Quote Originally Posted by krapinovic View Post
Arkadaşım bu ne asabiyet ya... biraz sakin ol, bi dur...

Ben niye seni yalancı çıkarmaya çalışayım?.. "birkaç isim dışında hepsi yanlış" dedin, ben de baktım bir tuhaflık sezdim... hatta mesajın başında belirttim, aynı takımdan mı sözediyoruz diye...

Şefin de belirttiği gibi, sadece profesyonel sözleşme imzalamış oyuncuları oyun datasına ekliyoruz... Bunu da TFF'nin sitesindeki kadroları temel kabul edip yapıyoruz...

Galiba sen "eksik oyuncu var" demek istedin, "isimler yanlış" deyince ben de kadro listelerini ekledim...

Tamam, kabul ediyorum; bir takım hakkında çok şey biliyor olabilirsin, ordaki herkesi de tanıyor olabilirsin... Ama bu sana, yazdığın eleştiriyi dikkate alıp varsa o hatayı düzeltmeye çalışan birine hemen "şunun için yazıyor vs" demek hakkını vermez...

"araştırmacı" olarak bizler de buralara gelip yapılan eleştirileri cevaplamak, belirtilen hataları düzeltmek zorundayız... sen de "hop" bassaydın "print screen" tuşuna, "aha şu adamlar fazla, şunlar eksik" deseydin... inan bana ben de, başka bir araştırmacı arkadaş da, sana, senin tavrınla yaklaşmazdı...

Neyse, verdiğin bilgiler için sağol...
neyse sende sağol ben yukarıda dedimki altyapı futbolcuları dedim sen bana a takımı yolladın neyse polemiğe girmeye gerek yok
ben kendi adıma özür diliyoum...