Quote Originally Posted by pegahmet10 View Post
kardeşim ben altyapı diyorum burdaki isimler suat ,bilal ve oğuzhan hariç hepsi a takım futbolcularıdır ayrıcada suat yoktur oyunda vede oğuzhan Dc olarak oyanmasına rağmen oyunda ST olarak gözükmektedir. istersen sercan polatla, hasan küççükle görüştürüyüm seni özel mesaj yaz telefon numaralarını veriyim hatta şekersporun ofis telini ara, oyundada gözüken hocların telini veriyim mete ,erkan ve ferhat hoca, hatta sportif drektör zühtü beyin telini veriyim hatta istifa eden ümit geçmene kadar telefonlarını veriyim eğer sölediklerimle çelişiyorsa ben herkesin önünde özür dilerim bi daha bu siteye girmem ben senin yaptığını yapamazamıyım girerim tffnin sitesine hop basarım print screen tuşuna gelirim painte bakarım sölerim ordan.U-17 milli takımana gir bak emre kızılboğa adlı bir kaleci varmı varsa şekerspordamı bak bakalım onlara ve sonra oyuna gir ve bak bakalım böyle bi futbolcu var mı????

benle iddalaşma bunların hepsini kanıtlarım sana benim hayatım şekerspordur.
Arkadaşım bu ne asabiyet ya... biraz sakin ol, bi dur...

Ben niye seni yalancı çıkarmaya çalışayım?.. "birkaç isim dışında hepsi yanlış" dedin, ben de baktım bir tuhaflık sezdim... hatta mesajın başında belirttim, aynı takımdan mı sözediyoruz diye...

Şefin de belirttiği gibi, sadece profesyonel sözleşme imzalamış oyuncuları oyun datasına ekliyoruz... Bunu da TFF'nin sitesindeki kadroları temel kabul edip yapıyoruz...

Galiba sen "eksik oyuncu var" demek istedin, "isimler yanlış" deyince ben de kadro listelerini ekledim...

Tamam, kabul ediyorum; bir takım hakkında çok şey biliyor olabilirsin, ordaki herkesi de tanıyor olabilirsin... Ama bu sana, yazdığın eleştiriyi dikkate alıp varsa o hatayı düzeltmeye çalışan birine hemen "şunun için yazıyor vs" demek hakkını vermez...

"araştırmacı" olarak bizler de buralara gelip yapılan eleştirileri cevaplamak, belirtilen hataları düzeltmek zorundayız... sen de "hop" bassaydın "print screen" tuşuna, "aha şu adamlar fazla, şunlar eksik" deseydin... inan bana ben de, başka bir araştırmacı arkadaş da, sana, senin tavrınla yaklaşmazdı...

Neyse, verdiğin bilgiler için sağol...