1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Leeds United Baştan Doğuyor![9.01]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Güzel bir giriş olmuş başarılar..

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Güzel bir giriş olmuş başarılar..
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi başarılı olurum.

Taktik Ekranı
    Görüldüğü gibi benim kendi yapımım olan basit bir 4-4-2 kombinasyonlu bir taktik.

Hazırlık Kampı:
    4 Maçta 3 Galibiyet 1 Beraberlik. İyi gibi...

Ve hazırlık kampında Celtic'i Elland Road'a Gömdüğümüz Maç:
    Bu maçta özellikle Gravesen dikkatimi çekti ve yaptığı bir asist ve attığı 35. metreden güzel golü takıma başarıyı getirdi. Tabîî bu sadece hazırlık maçı. Fazla sevinmemeliyiz.

SON DAKİKA!
    Liverpool'un gelecek vaad eden Emiliano Insua adlı stoper mevkinde oynayan oyuncusu Leeds United takımına bedel ödemeden kiralık olarak gelmiştir. Furan Yağız'ın bu oyuncuyu kiralamak için çok uğraştığını ama bir türlü kirayalamadığını hepimiz biliyoruz. Nihayetinde emeline ulaştı. Bunda dün akşam açıklanan bir haberin etkisi olduğunu düşünüyoruz. Dün akşam Elland Road Stadyumu'nda başkan Ken Bates'in yaptığı açıklamaya göre Liverpool, Leeds United'i destekleyen klüb olmuştu ve yıllık 107.000 £ Sterlin Leeds United'e verecektir.
    Vee Lig Başlıyor 1. Hafta:
    Leeds United-Bristol Rovers

İddia servsinin oranlaması:
    Leeds United: 4-7 (Fav) Beraberlik: 5-2 Bristol Rovers: 4-1

Leeds, Taraftarını Önce Üzdü Sonra Güldürdü
    Leeds United, bu gece yaptığı Bristol Rovers karşılaşmasında 20. dakikada Rickie Lambert'in golü ile yıkıldı. Taraftarlar hayal kırıklığı yaşasada 27. dakikada Serbest Transferden gelen Sebastian Abureu durumu eşitlemeyi başardı. 37. dakikada Gravesen'in sağ kornerden açtığı ortaya müthiş bir şekilde vole vuran Rui Marques takımını 2-1 öne geçirdi. 42. dakikada Jermaine Beckford karambolden skoru 3-1 e getirdi. Gol perdesini açan Sebastian Abureu 87. dakikada ceza sahası çizgisinden attığı şut ile skoru belirledi. Maçın skoru Leeds United 4 Bristol Rovers 1
    Elland Road'dan Canlı Yayın:
    (Muhabir=M Furkan Yağız=FY)
    M: Öncelikle merhaba Bay Yağız. Aldığınız skor taraftar için tatmin edici olsa gerek. Peki ya sizin için?
    FY: Merhabalar. Evet skor taraftarımız için tatmin edici. Benim içinde öyle. Bristol Rovers kalitesindeki bir takımı bir fark geriden gelip 4-1 yenmek bizim kalitemizi belirtir.
    M: Peki 20. dakikada Rickie Lambert gol attığında Leeds taraftarı arkadaşlarım ve çoğu taraftar umutsuzluğa kapılmıştı. Bu sizdede oldu mu?
    FY: Hayır olmadı. Çünkü oyuncularıma güvenim tamdı ve kazandık. Başka ne diyebilirim ki?
    M: Sebastian Abureu'nun performansı hakkında ne diyeceksiniz?
    FY: Diyebileceğim çok şey var. Öncelikle federasyona bir şeyler söyleyeceğim. Ben itiraz etmeseydim çalışma izni çıkmayacaktı ve dolayısı ile bu goller atılmayacaktı bunu belirteyim. Kalitesini zaten gösterdi. Gol perdesini açtı ve kapattı.
    M: Peki başka transfer olacak mı?
    FY: Hayır düşünmüyorum. Bukadar yeter herhalde arkadaşlar. Gelecek maçta görüşmek üzere. İyi günler:
    M: İyi günler, teşekkür ederiz.

Mesaj Yetkileri