var bunda.Herşeye rağmen güzel bir derbiydi.Lig TV'de son 8 yılın maçlarını izlediğimde her FB maçında kırmızı kart yediğimizi görmüştüm bir kez daha onaylandı bu durum da

Tekrardan tebrik ediyorum tüm Fenerlileri.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    EreN, bu gün öğrendiğim bir bilgi. Musa Çözen fanatik bir Beşiktaş'lı olmasından dolayı bunlar kaynaklanıyormuş. Fenerbahçe'nin her maçında bilerek kısılıyormuş.
    Fenerbahçe taraftarı şizofren mi

Herkes biliyor ki Fenerbahçe taraftarının çoğunluğu ıslıkçılardan, çekirdekçilerden oluşuyor.Yine herkes biliyor ki , o stadda 50000 değil 100000 Fener'li olsa İnönü'deki sesi çıkartamaz.Zengin, paralı taraftar.Adam ailesiyle , çocuklarıyla geliyor maç izliyor.Haftasonunu değerlendiriyor.Taraftar profilleri arasında çok fark var.Yok Musa Beşiktaş'lıymış, yok Lig Tv'nin size kastı varmış.Bırakın böyle şeyleri artık.Kabul edin ki sesiniz hiç bir zaman Beşiktaş taraftarı kadar çıkmayacak...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post

Herkes biliyor ki Fenerbahçe taraftarının çoğunluğu ıslıkçılardan, çekirdekçilerden oluşuyor.Yine herkes biliyor ki , o stadda 50000 değil 100000 Fener'li olsa İnönü'deki sesi çıkartamaz.Zengin, paralı taraftar.Adam ailesiyle , çocuklarıyla geliyor maç izliyor.Haftasonunu değerlendiriyor.Taraftar profilleri arasında çok fark var.Yok Musa Beşiktaş'lıymış, yok Lig Tv'nin size kastı varmış.Bırakın böyle şeyleri artık.Kabul edin ki sesiniz hiç bir zaman Beşiktaş taraftarı kadar çıkmayacak...
    Ne alakası var, 2bin kişi mi daha çok ses çıkarır 30bin mi? Eğer istersen Kadıköy'e bir git orada bir maç izle ne demek isteğimizi anlarsın.

Ayrıca zengin adamın veya çocuğu ile maça gelmenin neresi suç?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Hımm evet hepimiz şizofreniz olmayan şeyleri yaratıyoruz kafamızdan.

Bakın çok kötü bir taraftarımız var kabul ediyorum hiç organize değiliz kabul ediyorum tezahüratlarda kötüyüz kabul ediyorum. Ama takım iyiken gol attıktan sonra vallahi bizden iyisi yok özelliklede dalga geçmede hiç üstümüze yok. Ben senelerdir gidiyorum maçlara özellikle tribünlerin yapılışını yapılmadan önceki halini hepsine kendim şahit oldum. Ufak maçları zaten artık saymıyorum çünkü ben dahil hepimiz elimizde çekirdek oturarak maç izliyoruz ama büyük maçlarda heleki gs-bjk maçlarında öyle değil kimse bir kere herkesde bir nefret var bir hırs ve bunlar sayesinde o maçlarda stada gelen herkes çok farklı oluyor. En son gs maçından sonra abartmıyorum 3 gün boyunca tam anlamıyla duyamadım. Dünkü maçtan sonra da aynı şeyler oldu ama kabul ediyorum gs maçındaki kadar iyi değildi atmosfer.

O stada deplasmana gelen bir çok arkadaşım var onlar bile bunları kabul ediyorlar elimde olsa size şu chelsea maçındaki yabancı yayınlardan alınmış görüntüleri koymak isterdim.

Lig tv için bir şey demicem ama o stadda ses o kadar az çıkmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam çok uzattınız konuyu. Maç konuşması dışına çıktı artık. Kapatıyorum konuyu. Daha da kırıcı olmamak gerek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konuyu açtım, bu ses mevzusunu devam ettirmezsek sevinirim lakin maç hakkında yazmak isteyenler var, onların haklarını ellerinden almak istemem tekrar konuyu kapatarak.

Saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Teşekkür ederim Serkan

Birbirimize illaki satacaşacağız yoksa Fenerli arkadaşım nasıl bu galibiyetin zevkini çıkarsın En doğal şey bu.Tabi sınırlarımızı bilerek yaparsak tadından yenmez. Neyse fazla ahkam kestim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten Aziz Yıldırım'ın bir amacı da bu idi. Bunu da başardı.
    (/s)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Zaten Aziz Yıldırım'ın bir amacı da bu idi. Bunu da başardı.
    Helal olsun. İyi ki başardı. Ailecek gelinebilecek güzel bir yer...

Nesil
    2006

mac gercekten 11 e 11 gitse farkli olacakti bahanelere siginmak yersiz 10 kisi kaldik yapabilecegimizi yaptik bence. mustafa hoca holoskoyu oynatabilirdi oynatmadi bence cok iyi bir stratejiyle oynatti 1 kisi eksik kalmak planlari bozdu. 11 e 11 gitseydi 2. yariya kadar bence 2-2 yada 2-1 yenik olacaktik ama bence 2. yari mustafa hoca yorulan nobre serdar ozkani cikarip holosko boboyu alarak fenerbahce defansini tamamen yoracakti cunku mustafa hoca cok iyi biliyorduki buyuk maclar kulubeyle kazanir ve besiktasin kulubesi fenerbahceden cok daha ustun. cisse ve hakemin hatasi 10 kisi kaldik yinede hucum ettik fenerbahce sahasina yiktik oyunu pozisyonda bulduk atamadik . fenerbahcede tamam cok pozisyon buldu hepsi yuzde 80 i ikinci yari kontraatakla. bence fenerbahce 2. yari rakip 10 kisiyken bu kadar geride oynamamaliydi ki bi ara alex cikti josico girdi aragones takimi tamamen geriye cekti resmen anadolu takimi goruntusu vardi fenerbahcede. ekrem dag serdar ozkan nobre ve sivoku ve ozellikle delgadoyu tebrik ediyorum mucadelelrinden dolayi . ozellikle maci normal kisi sayisiyla goturebilseydi besiktas delgado cok cok onemli etkiler yapabilirdi skora . on kisi kalana kadar cok etkiliydi.

ve arkadaslar diyorsunuz ki mikrofon bjk taraftarinin onune konuyor falan filan bu kadar da basit dusunceli olmayalim bu kadar da yanli dusunmeyelim oyle sacma sey olurmu sadece bir mikrofonmu var sahada. saha kenarlarinda her tarafi saricak sekilde en az 4 mikrofon olur. ve ben mactaydim besiktas taraftari elinden gelen herseyi yapti fenerlilerin islik cekirdek ve skor taraftari oldugunu herkes biliyo. bizi isliklamaktan baska yaptiklari bisey yoktu. ben ne diyim sadece sunu diyorum 2250>52000 bunu birkez daha gorduk
    Last edited by brotha : 02.Aralık.2008 at 06:45

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ve arkadaslar diyorsunuz ki mikrofon bjk taraftarinin onune konuyor falan filan bu kadar da basit dusunceli olmayalim bu kadar da yanli dusunmeyelim oyle sacma sey olurmu sadece bir mikrofonmu var sahada. saha kenarlarinda her tarafi saricak sekilde en az 4 mikrofon olur. ve ben mactaydim besiktas taraftari elinden gelen herseyi yapti fenerlilerin islik cekirdek ve skor taraftari oldugunu herkes biliyo. bizi isliklamaktan baska yaptiklari bisey yoktu. ben ne diyim sadece sunu diyorum 2250<52000 bunu birkez daha gorduk
    Toplamda 8 mikrofon var. Stadın her yerine eşit dağıtılması gereken. Ama
    Son söylediğin şey mantıken imkansız zaten. Deplasman tribünü diyince zaten Bjk, Fb, Gs hepsi iyidir. Bu konuda ayırım yapamazsın. Deplasmana sadece bağıracak adam gelir çünkü. Bjk taraftarıda iyi bir performans sergiledi geçen senelere göre. Mesela geçen seneki maçta 2 üçlü dışında hiç sesleri gelmemişti ama bu maçta her 10-15 dakikada bir geldi. Fakat sizin söylediğiniz kadar çekirdekçi bir taraftarda yok. Mesela maraton E blok ve komşlu blokları var 3-4 bin aktif bağıran var orda. ASY ve İnönü'de de aktif bağıran sayısı 3-4 bin civarı oluyor hep. Sadece bizim stadın kapasitesine bunu yaydığınızda az kalıyoruz. İstirham ediyorum Fenerbahçe' taraftarlarını daha fazla aşağılamayın. Sinir bozucu oluyor çünkü, ki maça gitmişsen tezahüratlarıda duymuşsundur.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

devre arası birşey almak istiyorsun Büfe kapalı.Tuvalette pisuvarlar yok.sidiğin içinde tribüne girip çıkıyorsun.Sonra da stad çok iyi diyorsunuz.Çok güzel yalakalık yapıyorsunuz.Yaptığınız iş anca şakşakçılık zaten.Maçın başından sonuna kadar taraftar ağıza alınmayacak şeyler söylüyor.Beşiktaş seyircisinin en ufak bir g. oğlanı lafına bin türlü şey söylüyorsun.Sen en kötüsünü yapıyorsun.Liverpool'dan 8 tane yedik diye takımın adı 8 oluyor.Tabi Fenerbahçe yendi ye 8 golle.Ne kadar güzel...Şimdi de yok şöyleydi yok böyleydi sallayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yapana değil yaptırana bakacaksın.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ne zaman çekilmiş bunlar geçen yıl mı?

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri