Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: Tottenham Hotspur İle Premier Macerası...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    kanat oyuncusu kullanıcaksan total dominasyon vardı 08 de onun gibi 4-5-1 atacking de vardı sanırım çok iyi olur ayrıca pavlu..... ko iyi iş yapar
    4-1-4-1 Oynatıyorum Zaten şu Anda Bir Bakıma 4-5-1
    4 Defans 1 Dmc 4 Orta Saha Tek Forvet.Şu Anda Memnunum.Nihat'ı Tek Forvet Oynatıyorum.Pavlu... Yedekte.Açıkcası Onun Bu Seneki Formunu Beğenmiyorum.Ama Yedekten Oyuna Aldığım Bir Maçta Gol Attı.Bir Süre Daha Deneyeceğim Yoksa Darren Bent Ve Pavlu'yu Satıp Kaliteli Bir Forvet Almayı Düşünüyorum.Bunu Yapana Kadarda Sanırım Tek Forvet Oynamaya Devam Edeceğiz...
    Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Gruptan Lıder Cıkarsın 2.Fenerbahce 3. Napoli Olur gıbıme geliyor
    İnş Mete İnş
    Bu Arada Tottenham Klubünden Yapılan Resmi Açıklamada Geleceğe Yönelik Genç Oyuncu Araştırmasına Verilen Önem Vurgulandı Ve Teknik Direktör Özerk Işık'ın Genç Oyuncuları İzlediği Öğrenildi.2-3 İsimle Şimdiden Anlaşma İmzaladığı Dedikodularına Genç Teknik Adamın Yorumu "Genç Kadromuza Kaliteli Oyuncularla Takviye Yapmayı Düşünüyoruz.2-3 Oyuncu İle Sınırlı Kalmayacak Bu Takviye.Geleceğin Yıldızlarının Tottenham'dan Çıkmasını İstiyoruz.16-20 Yaş Arası Bir Çok Oyuncu Şu Anda Takibimizde.Klubün Kalitesine Yakışacak Oyuncularla İrtibat Halindeyiz.Transferlerimiz Olacaktır." Dedi...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Emınım UEFA senin xD
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Tottenham Sakatlıklarla Boğuşuyor.
    Milli Maçlar İçin Lige Verilen 2 Haftalık Arada Oyuncularının Dinleneceğini Düşünen Teknik Direktör Özerk Işık'ın Bugünlerde Büyük Bir Şok Yaşadığı Söyleniyor...
    T.D Özerk Işık Milli Takım Hocalarına Verdi Veriştirdi...
    -"Oynatmayı Bilmiyorsanız Oynatmayın Kardeşim..."
    -"Milli Takımlaramı Oyuncu Gönderiyoruz Mezbahaneye Mi?"
    Bu Çarpıcı Açıklamalardan Sonra Tottenham'ın Sakat Kadrosu Açıklanıyor Ve Bunu Görenler Genç Teknik Adama Hak Veriyor...
    -Giovani dos Santos(3 Hafta-1 Ay)
    -Vedron Corluka(3 Hafta-1 Ay)
    -Axel Witsel(3 Gün)(İyileşti)
    -Luka Modric(2 Gün)(İyileşti)
    Ayrıca Genç Teknik Adam İngilteredeki Çalışma İzni(Work Permit) Hakkında'da Sert Konuştu...
    -"15 Tane Genç Oyuncu İle(16-20 Yaş) Sözleşme İmzalıyorum.Hepside Gelecek Vaadeden Oyuncular.Gelgörki Bunların Çoğuna Work Permit(Çalışma İzni) Alamıyoruz.İngiltere Bu Kuralı Uyguladığı Sürece Genç Yıldız Adaylarından Çoğunu Başka Liglerde Seyretmeye Devam Eder..."

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Premier League 8. Hafta
    Wigan-Tottenham
    1 - 2

GOLLER: Gareth Bale 20',Axel Witsel 23',Amr Zaki 48'
    MAÇIN ADAMI: Gareth Bale 7.6
    Eksiklerle Çıktığımız Maçta 3 Puan'ı Aldığımız İçin Mutluyuz...
    Premier League'de Puan Durumu

Güzel Gidiyoruz.Bu Seviyede İlerlemeye Çalışacağız.Hedefimiz Şampiyonlar Ligi.Bir Aksilik Olmazda Formumuzu Korursak Rahatlıkla Katılabileceğiz.
    Fenerbahçe'yi White Hart Lane'de Konuk Edeceğiz.Uefa Kupasına İyi Başlamak İstiyoruz.Defans'ta Vedron Corluka'nın Yokluğu Bizi Düşündürsede Başarabileceğimize İnanıyoruz....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel puan,güzel sıra
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Arkandayız abi 5. buyuk oL bu senede sen sampiyon oL

'' 2 Kupayı getirin bize canımızı verelim sizeeeee xDDD [UEFA ve Lig]''
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Arkandayız abi 5. buyuk oL bu senede sen sampiyon oL

'' 2 Kupayı getirin bize canımızı verelim sizeeeee xDDD [UEFA ve Lig]''
    Valla Kısıtılı İmkanlarla(NANKÖR KEDİ 60M TRANSFER BÜTÇESİ VARDI TAKIMIN ) Devlerle Mücadele Ediyoruz.Kadro Olarak Diğer Ekiplerden Zayıf Olabiliriz.Bütçemiz Onlardan Az Olabilir.Stadımız Küçük Olabilir.Fakat Biz İnandık.Taraftarımızda İnandı.White Hart Lane Her Maçta 35.000+ Kişiye Ev Sahipliği Yapıyor.Stadımız %99 Dolu Bütün Maçlarda...
    Yüreğimizi Koyduk Bu Yola GELİYORUZ....
    Çok İddaalı Konuştuk Bakalım Hadi Hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar güven fazla
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Bu kadar güven fazla
    Moral Motivasyon Güven Herşey
    Şaka Bir Yana Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalışıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

UEFA Kupasında Gruplardaki İlk Maçımızda Fenerbahçe'yi White Hart Lane'de Ağırladık...
    Skor Tahminlerinizi Bekliyorum...
    Yarın Diğer Maçlarımla Birlikte Yayınlayacağım...(Bi Aksilik Olmazsa...)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-1 almışsındır maçı onların golü de Alex'in kornerinde Lugano atmıştır doğru mu?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

3-0 temiz skor

Lennon'ı satmasaydın keşke...2 sezon oynadıktan sonra Real Madrid 24-25 Milyon € verirdi.

sakary Ali Misafir

5-1..............................

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bu Kariyer'de Save Yaparken Voltajlar Düştü Pc Kapandı.Şimdi Girmiyor Bu Kariyer'e.Ama Oynadığım Yere Kadar Olan Resimleri Koyarım İsterseniz.Resimleri Almış Dosyalamıştım.Ben Resimleri Koyduktan Sonra Konu Kapatılabilir.Kusuruma Bakmayın İstemedende Olsa Kariyer'i Bitirmek Durumunda Kaldım.Takip Eden Yok Sanıyordum.O Sebeple Bilgilendirme'de Yazmadım.Şu An Bayram Sebebiyle Bir Yoğunluğum Var.En Kısa Sürede Oyun Gitmeden Gelebildiğim Yere Kadar Olan Resimleri Ekleyeceğim.(NOT:Neredeyse Sezon'un Yarısıydı.Takım Yenilgisiz Gidiyordu...)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Alınan Son Skorlar Bu Şekilde.Kayıtlı Save Açılmadığı İçin Kariyer'e Devam Edemiyorum.Burada Noktalamak Zorunda Kalıyorum.Ama Leeds'le Bir Kariyer'e Başladım Onu Yayınlamayı Düşünüyorum.Yetkililer Bu Kariyer'i Kapatabilirler...
    Takip Edenlere Teşekkürler...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri