Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 51.11%
  • Beşiktaş

18 40.00%
  • Beraberlik

4 8.89%
1 ile 30 arası toplam 222 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ TSL 13. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bobo: Carlos artist olmuş

Derbide sonradan oyuna giren ancak bekleneni veremeyen Bobo, vatandaşı Roberto Carlos ile bir tartışma yaşamıştı. Olaya açıklık getiren Brezilyalı golcü, “Carlos’un davranışlarına inanamadım. Bir artist gibi davrandı. İkili mücadelede topa hamle yaparken, ayağına darbe aldı. Kesinlikle kasti birşey yapmadım. Bağırarak kendini yere attı. Daha sonra kalktı ve ileri geri laflar söylemeye başladı. Hakeme çok sert şeyler söyledi. Ancak hakem söylediklerini anlamadı. Normal bir hakem, o söylediklerine kırmızı kart verirdi. ‘Tamam, oyna işte. Faul’ dedim. Böylesine kariyerli bir futbolcuya, bu tavırları yakıştıramadım” ifadesini kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos küfür ettiyse hakemin atması gerekirdi diyeceğim de, hakemler Türk futbolcuların küfürlerine bile göz yumarken yabancı bir oyuncunun söylediğinin tam olarak ne olduğunu bilmeden atacak cesareti sergileyemezler.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    devre arası birşey almak istiyorsun Büfe kapalı.Tuvalette pisuvarlar yok.sidiğin içinde tribüne girip çıkıyorsun.Sonra da stad çok iyi diyorsunuz.Çok güzel yalakalık yapıyorsunuz.Yaptığınız iş anca şakşakçılık zaten.
    Stadımız çok güzel diyerek millete yalakalık yapıyoruz. Ne yaparsın işte ihtiyacımız var ona, buna yağ çekmeye. ( ! )
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Carlos küfür ettiyse hakemin atması gerekirdi diyeceğim de, hakemler Türk futbolcuların küfürlerine bile göz yumarken yabancı bir oyuncunun söylediğinin tam olarak ne olduğunu bilmeden atacak cesareti sergileyemezler.

Stadımız çok güzel diyerek millete yalakalık yapıyoruz. Ne yaparsın işte ihtiyacımız var ona, buna yağ çekmeye. ( ! )
    şuan kime yağ çektiğin belli değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haklısın, haklısın..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Breh... yavaş.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri