Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 163 arası toplam 163 sonuç

Konu: İs İt a Dream? [Schalke 04]

Su Sampiyonlar Ligini Sana Kazandiran Taktigi Bi Koyarmisn Acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mustafad1903 View Post
    Su Sampiyonlar Ligini Sana Kazandiran Taktigi Bi Koyarmisn Acaba
    Roma Macındaki Taktigimi istiyorsun kardes?
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    yok bırader problem degil fakat ınsan sınırLenio biraz Ama yıne solıyım Hıle yaptımı dusunebLrsnz fakat bana bırsey kazandrmaz arkadaslar yapmadım'da YAPMAMDA
    PARDON TEKRAR YA NE BILIYIM BEN BARCELONAYA YENILIP DE SEN YENINCE BIRAZ KISKANCLIK OLDU GALIBA

TEKRAR SOYLUYORUM KUSURA BAKMA, AYRICA TAKIPCININ KUPAYI ALIP BIRAKMAK OLMAZ LIGDE BASARIDA SIRA SIMDI
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hem Genel Olarak Kullandigini Hemde Roma Macindakini Werirsen Sewinirim Denicemde
    Last edited by mustafad1903 : 03.Aralık.2008 at 18:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mustafad1903 View Post
    PARDON TEKRAR YA NE BILIYIM BEN BARCELONAYA YENILIP DE SEN YENINCE BIRAZ KISKANCLIK OLDU GALIBA

TEKRAR SOYLUYORUM KUSURA BAKMA, AYRICA TAKIPCININ KUPAYI ALIP BIRAKMAK OLMAZ LIGDE BASARIDA SIRA SIMDI
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hem Genel Olarak Kullandigini Hemde Roma Macindakini Werirsen Sewinirim Denicemde

Yok birader Tamm sorun degiL

Taktik Konusuna gelince bir kactane buraya koyuyorum fakat benbır taktikLe oynamadım tum macları Rakibe gore oynadım kardesim Arsenal Macında Dar Alanda Dusuk Tempolu oynadım Barcelona Macında bıraz sert oynadım bu tip seyler asıl taktigim 4-1-2-1-2 fakat dedigim gibi rakibe gore oynamayı daha cok severim kendi evimde Villareal ve Arsenale karsı 4-1-2-1-2 oynadım fakat Emirates'de Ve Nou Camp'ta 2 On liberolu zaman zaman 5 Defans ile oynadım

TAKTİKLER
    [Yine solıyım Rakibe gore taktik yapmanı oneririm]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu taktiklerde kaleci yok mu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

yok bos kaLe oynuos bılerek komadım La aLa aLa

paylasım ıcın cok tesekkur ederım

bu taktiklerin avrupada işe yaraması çok ilginç ve dikkat çekici yalnız lige 11. olarak çok da tercih edilebilir taktikler olmadığı ortaya cıkıyor yine de ben senin maç içinde yaptığıN değişikliklerin seni sona götürdüğünü düşünüyorum.çünkü bu derece savruk taktiklerle başarılı olmak zor gibi geldi bana.

almanya da oyun açan arkadaşlara soruyorum.almanya daki yabancı sınırlaması nasıl? ayrıca yabancı sınırlaması takım kadrosu şeklinde mi maç kadrosu şeklinde mi?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    almanya da oyun açan arkadaşlara soruyorum.almanya daki yabancı sınırlaması nasıl? ayrıca yabancı sınırlaması takım kadrosu şeklinde mi maç kadrosu şeklinde mi?
    Almanya'da yabancı kısıtlaması yok hocam sadece lig kupası maçlarında 3 yabancı sınırlaması var o kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

kupayı aldın kariyeri bıraktın mı mete
    devam edıyor mu maçlar

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Arkadaslar Kariyerimi Bitirme Kararı Aldım yorum yapan yapmayan takip eden etmeyen herkese tessekkur ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

€rken bitti gibi ama
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri