1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Süper Lige giderken- Akhisar Bld.

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar.Bende Orduspor'u 1. Ligden çıkardım senin işin daha da zor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    6 sezonu alır sanırsam çıkman.6 sezonda takımın gözlemcilerini seyahete çıkar iyi oyuncu bulsunlar...
    Last edited by LifeYourself : 02.Aralık.2008 at 19:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Başarılar.Bende Orduspor'u 1. Ligden çıkardım senin işin daha da zor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    6 sezonu alır sanırsam çıkman.6 sezonda takımın gözlemcilerini seyahete çıkar iyi oyuncu bulsunlar...
    Bakcaz artık.Ama hedefim 4-5 yılda süper lige çıkmak

Bu arada takımdaki "kısıtlı"maaş bütçesi nedeniyle genç oyuncuların çoğunu serbest bıraktım.1-2 tane gelecek vaad eden oyuncu kaldı takımda.Neyse, yaptığım bazı transferleri koyuyorum.

Evren Gayır(MC)Mersin İdman yurdu nun satış listesine koyduğu oyuncuyu bedelsiz olarak kadromuza kattık.İlerki sezonlarda da işimize yarayabilecek bir oyuncu.

Mehmet Gündoğdu(GK)Serbest durumda olan oyuncuyu kaleci sıkıntımızı gidermek için aldık.

Faruk Yıldız(GK)Yine serbest transferde yedek kaleci olarak Faruk Yıldız ile anlaştık.

Bektaş Kutlu(ST)Takımın ikinci bir forvete ihtiyacı vardı.Bulabildiğim en iyi serbest forvetlerden birisini kadromuza kattık.

Mert Topçu(DL)Takımdaki sol bek kıtlığından dolayı "mecburen" de olsa genç oyuncuyu Zeytinburnu'ndan bedavaya aldık.

Önder Dinçel(DC)Defansa takviye yapmak için serbest durumdai oyuncuyla 2 yıllığına anlaştık.

Yakında seçmeler olacak oradan da bir kaç genç oyuncu alıp transferi kapamayı düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri